GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Super Bowl LV e în direct la Unibet TV. Ai peste 700 de opțiuni de pariere plus promoții de neratat la Unibet

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2021 00:10 / Actualizat vineri, 05 februarie 2021 00:15

Kansas City Chiefs, campioana en-titre, și Tampa Bay Buccaneers se luptă pe 8 februarie, începând cu ora 01:30, în cel mai așteptat eveniment sportiv din Statele Unite ale Americii, finala Ligii Profesioniste de Fotbal American (NFL), Super Bowl LV 2021.

Partida se va disputa pe „Ray Jay” - Raymond James Stadium din Tampa (Florida), fiind în premieră când o echipă din NFL are șansa de a deveni campioană în fața propriilor suporteri. Referitor la suporteri, din datele existente la ora actuală, în tribune vor fi aproximativ 22.000 de suporteri, din care 14.500 au deja biletele cumpărate, iar restul de 7.500 vor fi angajați din sistemul sanitar din Florida vaccinate care primesc bilete gratis, în semn de recunoștință pentru eforturile depuse în ultimele 12 luni. Asta înseamnă un grad de ocupare de aproximativ 30% al stadionului cu o capacitate totală de 65.618 locuri, deci o veste excelentă pentru fanii sportului, care abia așteaptă să revină pe stadioane. 

Cine transmite Super Bowl LV?

Finala Ligii Profesioniste de Fotbal American va fi în direct la Unibet TV, serviciul de live streaming gratuit al agenției de pariuri online Unibet, care a pregătit un weekend perfect pentru fanii acestui sport mai puțin popular în țara noastră. Citește în continuare pentru a afla cotele la pariuri pentru Bucs vs. Chiefs și vezi cum poți participa gratuit la concursul Predictor Super Bowl cu premii de 25.000 RON și alte promoții dedicate evenimentului.

Pariuri și promoții Super Bowl LV la Unibet

Oferta de pariuri Super Bowl 2021 Unibet include peste 700 de opțiuni, excelent cotate, așa că ai de unde să alegi. Ai toate piețele principale pentru fotbal american (Rezultat final, Combo, MVP, Prima repriză, Player props, Evenimente, Touchdown, Field goals, Marcatori, Ambii jucători să înscrie, Player receiving, Player rushing, Kicking, Tackle-uri, Intercepții, Concedieri, Turn-overuri, Punting, Sferturi, Penaltiuri) dar poți miza și pe piețe speciale.

În plus, nu uita să te înscrii gratuit la concursul Predictor Super Bowl, la care 6 răspunsuri corecte îți aduc 25.000 RON sau o parte din bani, dacă există mai mulți câștigători. 

Și, pentru o experiență completă în acest weekend dedicat fotbalului american, cei de la Unibet au pregătit alte două oferte: o Creștere de Profit Live 20% și un Free Bet pentru cei care pariază online pe finala NFL. Toate promoțiile Super Bowl vor fi disponibile în weekend.

Campioana în exercițiu, Kansas City Chiefs, se află la a 4-a participare în finala NFL și este favorita bookmakerilor, cu o cotă foarte bună la pariuri Super Bowl, de 1.60. Chiefs au avut din nou parte de un sezon excelent și au acum ocazia să pună mâna pentru a 3-a oară pe trofeul „Vince Lombardi”, după cele câștigate în 1970 și 2020. Șansa nu a fost însă de partea lor în 1967, atunci când au cedat în finală în fața celor de la Green Bay Packers. Vor reuși Patrick Mahomes și The Chiefs să devină prima echipă după New England Patriots care cucerește două Super Bowl la rând? 

Super Bowl LV e în direct la Unibet TV. Ai peste 700 de opțiuni de pariere plus promoții de neratat la Unibet

De cealaltă parte, Tampa Bay Buccaneers nu au mai jucat finala din 2003, atunci când se impuneau cu 48 la 21 în fața lui Oakland Raiders. Acum „Corsarii” sunt din nou gata pentru Super Bowl, iar mare parte din sezonul excelent i se datorează legendarului quarterback Tom Brady (43 de ani), care s-a transferat în Tampa după 20 de ani în tricoul lui Patriots. Finala are loc pe „Ray Jay”, așa că the Bucs au șansa să devină prima echipă din istoria fotbalului american care câștigă Super Bowl pe propriul teren. Cât de mult va cântări acest lucru în meci rămâne de văzut. Cele două formații s-a întâlnit ultima oară în noiembrie 2020, în Florida, iar meciul s-a terminat cu victoria oaspeților (Tampa Bay Buccaneers vs. Kansas City Chiefs 24:27). The Bucs au cota 2.38 în oferta de pariuri Super Bowl 2021 Unibet. (*Cotele prezentate sunt valabile la ora realizării acestui material)

Super Bowl LV e în direct la Unibet TV. Ai peste 700 de opțiuni de pariere plus promoții de neratat la Unibet

Ajuns la 43 de ani, Tom Brady devine primul jucător din istoria competiției prezent în 10 finale NFL. Americanul plătit cu 25 de milioane de dolari pe sezon are 6 titluri de campion în palmares și a fost ales MVP în nu mai puțin de 4 Super Bowl. O provocare în plus pentru starul lui Tampa este aceea că ar putea deveni al doilea sportiv din NFL care câștigă Super Bowl cu două echipe, record deținut de după Payton Manning (Indianapolis Colts 2007 și Denvers Broncos 2016).

Super Bowl LV e în direct la Unibet TV. Ai peste 700 de opțiuni de pariere plus promoții de neratat la Unibet

Patrick Mahomes scrie, și el, o altă pagină în istoria fotbalului american, devenind, la doar 25 de ani (și 143 de zile) cel mai tânăr quarterback prezent în două finale. Mahomes deține deja recordul pentru cel mai bine plătit fotbalist din întreaga istorie NFL. Contractul pe 10 ani cu the Chiefs îi aduce acestuia în cont nu mai puțin de 503 milioane de dolari. Nici nu e de mirare, deoarece, la doar 25 de ani, Mahomes are în palmares 1 Super Bowl (2020), 2 titluri de conferință, 3 Pro Bowl, 50 de pase decisive într-un singur sezon și este primul QB cu 3 reveniri de 10 puncte în prima parte a unui sezon.

Super Bowl LV e în direct la Unibet TV. Ai peste 700 de opțiuni de pariere plus promoții de neratat la Unibet

Super Bowl, un show extraordinar

Fără doar și poate, când vine vorba despre Super Bowl, totul e la superlativ. De exemplu, anul trecut, sumele pariate pe finala NFL au depășit 7 miliarde de dolari, iar canalul TV Fox vânduse încă din decembrie 2019 minutele de publicitate din timpul finalei cu aproximativ 5.6 milioane de dolari pentru 30 de secunde. 

Showul din pauză, susținut de Shakira și Jennifer Lopez, alături de întreaga acțiune de pe teren au fost urmărite de peste 150 de milioane de telespectatori, iar anul acesta ai șansa să urmărești în direct finala la Unibet TV, gratuit. Trebuie doar să ai cont activ. Artistul care va concerta în pauza Super Bowl LV este canadianul The Weeknd (Abel Makkonen Tesfaye), în cadrul unui show produs de celebrul rapper Jay-Z.

Cele mai recente 5 ediții Super Bowl

  • Super Bowl 2016: Denver Broncos vs. Carolina Panthers 24-10
  • Super Bowl 2017: New England Patriots vs. Atlanta Falcons 34-28
  • Super Bowl 2018: Philadelphia Eagles vs. New England Patriots 41-33
  • Super Bowl 2019: New England Patriots vs. Los Angeles Rams 13-3
  • Super Bowl 2020: Kansas City Chiefs vs. San Francisco 49ers 31-20

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează