GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

SuperDerby în Belarus! Ultimele două campioane, față în față în etapa a 10-a

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2020 11:24

Avem din ce în ce mai mult fotbal, iar asta nu poate decât să ne bucure. Chiar dacă a revenit Bundesliga, campionatul din Belarus continuă să fie atractiv pentru pariori și pasionații de fotbal. Etapa a 10-a din noul sezon începe miercuri, iar Dinamo Brest și BATE, ultimele două campioane, deschid runda cu un derby ce nu trebuie ratat. Partida poate fi urmărită LiveStream pe site-ul Superbet sau în aplicație. Urmărește-ți echipa favorită și plasează pariul care îți va aduce un câștig important.

 Deschide cont la Superbet și obține Bonusul de Bun Venit de până la 500 Lei!

BATE, 4 VICTORII CONSECUTIVE ÎN CAMPIONAT

Dinamo Brest și BATE Borisov vor fi față în față, miercuri, de la ora 19:00, pe stadionul DASK Brestski. Pe primul loc înaintea confruntării directe, BATE are nevoie de o victorie pentru a fi sigură că încheie săptămâna în fotoliul de lider, în timp ce formația din Brest vrea să se apropie de podium.

După un început ezitant, cu două înfrângeri în tot atâtea meciuri, BATE și-a redresat rapid jocul, a urcat poziție cu poziție și acum începe etapa din postura de lider. Săptămâna trecută, elevii lui Alshevskiy au învins-o fără prea mari emoții pe Slutsk, revelația sezonului, cu scorul de 3-0. Jocul ofensiv al echipei începe să fie din ce în ce mai solid, iar asta se reflectă pe tabela de marcaj: Bate a marcat cel puțin trei goluri în precedentele trei runde din campionat.

Astfel, după victoria cu Slutsk, BATE a ajuns la patru victorii consecutive și 7 partide fără eșec. Dacă pe propril teren formația antrenată de Alshevskiyeste o adevărată forță, nici în deplasare situația nu se prezintă prea rău. Drept dovadă, cea mai titrată echipă din Belarus a înregistrat trei victorii la rând, reușind să înscrie de 10 ori în cele trei meciuri.

Aflată pe prima poziție, cu 19 puncte acumulate în 9 jocuri, BATE este la 6 puncte distanță de Dinamo Brest. Cu o formă de moment excepțională și un moral ridicat, trupa lui Alshevskiyeste vrea să obțină toate punctele puse în joc, pentru a-și consolida poziția din clasament. Vezi aici toată oferta pentru meciul Dinamo Brest - BATE!

DINAMO BREST VINE DUPĂ O ÎNFRÂNGERE

Dinamo Brest, echipa care a reușit să oprească hegemonia lui BATE sezonul trecut, nu se regăsește deloc în acest început de sezon. Elevii lui Kovalchuk dădeau semne de revenire, după ce au înregistrat două victorii consecutive, cu Belshina și Dinamo Minsk, dar săptămâna trecută a venit o nouă înfrângere, cu Energetik, scor 1-2, iar moralul echipei s-a evaporat instant.

Pe locul 7 în momentul de față, cu 13 punte obținute până acum, Dinamo Brest are patru înfrângeri, patru victorii și un rezultat de egalitate în primele 9 runde.

Dacă BATE vrea să își consolideze prima poziție, echipa antrenată de Kovalchuk are nevoie de o victorie pentru a se apropia de podium. Astfel, în cazul unui succes, formația din Brest s-ar apropia la doar trei puncte de viitoarea adversară și ar reintra serios în cursa pentru titlu. Însă, raportându-ne la forma de moment a lui BATE, pe Dinamo Brest o așteaptă o partidă extrem de dificilă. Instalează gratuit cea mai tare aplicație de pariuri sportive din România

BALANȚA DUELURILOR DIRECTE ÎNCLINĂ ÎN FAVOAREA LUI BATE

În ceea ce privește întâlnirile directe, de-a lungul timpului cele două formații s-au confruntat de 54 de ori. În timp ce BATE și-a adjudecat 39 de victorii, Dinamo Brest a obținut doar 10 succese, iar alte 5 partide s-au terminat la egalitate. Totuși, elevii lui Kovalchuk au câștig de cauză în istoria recentă a întâlnirilor directe: Dinamo Brest are 2 victorii și un egal în precedentele trei meciuri disputate împotriva lui BATE.

Autor: Răzvan Zeldea

Citește și:

Ahal are o nouă șansă de a bloca drumul lui Altyn Asyr spre titlul cu numărul 7

Prinde SuperMeciurile acestei săptămâni! Costa Rica și Estonia revin în forță cu cele mai tari Derby-uri!

Superdorință împlinită: retrageri nelimitate la superbet!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează