GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Stilul smart casual: cum alegi accesoriile?

Articol de GSP - Publicat joi, 12 august 2021 12:00 / Actualizat luni, 16 august 2021 13:43

O femeie cu un outfit smart casual va fi întotdeauna rafinată dar, în același timp, va avea un aer extrem de relaxat și de echilibrat. În general, ținutele smart casual sunt adresate femeilor elegante, care adoră accesoriile. Elementele specifice acestui stil presupun articole mai sofisticate, classy dar, în același timp, relaxate, cu o croială confortabilă. Stilul smart casual îmbină perfect comoditatea cu rafinamentul, iar accesoriile joacă un rol esențial, așa că iată ce piese nu ar trebui să-ți lipsească din garderobă: 

Pantofi cu toc gros

În cazul ținutelor smart casual, pantofii trebuie să fie eleganți, dar extrem de comozi. Așa că dacă îți plac pantofii cu toc mai înalt, poți alege unii escarpieni. Aceștia seamănă cu pantofii stiletto, însă au tocurile mai groase, fiind astfel mult mai confortabili. Dacă nu obișnuiești să porți pantofi cu toc, poți opta oricând pentru o pereche de balerini simpli sau unii cu vârf ascuțit, care vor completa perfect o ținută smart casual.

Genți clasice

O geantă clasică, simplă, din piele este perfectă pentru o ținută smart casual. Poți opta pentru creația unui designer celebru, pentru o geantă vintage sau pentru un model din colecția de genți Anna Cori. Oricare variantă ar fi o alegere potrivită și cu siguranță îți va pune în valoare întregul outfit. 

Dacă ai ales un costum monocrom de culoare beige sau gri, poți opta pentru o geantă colorată, care să ofere un plus de vitalitate ținutei. În cazul unui outfit colorat, poți alege să îți asortezi geanta cu pantofii.

Ceasuri elegante

Ceasul de mână este atât un accesoriu util, cât și o piesă care îți definește personalitatea. În funcție de modelul ales, poți transmite diferite stări, de la delicatețe, la prospețime, putere, eleganță, mister sau jovialitate. Însă, ceasul trebuie ales și în funcție de stilul vestimentar pe care l-ai adoptat. 

În cazul unei ținute smart casual, poți alege un ceas lejer, cu cadran mediu sau mic, cu detalii simple și o curea comodă. Un ceas reprezintă o investiție pe termen lung, așa că este important să alegi modelul care se potrivește cel mai bine atât cu stilul tău vestimentar, cât și cu personalitatea ta.

Bijuterii

Orice ținută smart casual poate căpăta mai multă personalitate cu ajutorul unor bijuterii bine alese. Dacă optezi pentru o rochie conservatoare, o poți asorta cu niște bijuterii colorate, care să scoată întreaga ținută din anonimat. În schimb, dacă alegi o rochie înflorată sau un costum un imprimeu încărcat, ar fi bine să optezi pentru bijuterii minimaliste, cum ar fi niște cercei cu perle, un colier subțire sau inele simple, fără pietre prețioase.

Eșarfă

Eșarfa este un accesoriu care poate fi purtat într-o mulțime de feluri, indiferent de stilul vestimentar pentru care optezi. Totuși, în cazul unei ținute smart casual, poți alege o eșarfă delicată din mătase, pe care să o porți la gât sau să o legi la păr, sub formă de fundă. Dacă ai ales un outfit monocrom, poți oferi mai multă vitalitate întregii ținute atașând o eșarfă colorată la cureaua genții. Astfel vei crea o pată de culoare, iar combinația va fi una de efect.

Așadar, ținutele smart casual pentru femei se definesc prin eleganță, simplitate și frumusețe, mai ales dacă sunt completate cu accesoriile corespunzătoare. Atunci când alegi să îți asortezi ținuta smart casual cu diverse accesorii, trebuie să te asiguri că optezi pentru piese rafinate, pentru materiale de calitate și pentru modele inedite, care să ofere un plus de originalitate întregii apariții. 

Accesoriile joacă un rol extrem de important într-o vestimentație smart casual, iar în această categorie nu se află doar bijuteriile, pantofii și gențile, ci și eșarfele, ceasurile, curelele și agrafele de păr. Încearcă să experimentezi cât mai multe combinații, astfel încât să alegi accesoriile potrivite pentru fiecare outfit.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close