GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Super pachet » 12 beneficii garantate pentru TOATE mașinile rulate de la Mercedes-Benz România

Articol de GSP - Publicat luni, 13 decembrie 2021 10:21 / Actualizat luni, 13 decembrie 2021 10:21

Mercedes-Benz Certified, program dedicat unei selecții de autoturisme rulate și certificate, a fost relansat într-o variantă îmbunătățită, iar la achiziționarea oricărei mașini primești un pachet de 12 beneficii garantate.

Avem tendința, încă de mici, să ne gândim sau să visăm la autoturismele pe care vrem să le conducem. Cu trecerea timpului, evident, dorințele se mai schimbă, dar acest obicei nu se pierde. Până la urmă, vine momentul mult așteptat, în care ne este pus în mână permisul de conducere, pentru ca apoi să putem trece și la fapte.  

Dacă dintotdeauna ai aspirat la un Mercedes, ia în calcul faptul că Mercedes-Benz România a îmbunătățit programul CPO (Certified Pre-Owned) și chiar dacă vorbim despre autoturisme second-hand, standardul de calitate pe care ni-l dorim pentru acestea este garantat de un pachet de 12 beneficii incluse la achiziționarea oricărei mașini. 

Așadar, cumpărarea unui autoturism rulat poate fi cea mai bună alegere, toate modelele incluse în program având o vechime de maximum 6 ani și un rulaj de maxim 150.000 km, acestea venind cu garanție europeană completă de 24 de luni, finanțare specială și beneficii suplimentare. Practic, la fel de Mercedes ca în prima zi nu este un simplu mit al mașinii rulate Mercedes pentru că fiecare alegere este însoțită de reasigurarea încrederii, toate autovehiculele vândute aflându-se într-o stare perfectă de funcționare. 

Dacă ești curios, iată mai jos care sunt cele 12 avantaje ce demonstrează că poți avea mașina mult dorită la un preț bun:

1. Dacă autoturismul pe care vrei să-l achiziționezi are o vechime mai mare de 24 luni de la data primei înmatriculări, beneficiezi de o garanție europeană completă de 24 luni.

*Condițiile exacte de garanție ale ofertei se află de la consilierii de vânzări Mercedes-Benz Certified.

2. Autoturismul nu necesită revizii în următoarele 6 luni sau 10.000 km (în funcție de care intervine prima, conform computerului de bord Assyst Plus).

3. Fiecare autoturism rulat Mercedes-Benz Certified beneficiază de servicii de mobilitate, prin serviciul Mobilo.

Super pachet » 12 beneficii garantate pentru TOATE mașinile rulate de la Mercedes-Benz România

4. Pentru a fi certificat, fiecare autoturism rulat din programul Mercedes-Benz Certifiedtrece printr-o serie de peste 200 de puncte de inspecție și verificare amănunțită, efectuată de către tehnicieni acreditați. În cazurile în care este necesară înlocuirea unei piese, sunt folosite doar piese originale de schimb pentru a asigura cel mai înalt grad de calitate și performanță.

5. Toate autoturismele rulate Mercedes-Benz Certified sunt supuse unor verificări ale rulajului de către personal specializat. Doar autoturismele pentru care există certitudinea unui rulaj real pot fi incluse în program.

6. Autoturism de înlocuire cât timp acesta se află în service.

7. Autoturismele incluse în programul Mercedes-Benz Certified și aflate în stocul centrelor autorizate de vânzări pot fi testate în termen de 24 de ore de la solicitare, simplu și rapid, în baza permisului de conducere și a cărții de identitate.

8. Primești suport financiar imediat, bazat pe un sistem decizional rapid, astfel încât să poți conduce autovehiculul Mercedes-Benz Certified dorit în cel mai scurt timp.

9. Personalul calificat ce activează în centrele de Vânzări şi Service Mercedes-Benz efectuează întotdeauna o evaluare profesionistă şi corectă a autoturismului deținut, astfel încât acesta poate fi lăsat ca avans pentru achiziția unui autoturism rulat Mercedes-Benz Certified.

10. În termen de 10 zile de la livrare*, poți schimba autoturismul rulat achiziționat de la Centrul Mercedes-Benz Certified cu un alt autoturism Mercedes-Benz de aceeași valoare sau cu unul având o valoare superioară. *Condițiile exacte de schimb ale ofertei se află de la consilierii de vânzări Mercedes-Benz Certified.

11. Ai acces la toate serviciile și produsele inovatoare din universul Mercedes me, chiar dacă autoturismul face parte din programul Mercedes-Benz Certified.

12. Poți opta pentru semnarea unui contract de service oferit de Distribuitorii Autorizați.

Programul Mercedes-Benz Certified este derulat doar de către partenerii autorizați, iar o selecție specială de autovehicule rulate și certificate Mercedes-Benz te așteaptă acum pe noua platformă dedicată, care centralizează toate ofertele din piață. Accesează car locator aici pentru a-ți găsi mașina preferată, cu posibilitatea de a o compara și cu alte produse disponibile pe site.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează