GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Superconfort cu adidas Supernova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 februarie 2024 11:32 / Actualizat miercuri, 28 februarie 2024 11:32

Mulți dintre noi au înțeles beneficiile alergării atât pentru sănătatea fizică, cât și mentală. Fie că alergăm de câteva ori pe săptămână sau zilnic, în aer liber sau pe bandă, la sală, ne bucurăm de beneficiile mișcării, de la exercițiul cardio, la silueta sportivă și generarea de endorfine.

Dar pentru a ne detașa de tot ce e în jur și a obține maximul din aceste momente, trebuie să ne bucurăm de confort deplin. Iar confortul începe de la încălțămintea aleasă. Un nou studiu global realizat de adidas - care a chestionat 2.674 de alergători din 11 orașe din întreaga lume - dezvăluie că purtarea unor pantofi de alergare incomozi se află în topul motivelor care fac alergarea neplăcută (47%). Alte bariere includ vremea nepotrivită – fie că este prea cald (45%), fie prea frig (43%), lipsa de motivație (38%) și alergarea pe suprafețe neuniforme sau alunecoase (37%).

Aproape un sfert dintre participanții la sondaj (23%) au decis să nu alerge datorită acestor bariere - pantofii de alergare nepotriviți fiind cel mai important motiv. Dar chiar și pentru alergătorii care nu renunță, impactul disconfortului în timpul alergării este clar. Aproape patru din zece (37%) și-au redus lungimea alergării, o treime (29%) spun că le-a afectat starea de spirit și un număr similar (33%) au decis să-și schimbe traseul de alergare.

Ținând cont de toate aceste lucruri, adidas își propune să încurajeze oamenii să se bucure de confort în timpul alergării, odată cu relansarea modelului adidas Supernova. Cu un upgrade spectaculos al tălpii, ce încorporează noua superspumă Dreamstrike+, inspirată de spuma Lightstrike Pro, folosită în pantofii din familia Adizero, dar cu o formulă special concepută pentru a oferi confort și suport de neegalat, astăzi, confortul înseamnă Supernova.

Pantoful este construit având în spate ani de experiență în crearea de încălțăminte pentru atleți de performanță, cu o tehnologie revoluționară acumulată din alte linii adidas pentru alergare și aplicată pe noua siluetă Supernova.

Atributele care fac din adidas Supernova alegerea ideală pentru alergare sunt:

-       COMFORT HEEL FIT: o combinație de spumă moale și material textil moale proiectate pentru confort maxim și suport optim pentru călcâie, fără frecare.

 -       Talpa intermediară DREAMSTRIKE+ din superspumă, este o reinterpretare a tălpii intermediare Lightstrike Pro, folosită în faimoasa linie Adizero, ce oferă un confort și o amortizare fără precedent.

Talpa exterioară SUPPORT ROD SYSTEM, are la bază cercetarea detaliată a fiziologiei piciorului în mișcarea de alergare, pentru a oferi suport și tracțiune liniară pe întregul ciclu pe care îl face laba piciorului, asigurând stabilitate și o tranziție armonioasă la fiecare pas.

Cu ambele tehnologii lucrând în tandem, cei care poartă Supernova se vor bucura de un confort deplin și susținere perfectă la alergare. Pantofii de alergare adidas Supernova sunt disponibili începând cu 22 februarie în toate magazinele adidas din România și la partenerii de retail selectați.

Pentru mai multe informații, urmăriți adidas pe Instagram @adidasrunning.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează