GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

StyleHoreca.ro oferă echipamente horeca de cea mai bună calitate pentru restaurantul tău!

Pentru a conduce un restaurant de succes, nu este suficient, pur și simplu, să ai bucătari buni și să folosești ingrediente de calitate, proaspete și autentice.
Pentru a conduce un restaurant de succes, nu este suficient, pur și simplu, să ai bucătari buni și să folosești ingrediente de calitate, proaspete și autentice.

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iulie 2020 13:47 / Actualizat vineri, 24 iulie 2020 13:53

Pentru a conduce un restaurant de succes, nu este suficient, pur și simplu, să ai bucătari buni și să folosești ingrediente de calitate, proaspete și autentice. 

La baza unui restaurant bun se află bucătăria. Iar bucătăria este alcătuită din ustensile, cuțite, tigăi, vase. Într-un cuvânt: echipament special pentru o bucătărie profesională. Și magazinul online StyleHoreca.ro ofera echipamente horeca de cea mai buna calitate pentru restaurantul tău. De aceea, este important să știi cate ceva despre cele bune echipamente care nu pot lipsi din restaurantul tău.

De la oale la cuțite speciale, lista este departe de a fi scurtă. Bucătăria, pentru cei care fac catering, este centrul succesului afacerii lor. A avea o bucătărie echipată și funcțională, care permite bucătăriilor să funcționeze bine și confortabil, este o alegere esențială. Și posibilitatea de a confunda și de a cumpăra lucruri de calitate îndoielnică este ridicată. De aceea, trebuie să fii sigur ce echipamente trebuie să existe în bucătăria ta și ce ar trebui să comanzi de la StyleHoreca.ro, magazinul tău de încredere. Acestea fiind spuse, iată echipamentele de care ai, cu siguranță, nevoie:

Vase de porțelan

Accesoriile din porțelan fac fiecare fel de mâncare mai specială și fiecare încăpere de restaurant este mai elegantă. Produsele din porțelan se pot folosi în restaurante, hoteluri și baruri. Produsele pe care le poți găsi la Style Horeca sunt deosebit de elegante și de calitate.

Produsele de pe site sunt compuse din farfurii de toate tipurile (pentru aperitive, felul doi, pentru supă) căni, castroane de salată, platouri, solnițe, blouri pentru sosuri și condimente și așa mai departe. Porțelanurile sunt din cele mai fine, de la branduri foarte cunoscute precum: Bonna, Apulum, Aura, Rustico Stoneware, Curbe, Perspective, Sydney, Lava etc. Sunt ideale pentru restaurante tematice și oferă rafinament oricărui loc.

Sticlărie

Gama de produse din sticlă de la Style Horeca este întotdeauna mare, utilă și versatilă, cu scopul de a oferi produse de top pentru hoteluri, baruri, restaurante, cofetarii și așa mai departe. În catalogul magazinului sunt disponibile pahare pentru servirea unui număr mare de băuturi, cocktailuri, long drink-uri și așa mai departe. Paharele aparțin unor branduri precum: Libbey, Primetime, Allegra, Casablanca, Enoteca, Imperial, Monte Carlo, Diamond, Dream, Grande, Side, Timeless ,Tulipe, Durobor, Lav, Tiki, Hudson. De asemenea, din aceasta categorie nu lipsesc carafele și vasele pentru gheață, elegante și deosebite.

Oale și tigăi

Vasele de bucătărie, precum oalele și tigăile, reprezintă printre cele mai utile și indispensabile produse în materie de catering, baruri, patiserie și așa mai departe. La Style Horeca, vei găsi oale și tigăi de toate dimensiunile și din cele mai potrivite materiale pentru o bucătărie de înalta calitate și performantă.

Cele mai utilizate vase pentru a gati sunt cele din inox și aluminiu, pentru că oferă un mod de a gati rapid, favorizând dispersarea uniformă a căldurii și a coacerii.

Articole pentru pizza

Restaurantele care servesc pizza au nevoie de specificul lor. Din acest motiv, în catalogul online de la Style Horeca există o gamă deosebită de accesorii pentru pizzerie cum ar fi platouri de lemn și de porțelan pentru pizza precum și tăietor de pizza, rezistent și eficient.

Ustensile pentru patiserie

Chiar și desertul are nevoie de partea lui. De aceea, în ofertele Style Horeca pentru produse de patiserie și cofetărie există o gamă largă de accesorii care pot face ca frumusețea unui desert să fie maximizată și exploatată la maxim. Astfel nu trebuie să ratezi formele pentru prăjituri, ustensile pentru ornare, spatule și pensule de silicon, cuțite patiserie, sucitoare pentru aluat și tăvi pentru prăjituri.

Accesorii pentru bar

Orice restaurant sau bar care se respectă, angajează măcar un barman profesionist, eficient și care lucrează cu viteză, pentru rezultate impecabile în lumea cocktailurilor. Este bine totuși să ne amintim că echipamentul de bar este esențial pentru o muncă excelentă și joacă un rol esențial în îmbunătățirea abilitaților de barista și a proprietăților fiecărei băuturi.

Accesorii pentru lemn

Un restaurant rafinat și exclusivist are nevoie uneori de accesorii exclusive. Linia de produse din lemn oferă clasă și rafinament anumitor feluri de preparate exotice, dar și tradiționale.

De ce este important să alegi echipament horeca de calitate?

În primul rând pentru că produsele de calitate și bine fabricate sunt mai ușor de utilizat. Profesioniștii din industria serviciilor alimentare au adoptat de ceva timp acest obicei de a achiziționa numai produse de calitate, de la farfurii și până la aparatura folosita în bucătărie.

În al doilea rând, produsele de calitate, precum echipamentele de la Horeca Style iți economisesc bani, pe termen lung. Orice antreprenor știe că pentru calitate trebuie să investești o singură data, însă cu grijă. Cu cât echipamentele din bucătărie sunt de calitate mai slabă, cu atât vă trebui să cheltuiești mai mulți bani pentru a le înlocui frecvent. În plus, este posibil ca unele din ele să se deterioreze când ți-e lumea mai dragă și poate nu poți înlocui acel produs imediat. Însă, echipamentele de calitate iți economisesc, în timp, bani, pentru că, cu întreținerea corectă, nu va fi nevoie să le înlocuiești des, sau deloc.

Cu toții ne dăm seama cât de important este să fii la curent cu tot ce este inovator pe piață, cu precădere în industria serviciilor alimentare și a restaurantelor și există multe alte motive pentru cât de importante sunt produsele și echipamentele menționate mai sus. Daca dorești să depășești concurența, atunci echipamentul inovator și de calitate de la Style Horeca este ceea ce iți lipsește din bucătăria ta. Pentru mai multe informații, intră acum pe site și comandă ceea ce iți trebuie pentru un restaurant ca la carte.

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a pus interlopii să o pedepsească pe amanta lui Reghe! Ce a declarat în urmă cu puțin timp


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează