GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Superavantaj! Câștiguri rapide, câștiguri salvate și bucurie multiplicată!

Articol de GSP - Publicat marti, 09 ianuarie 2024 18:18 / Actualizat marti, 09 ianuarie 2024 18:18

An extraordinar pentru pariorii care vor să câștige mai repede la Superbet, unde atunci când echipa pe care ai mizat se distanțează la două goluri pe tabela de marcaj, pariul tău e verde, indiferent de rezultatul final!

Plasează aici bilete pe primul campionat în care Superavantaj a plătit câștiguri în 2024!

2024 se anunță un an excepțional pentru pasionații de pariuri! Pentru prima dată în istorie, Copa America, Europeanul, Cupa Africii și Cupa Asiei sunt în același an calendaristic, lupta din marile competiții sportive e tot mai intensă atât în campionatele de top (Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A și Ligue 1 oferă lupte spectaculoase pentru titlul de campioană, iar SuperLiga e tot mai des verde pe bilete) cât și în cupele europene (Champions League, Europa League, Conference League).

Suntem în cel de-al patrulea sezon în care Superbet oferă Superavantaj, pentru a securiza bucuria victoriei! Și dacă ne uităm peste cifrele din 2023, acestea sunt copleșitoare: 464 de meciuri în care Superbet a plătit două din trei soliste posibile (două din trei piețe pe rezultat final!).

Noi competiții s-au adăugat în oferta Superavantaj

Oferta a cucerit toate continentele! S-a ajuns la 66 de competiții din Europa, America de Nord, America de Sud, Africa, Asia și Oceania. În imperiul Superavantaj, soarele nu apune niciodată! Din A League (Australia), trecând prin J League (Japonia), Pro League (Arabia Saudită), traversând Europa și ajungând în Serie A din Brazilia, MLS în S.U.A., toate campionatele în care starurile de ieri, azi și mâine se înfruntă sunt în oferta Superavantaj.

Toate competițiile cu Superavantaj activ sunt aici

În Europa, revelația e Superliga, un campionat de suflet pentru noi românii. 16 meciuri au fost cele în care Superbet a plătit cu Superavantaj. U Cluj și FC Voluntari, fiecare cu câte 4 meciuri sunt echipele cele mai predispuse la partide cu întoarceri de scor spectaculoase.

Heidenheim e echipa cu cele mai multe meciuri cu Superavantaj în 2023, echipă care a jucat pe parcursul anului calendaristic trecut și în 2.Bundesliga și în Bundesliga.

Zweite Bundesliga revelația Superavantaj

Cu 21 de meciuri în care echipa care a avut avans de două goluri fie a fost întoarsă, fie meciul s-a încheiat la egalitate, divizia secundă din fotbalul german e campionatul în care suspansul e la cele mai înalte cote!

Everestul Superavantaj atins de două ori, în premieră în 2023!

Acel fericit moment în care Superbet plătește absolut toate rezultatele posibile: 1-Final și X-Final și 2-Final. A fost trăit pe meciuri din campionatele Angliei și Norvegiei. 

Southampton - Liverpool în Premier League, scor 4-4 

Ham Kam - Bodo/Glimt în Eliteserien, scor 4-4 

Oferta completă sport la cele mai mari cote e aici

Record în 2024!

Semne bune Anul Nou are! Pentru prima oară în istoria celor 4 sezoane cu Superavantaj activ, încă din prima săptămână a calendarului am bifat două meciuri în care Superbet a plătit două din trei piețe de rezultat final: în Superliga Turciei, meciul Gaziantep – Pendikspor, unde gazdele au avut 2-0, dar oaspeții au revenit și meciul s-a încheiat 2-2 și în Superliga Greciei, meciul Asteras Tripolis – Aris Salonic, unde gazdele au condus cu 2-0, dar gazdele au întors meciul și-au câștigat cu 3-2!

Joacă informat, joacă responsabil și bucură-te de câștigurile rapide aduse de Superavantaj, respectiv de câștigurile salvate de Superavantaj!

GO SUPER!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează