GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ştrumfii invadează România! » Gazeta Sporturilor lansează o nouă serie de animaţii pentru toţi copiii

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 18 septembrie 2013 10:52

Celebrele personaje albastre intră de azi în casa ta şi te invită la concurs: cîştigă 100 de premii atractive pentru familia ta!

Prima dată cuvîntul "ştrumf" a ajuns pe buzele oamenilor în 1958. Acela a fost anul în care au luat viaţă personajele albastre care i-au cucerit pe copiii din întreaga lume.

Gazeta Sporturilor continuă tradiţia începută în Belgia în urmă cu mai bine de jumătate de secol şi lansează o serie nouă de DVD-uri pe gustul celor mici.

De azi, la toate chioşcurile de ziare, poţi găsi filmul "Ştrumpfii". O producţie din 2011 despre aventura micilor personaje în uriaşul New York. Dacă aceştia reuşesc să scape cu bine de vrăjitorul cel rău Gargamel rămîne de văzut!

De săptămîna viitoare, seria continuă cu patru volume cu episoade noi, în premieră pe DVD, din animaţiile clasice "Ştrumfii": "Aventurile Ştrumfiţei" (2 septembrie), "Un dragon în satul Ştrumfilor" (9 septembrie), "Peripeţiile Ştrumfului Robin" (16 septembrie) şi "Monstrul Ştrumfesc" (23 septembrie).

Cîştigă 100 de premii!
Împreună cu seria de DVD-uri Ştrumfii, lansăm şi un concurs cu 100 de premii grozave pentru viitoarea ta vacanţă la mare: seturi pentru scufundări, mingi, plăci de apă, prosoape de plajă şi baxuri de Capri-Sonne de portocale.

Tot ce trebuie să faci este să completezi talonul de mai jos, ce va fi publicat în fiecare luni în Gazetă, cu măcar 4 din cele 5 serii unice de pe holograme şi cu datele personale şi să îl trimiţi la C.P. 31 O.P. 33 pînă pe data de 30 septembrie. Pentru regulament şi numele cîştigătorilor, aleşi prin tragere la sorţi pe 7 octombrie, accesează gsp.ro. Succes!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează