GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Start la WTA Transylvania Open 2021! Vezi SuperOferta pentru cel mai mare turneu de tenis organizat în România

Articol de GSP - Publicat luni, 25 octombrie 2021 13:50 / Actualizat luni, 25 octombrie 2021 13:54

WTA Transylvania Open 2021, cel mai important turneu de tenis găzduit de România, începe luni, la Cluj-Napoca, cu primele meciuri de pe tabloul principal. Live pe Superbet alături de sute de opțiuni de pariere, SuperStatistici pentru fiecare jucătoare și SuperAvantaj, competiția din Ardeal stă sub semnul potențialei întâlniri dintre Simona Halep și Emma Răducanu, posibilă în faza semifinalelor, dar și sub semnul spectacolului promis de cele nu mai puțin de opt compatrioate aflate la startul concursului. Se anunță o săptămână de vis, cu tenis de calitate și...pariuri verzi!

Opt românce pe tablou!

Alexandra Ignatik, Andreea Prisacariu, Ana Bogdan, Irina Begu, Irina Bara, Jaqueline Cristian, Gabriela Ruse și Simona Halep. E "cavaleria" cu care tenisul românesc se prezintă la Cluj-Napoca în încercarea de a demonstra că țara noastră se poate bate de la egal la egal cu marile puteri ale lumii. Fără Sorana Cîrstea, marea absentă, sorții au decis că Irina Begu și Irina Bara se vor înfrunta în primul tur, iar un alt duel 100% românesc va fi cel dintre Simona Halep, favorită 1, și Elena Gabriela Ruse, coechipiera constănțencei în proba de dublu de la Indian Wells 2021. În afara celor patru, Ana Bogdan e cotată cu șanse bune la un traseu lung în orașul său adoptiv, iar Jaqueline Cristian, care vine la Cluj după un 2021 reușit, primește statutul de posibilă mare surpriză a turneului! Pentru Andreea Prisăcariu, WTA Transylvania Open e turneul confirmării, românca în vârstă de 21 de ani adunând deja 61 de victorii pe zgură în turneele ITF din acest sezon.

Halep-Răducanu e visul cel mare

Rămase singurele câștigătoare de Grand Slam de pe tabloul de simplu după retragerea lui Garbine Muguruza, Simona Halep și Emma Răducanu vor fi punctele de atracție ale competiției din Ardeal, iar faza semifinalelor ar putea aduce mult așteptatul duel dintre cele două. După duelul cu Gabi Ruse, Simona ar trebui să treacă de Andreea Petkovic sau Varvara Gracheva, apoi va lupta cu una dintre Jaqueline Cristian, Kaja Juvan, Anastasia Potapova sau Ajla Tomljanovic pentru un loc în semifinale.

Câștigă Halep sau Răducanu la Cluj-Napoca? Vezi Cotele Speciale pregătite de Superbet!

Trimisă pe sfertul al doilea de tablou, Emma deschide cu slovena Polona Hercog, apoi s-ar putea duela cu Ana Bogdan, dacă românca trece de sârboaica Ivana Jorovic. Pe partea sa de tablou se mai află Mona Barthel, Bernarda Pera și puștoaica ucraineană Marta Kostyuk, drumul spre un blockbuster contra Simonei Halep fiind unul cât se poate de accesibil.

Misiunea lui Kontaveit: Turneul Campioanelor!

După retragerea lui Ashleigh Barty de la WTA Finals de la Guadalajara, Mexic, estona Anett Kontaveit a venit la Cluj-Napoca având în cap o misiune cât se poate de clară: atingerea semifinalelor și obținerea biletelor pentru ultima mare competiție din 2021. Într-un an în care a triumfat la patru turnee, Melbourne, Cleveland, Ostrava și Moscova (ultimele două pe hard indoor), Kontaveit se află în luptă directă cu tunisianca Ons Jabeur pentru ultimul loc disponibil. Aflată într-o formă de vis în sală, cu zece succese din tot atâtea meciuri în 2021, eleva lui Dmitry Tursunov e marea favorită la calificarea în finală de pe partea inferioară a tabloului, acolo unde principalele adversare se numesc Alison Van Uytvanck, Jil Teichmann și Irina Begu.

SuperAvantajul tău pentru bilete verzi!

Ți-ai imaginat că există o modalitate mai ușoară și mai rapidă de a câștiga pariurile pe tenis? Dacă nu, noi îți spunem că DA! Pentru că pe Superbet un set câștigat cu 6-0 de jucătorul sau jucătoarea pe care ai pariat la începutul meciului e sinonim cu un pariu verde. Scapi mai repede și mai ușor de emoții, nefiind nevoit să mai aștepți rezultatul final al duelului. Adăugăm și SuperStatisticile disponibile pentru fiecare jucător în parte și ai un tablou complet pe Superbet pentru SuperSăptămâna de Tenis!

SuperCâștig la SuperProno: câte 30.000 de lei pentru doi jucători SuperNorocoși.

Aproape 1 milion de Euro câștigați la sloturile Superbet și nou record național stabilit la începutul acestei săptămâni! Citește interviul cu foarte tânăra SuperCâștigătoare care a dat lovitura!

Pentru o săptămână cu acțiune, descoperă acum noile supersloturi de pe platforma Superbet!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează