GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperJackpotul de inimă neagră în valoare de 4,5 Milioane de lei a fost lovit în weekend la Superbet

Articol de GSP - Publicat marti, 24 august 2021 11:39 / Actualizat marti, 24 august 2021 11:43

Citește interviul cu SuperCâștigătorul care a dat marea lovitură la Constanța!

LD din Constanța este, din 22 august, mai bogat cu exact 4,519,068 lei. Atât valora Jackpotul de inimă neagră pe care l-a lovit cu o miză de 20 lei jucând de pe telefon! Este al doilea cel mai mare Jackpot plătit vreodată în cazinourile din România și este, din nou, acordat la Superbet, cel mai mare plătitor de premii și Jackpoturi din industria de gaming și pariuri. Slotul în care s-a acordat Jackpotul este același Shining Crown, cel care a plătit cele mai multe astfel de Jackpoturi și a făcut cei mai mulți jucători fericiți. Am vorbit cu LD, fericitul câștigător, care ne-a spus că aștepta acest Jackpot pentru că era sigur că urmează să ajungă unul la el. Sfatul lui pentru toți pasionații este să joace responsabil și numai la Superbet pentru că “e cea mai serioasă casă de pariuri de pe piață!”

Fă-ți și tu cont online la Superbet și distrează-te în cazinoul în care se plătesc cele mai dese și cele mai mari Jackpoturi din România!

 1. Prima întrebare e una de încălzire: cu ce te ocupi în afara programului de joacă la aparate și sloturi online?

Sunt antreprenor, am o fermă agricolă și zootehnică de care mă ocup zi de zi și în care investesc foarte multă muncă și timp. Petrec timp și cu fetița mea de 2 ani care, de când a venit pe lume, mi-a purtat în permanență noroc.

2. Ce ai făcut când ai câștigat Jackpotul?

Abia venisem de la o petrecere de la vărul meu și eram acasă în pat. Era puțin peste ora 1:30 noaptea și când am văzut Jackpotul am sărit în sus de bucurie, m-am dat jos din pat, m-am așezat în genunchi și am pupat icoana. Sunt un om foarte credincios și știu că m-a ajutat de multe ori. Fără credință și fără muncă nu faci nimic. A doua zi dimineață am sunat-o pe Georgiana, administratorul meu de cont de la Superbet, ca să mă conving că nu e o eroare. Evident că am fost foarte fericit și vesel când am știut că jackpotul e real și urmează să îl încasez.

3. De cât timp joci la aparatele din agenții și când ai început să joci și online?

Am început să joc de la 20 de ani de când au apărut primele agenții Superbet în Constanța, acum 11 ani. Sunt trup și suflet cu Superbet, pentru că mereu plătește premiile imediat și pentru atmosfera destinsă din agenții. Mă cunosc deja multe dintre operatoarele voastre din toate agențiile din Constanța. Online am început să joc de anul trecut de când a început pandemia și agențiile erau închise.

4. Ai un slot preferat sau ai simboluri favorite care ți-au adus câștiguri în jocuri diferite?

Jocul meu preferat este și cel care mi-a adus Jackpotul, este vorba de Shining Crown. Îl joc atât în agenții cât și online și îmi place cel mai mult. Tot pe el voi continua să îl joc și de acum înainte.

5. Dintre sloturile lansate recent, este unul care ți-a atras atenția în mod deosebit?

Am mai încercat și alte sloturi dar niciunul nu m-a prins. Am fost mereu jucător convins de Shining Crown și tot așa cred că voi rămâne.

6. Ai superstiții, dacă da, povestește-ne despre ele: când s-au adeverit cele norocoase, când s-au adeverit cele mai puțin norocoase?

Nu sunt un om superstițios. Nu am superstiții nici de noroc, nici de ghinion. Dar cred în Dumnezeu foarte mult, la mine la fermă am mottoul regal Nihil Sine Deo afișat la intrare. Și mai cred că fetița mea de 2 ani mi-a adus numai noroc de când a venit pe lume.

Superoferta de Jocuri care plătesc cele mai mari Jackpoturi din România e aici.

7. Dacă ar fi să joci la Loto, care ar fi cele 6 numere norocoase?

Nu prea am jucat la loto dar dacă ar fi să joc numerele mele norocoase sunt: 3, 8, 6, 14, 26, 11. Sunt numere care reprezintă zile de naștere din familia mea!

8. Cum ești vis-a-vis de sport: cu ce echipă ții, ai pus și bilete la pariuri sportive?

Echipa mea favorită din România este FCSB. Sunt dintre cei care consideră că FCSB este Steaua! Da, joc foarte mult și la pariuri, urmăresc sport și pun bilete destule atât în agenție cât și în aplicație pe telefon. Sunt parior de fotbal în primul rând dar pe aplicație îmi place să pariez și pe tenis de masă. L-am descoperit în pandemie și de atunci pariez și pe el.

9. Care a fost cel mai haios pariu pe care l-ai pus cu prietenii și l-ai câștigat, și care a fost pariul cel mai important pe care l-ai pus cu prietenii și l-ai avut de achitat?

De obicei pariez cu prietenii tot pe meciuri de fotbal sau alte sporturi. Cel mai mult am plătit 1000 de lei dar am câștigat altă dată 5000 de lei pe 3 meciuri de fotbal.

10. Care a fost cel mai mare câștig pe care l-ai reușit la aparate până acum (sau sloturi online)?

Îmi permit să joc sume destul de mari și normal că am și câștiguri mari uneori. Cel mai mult am câștigat câteva zeci de mii de lei. Ca și Jackpoturi am mai câștigat de-a lungul timpului Jackpoturi de Treflă sau de Caro, 700, 1000 de lei, nimic spectaculos. Dar cum am spus, știam că o să vină acest Jackpot de Inimă Neagră, credeam în el!

11. Ultima întrebare e cea pe care o așteaptă probabil toți cei care ne citesc: ce vei face cu banii câștigați din acest Jackpot?

Eu sunt un om modest și nici măcar nu îmi voi schimba mașina de 2000 de euro pe care o conduc. Dar o să îi cumpăr fetiței mele o casă pe care să o aibă când va fi mare, soției mele o mașină și îmi voi trimite familia într-o vacanță. În general îmi doresc să avem o viață mai bună dar o să am grijă de bani. Voi mai plăti și niște datorii și mai investesc ceva în fermă.

În final câștigătorul a dorit să transmită un sfat pentru toți jucătorii de sloturi, “Jucați responsabil numai la Superbet, cea mai bună casă de pariuri din România!”

Te poți juca în cazinou direct din aplicația Superbet. Instalează App Jocuri.

Ne bucurăm să-i cunoaștem pe cei care au fost aleși de SuperNoroc și care iată, rămân cu picioarele pe pământ. Liderul național din domeniul pariurilor sportive și jocurilor de cazinou, Superbet aplaudă atitudinea lor și le mulțumește pentru că sunt exemple și pentru ceilalți jucători. Fii ca ei, distrează-te pe mizele care îți sunt accesibile și norocul îți poate aduce și ție asemenea Jackpoturi care ar face istorie în orice țară din lume!

#HaiSăFimSUPER #SuperDistracție #SuperResponsabilitate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează