PUBLICITATE  ·  ADVERTORIAL

Start-up-urile românești de închiriere de trotinete electrice se implică activ în lupta cu COVID19

Miercuri, 20 Mai, 20:13

Spre deosebire de competitorul american Lime, FLOW nu și-a încetat activitatea pe perioada pandemiei și a rămas activ încă din martie, încercând să contribuie în stoparea noului Coronavirus. 

Start-up-ul lansat în 2019 și prezent deja în trei orașe din țară a susținut în aceste luni compania românească Autonomous Flight Technologies în producerea a peste 33.000 de viziere de protecție ce au fost distribuite către cadrele medicale din linia întâi și către alte categorii profesionale unde există un risc foarte mare de infectare.

De asemenea, împreună cu Fundația Comunitară Cluj, FLOW s-a implicat în campania ClujHELP ce a avut drept scop sprijinirea persoanelor vulnerabile care stau acasa. Trotinetele din Cluj au fost puse la dispoziția voluntarilor care au mers pe perioada stării de urgență la farmacii și/sau medici de familie și au livrat medicamentele necesare la domiciliul celor vârstnici.

Mai mult, aplicația a fost în continuare disponibilă aproape pe toată perioadă stării de urgență pentru cei care nu au putut sta acasă în această perioadă și au fost nevoiți să se deplaseze la locul de muncă, încurajând astfel alegerea unui mijloc de transport alternativ și sigur. Echipele din teren igienizează trotinetele de două ori pe zi, iar stațiile de încărcare beneficiază de cutii cu dezinfectant, cu recomandarea de a fi folosit atât înainte, cât și după terminarea curselor.

WOLF-E și-a pus la dispoziție flota gratuit pentru toți cei din Linia Întâi

O altă companie românească de ride sharing a invitat în această perioadă cadrele medicale să folosească trotinetele electrice gratuit, prin fotografierea legitimației de lucru la finalul cursei. Trotinetele au fost amplasate în jurul spitalelor și instituțiilor de sănătate, acolo unde își desfășoară activitatea cei din linia întâi.Două zile cu cifre-record de noi infectări pe plan mondial. Noul epicentru al pandemiei de COVID-19

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1