GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Studiu - Cele mai bune anvelope ieftine

Articol de GSP - Publicat luni, 09 decembrie 2019 16:17

De ce este o diferenta asa de mare de pret intre anvelopele cunoscute ca Michelin sau Continental si anvelope mai putin cunoscute ca Sailun sau Riken?

Toti am auzit de anvelope Michelin, Continental , Dunlop sau Bridgestone dar ce facem cand nu avem bani pentru a cumpara aceste marci de anvelope consacrate?

Exista variante de anvelope ieftine care sa ne multumeasca? Daca da care sunt acestea?

In urma analizei a 1935 de review-uri plasate de catre cumparatori pe site-ul www.e-pneu.ro , va prezentam mai jos top 5 marci de anvelope mai putin cunoscute, ieftine si care au primit mai mult sau egal de 3 stele din 5   .

Debica – medie review-uri 4.1 din 5 maxim

Debica este una din marcile detinute de Grupul Dunlop-Goodyear si este cea mai buna alegere conform review-urilor clientilor nostri.

Exemplu review:

Studiu - Cele mai bune anvelope ieftine

Sailun – medie review-uri 3.9 din 5 maxim

Sailun este  actualmente unul din cei top 15 producatori mondiali de anvelope

Exemplu review:

Studiu - Cele mai bune anvelope ieftine

Viking - medie review-uri 3.9 din 5 maxim

Viking este una din marcile detinute de Grupul Continental si  anvelopa mai poate fi gasita pe piata si sub numele Platin

Exemplu review:

Studiu - Cele mai bune anvelope ieftine

Westlake- medie review-uri 3.5 din 5 maxim

Westlake este  actualmente pe locul 8 intre producatori mondiali de anvelope din punct de vedere al cifrei de afaceri si inregistreaza o satisfactie de client buna.

Exemplu Review:

Studiu - Cele mai bune anvelope ieftine

Tigar – medie review-uri 3.4 din 5 maxim

Tigar este una din marcile detinute de Grupul Michelin (fabricata in Serbia) si anvelopa mai poate fi gasita pe piata si sub numele Riken, Taurus, Kormoran, Sebring .

Exemplu review:

Studiu - Cele mai bune anvelope ieftine

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
581534618615543
Robert Ivan  •  09 Decembrie 2019, 19:56

Nokian a lansat in 1934 prima anvelopa de iarna din toata lumea.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează