GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  PUBLICITATE

Superderby pentru pariorii Superbet: Dinamo - FCSB! Ce strategie ți-ai facut?

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 februarie 2020 14:59

Supersuporterii și Superpariorii așteaptă să trăiască un Dinamo-FCSB memorabil și să se bucure de cât mai multe bilete câștigătoare, plasate la Superbet pe acest meci! 

Derby-ul va aprinde duminică seară Arena Națională, fiind ultimul duel din această ediție de campionat dintre celedouă echipe! Da, Dinamo ratează pentru al treilea an la rând prezența în Play-Off, dar se mândrește că de la trecerea la actualul format al campionatului e superioară FCSB-ului în meciurile directe 3-2 la victorii și n-a pierdut niciodată din postura de gazdă!

La Superbet cotele pentru rezultat final (1; X; 2) și șansă dublă (1X; 12; X2) cresc în fiecare zi și vor ajunge în ziua partidei să fie cele mai mari din România! Deschide cont la Superbet și pune Superbilete pe cele mai tari meciuri!

E TIMPUL PENTRU UN MECI SUPERCÂȘTIGAT!

Egalul (pariul X) a fost profitabil pentru pariorii români în ultimele 4 dueluri directe. Au trecut 3 ani de când fiecare dintre cele două echipe a reușit să se impună în fața rivalei. Singurul jucător din actualul lot al lui Dinamo pe teren la ultima victorie a „Câinilor” în fața FCSB – 2-1 în mai 2017 - e Valentin Lazăr, „repatriat” în pauza competițională din ianuarie. 

FCSB are în lot 6 jucători care au fost în teren la ultima victorie în fața lui Dinamo, 1-0 în 2017: Florinel Coman, Dennis Man, Florin Tănase, Harlem Gnohere, Planic și Momcilovic. Acum însă, deși triplează banii pariați pe el, X-ul nu pare o variantă acceptată de cele două Superadversare. Amândouă vin după rezultate neconvingătoare și sunt obligate să câștige. Dacă totuși vrei să eviți pariurile pe rezultat final, la Superbet ai sute de alte opțiuni! Iată mai jos care sunt statistic cele mai profitabile pariuri în acest duel, în ultimele 5 sezoane! Vezi pe Superbet.ro cea mai bună ofertă pentru derby-ul etapei! 

CELE MAI PROFITABILE PARIURI ÎN DINAMO-FCSB!

GG e Regele pariurilor verzi în derby-ul dintre Dinamo și FCSB în actualul sistemcompetițional. A fost prins de pariori în 11 dintre cele 13 meciuri de până acum. Alte pariuri care au adus profit sunt PsFX, prins în 9 dintre cele 13 meciuri, 0-2 (niciun gol sau maxim două goluri în meci, prins în 7 dintre cele 13 meciuri. G1+ (gazdele înscriu minim un gol) a adus bani pariorilor în 12 dintre cele 13 meciuri. O1+ a fost și el prins frecvent: în 11 dintre cele 13 meciuri! 3+ a fost prins în numai 6 dintre cele 13 meciuri, dar la Superbet găsești GGsau3+, un pariu prins în 11 dintre cele 13 meciuri! Instalează aplicația de pariuri sportive Superbet și pariază în orice moment al jocului!

FCSB E CAMPIOANA DEPLASĂRILOR

Misiune grea pentru Dinamo în fața unei echipe care a câștigat 25 de puncte în deplasare în acest sezon, cu 7 mai multe decât a câștigat pe teren propriu! În acest an, FCSB a pierdut la Cluj cu 0-1 în fața CFR-ului și s-a impus cu 2-1 la Voluntari, pe terenul unde etapa trecută, Dinamo a pierdut în repriza secundă victoria, deși la pauză conducea cu 1-0 și domina autoritar. Vezi mai jos cum se comportă echipele în fiecare repriză în parte și alege-ți din oferta Superbet pariurilece-ți pot aduce profitul dorit, atât în repriza întâi cât și în repriza a doua!

FCSB TARE ÎN PRIMA REPRIZĂ ÎN DEPLASARE, DINAMO TARE ÎN REPRIZASECUNDĂ ACASĂ!

FCSB e echipa care s-a aflat în avantaj de cele mai multe ori la finalul primei reprize când evolua în deplasare: în 4 dintre cele 10 deplasări de până acum. Dinamo e pe locul 2 la cele mai multe X-uri pe teren propriu la final de primă repriză, 8 meciuri din cele 12 jucate. În ceea ce privește repriza a doua, FCSB a câștigat de 6 ori în 11 deplasări. Dinamo e și ea redutabilă acasă în repriza secundă pe care a câștigat-o de 7 ori în 12 meciuri. Tot 7 reprize secunde câștigate acasă au și Craiova și Viitorul, capitol statistic la care liderul CFR conduce cu 10 din 12!

INTERVAL COMUN PENTRU MARCAREA PRIMULUI GOL!

Foarte interesant este că în intervalul cuprins între minutele 11-20, atât Dinamo cât și FCSB obișnuiesc să marcheze de cele mai multe ori primul lor gol într-un meci! Totuși, în acest an 2020, niciunul dintre primele goluri marcate de Dinamo și FCSB în meciuri oficiale n-a fost înscris în acest interval. Oare se va respecta statistica duminică seară, atunci când VOM AVEA SUPERSPECTACOL ȘI ÎN TRIBUNE!

Galeria lui Dinamo a dominat în ultimii 4 ani derby-ul. Dar acum va avea un adversar redutabil. Peluza Nord a promis că va susține FCSB în număr mare și va avea o coregrafie specială. Noi suntem cei câștigați. Echipele vor fi obligate să joace ofensiv. Într-o atmosferă care se anunță incendiară, spiritele se pot înfierbânta pe gazon. Multe dueluri vor fi la limita regulamentului.Pariurile speciale pe cartonașe fiind de speculat! Vezi toată oferta de pariuri speciale Superbet! 

ECHIPE PROBABILE

DINAMO: Piscitelli - Kilyen, Puljic, R. Grigore, Kostrna - Mrzljak, I. Filip - V. Lazăr, Fabbrini, D. Sorescu- S. Perovic.

FCSB: Bălgrădean – Soiledis, Planici, Cristea, Crețu – Filip – F. Coman, F. Tănase, Oaidă, Man –Gnohere.

Superderby pentru pariorii Superbet: Dinamo - FCSB! Ce strategie ți-ai facut?

SUPERISTORIA DUELURILOR DINTRE DINAMO ȘI FCSB ÎN ACTUALUL FORMAT!

Sistemul competițional curent lansat în sezonul 2015-2016 a fost gândit și pentru a crește numărul duelurilor dintre Dinamo și Steaua. N-a fost cazul decât în primele două ediții de campionat disputat. Totuși, cele 13 dueluri de până acum au o istorie din care am extras pentrutine lucruri de SuperInteres:

  •  Gnohere e singurul fotbalist care a marcat pentru ambele echipe.
  • Varela (FCSB) și Steliano Filip (Dinamo) singurii care și-au dat autogol
  • Hanca (Dinamo), Salomao și Boldrin (FCSB) au marcat din penalty
  • Cel mai rapid gol a fost marcat de Boldrin în minutul 4, în meciul din sezonul regulat alediției 2016-2017.
  • Cel mai târziu gol în prima repriză a fost marcat în minutul 45+5 al aceluiași meci, de către Nedelcearu (Dinamo). Acela a fost primul succes al lui Dinamo pe Arena Națională în fața FCSB în actualul format competițional.
  •  Gnohere (FCSB) și Florin Tănase (FCSB) au marcat cele mai rapide goluri
  •  Cel mai târziu gol marcat în meci a fost înscris din penalty de către Hanca în minutul 90+6, pe 1 mai 2017
  • Cele mai multe goluri: Gnohere (2 goluri pentru Dinamo + 1 gol pentru FCSB), Florinel Coman (3 goluri pentru FCSB), Hanca (3 goluri pentru Dinamo).
  • Nimeni n-a reușit hattrick.
  •  Hanca (Dinamo) și Florinel Coman (FCSB) au reușit câte o dublă.
  •  1-1 e cel mai frecvent scor exact, înregistrat în 5 dintre cele 13 meciuri.
  •  Meciul cu cele mai puține goluri: 0-0 în august 2015, în chiar primul derby din actualul format competițional; FCSB era gazdă și partida s-a jucat pe Arena Națională. 
  • Meciul cu cele mai multe goluri: 3-3 în iulie 2018, tot cu FCSB gazdă, tot pe Arena Națională.
  • 15 jucători au marcat în favoarea lui Dinamo: Palic, Gnohere, Bicfalvi, Dorin Rotariu,Hanca, Nemec, Nedelcearu, Pesic, Torje, Axente, Dan Nistor, M. Popescu, Salomao și Ciobotariu. Lor li se adaugă și Varela (FCSB) care și-a înscris autogol.
  •  12 jucători au marcat pentru FCSB: Stanciu, Hamroun, De Amorim, Boldrin, Alibec,Pleașcă, Momcilovic, Man, Teixeira, Florinel Coman, Florin Tănase. Lista e completată de Steliano Filip (Dinamo), care și-a marcat autogol. Bucură-te de pasiunea ta pentru fotbalul românesc pariind informat și responsabil la Superbet!

Bucură-te de pasiunea ta pentru fotbalul românesc pariind informat și responsabil la Superbet!

Autor: Alex Molico, Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează