GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperJackpotul istoric Superbet de peste 1 milion de euro s-a câștigat!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 octombrie 2021 17:14 / Actualizat miercuri, 27 octombrie 2021 17:14

Cum ar fi să începi săptămâna cu 1 milion de euro mai mult în conturi? La întrebarea aceasta și-a răspuns jucătoarea Superbet care a câștigat luni SuperJackpotul de inimă neagră. Cu puțin înainte de ora 21:00, EB a dat lovitura cu o miză setată la 50 de lei în slotul Shining Crown. Nici mai mult, nici mai puțin de 5.357.733,86 lei au fost ai ei. Este al treilea SuperJackpot consecutiv dat la Shining Crown, îndrăgitul slot EGT, și totodată cel mai mare jackpot acordat vreodată la Superbet și la nivel național. Cum te simți după un astfel de câștig, ce ritualuri ai ca să poți să fii atât de norocos? Citește interviul pe care jucătoarea ni l-a acordat și află mai multe!

Fă-ți cont online la Superbet și nu înceta să crezi în șansa ta!

1.     Prima întrebare e una de încălzire: cu ce te ocupi în afara programului de joacă la aparate și sloturi online?

În momentul de față am un job. Lucrez de aproximativ 1 an de zile la o companie de energie electrică și gaze naturale din Timișoara.

2.     Cum preferi să joci, pe telefon, pe laptop sau pe tabletă și ai un interval orar anume în care obișnuiești să te distrezi în cazinoul online?

Mai mult pe telefon joc și da, într-adevăr, probabil joc după programul de lucru. Când mă relaxam, intram să mă joc.

3.     Au fost momente care te-au făcut să simți că vei câștiga un Jackpot istoric?

Sincer, da. Ieri! Îți zic sincer, chiar am simțit chestia asta, încă de dimineață eu am simțit că voi câștiga în ziua respectivă. Am avut o sumă destul de mare în cont, mai exact 30.000 de lei, pe care am decis să nu îi scot, ci să îi joc în continuare.

4.     Ce vei face cu banii?

O să mă liniștesc o perioadă pentru că în momentul de față recunosc că sunt puțin, nu știu, emoționată. Nu mă așteptam la un asemenea câștig. Doar că probabil o să fac o investiție în perioada imediat următoare în imobiliare, probabil pe asta o să mă axez.

5.     Cumva, poate pe aceeași linie, povestește-ne despre un vis de-al tău (sau un plan important), care ți s-a împlinit înainte să câștigi acest Jackpot istoric?

Nu pot să zic că am avut foarte multe realizări. De obicei, tot ceea ce îmi propuneam reușeam într-un timp foarte scurt să și îndeplinesc. Și atunci nu pot să zic că am visat neapărat foarte mult la ceva. În primul rând tot timpul m-am gândit să am un job. Ceea ce s-a și întâmplat, lucrez de aproximativ un an de zile. Iar ceea ce făceam cu jocurile de noroc era efectiv pentru că sunt o persoană foarte norocoasă și mereu câștig.

6.  Dacă ar fi să joci la Loto, care ar fi cele 6 numere norocoase?

26, 47, 48, 11, 32 și 17.

7.  Ce sfat ai da celor care vor să lovească un jackpot pe măsura celui câștigat de tine?

Dacă te consideri o persoană norocoasă, eu zic că e bine să încerci. Dar tot timpul să încerci pe o sumă pe care ești dispus să o pierzi adică de care nu depinzi absolut deloc. Să fii pregătit în același timp că poți să și pierzi, dar poți să și câștigi o sumă fabuloasă cum s-a întâmplat la mine.

8.  Ce ai făcut când ai câștigat Jackpotul?

Nu mi-am dat seama exact ce se întâmplă, fiind prima dată când am jucat Shining Crown. Doar că în momentul când am văzut că suma creștea deja foarte mult, în momentul respectiv mi-am dat seama că e posibil să fi luat un jackpot extrem de mare, e ceva ce nu mi s-a întâmplat niciodată. Bineînțeles că am rămas fără cuvinte. Nu am știut exact cum să reacționez. Doar că nici acum nu conștientizez 100% ce se întâmplă, dar cred că în câteva zile am să-mi revin.

Descarcă aplicația Superbet și distrează-te cu SuperJocuri de cazinou!

Poți simți emoția din răspunsurile pe care EB ni le-a dat, iar dacă îți dorești și tu să trăiești o astfel de experiență, Superbet este cazinoul online unde visele tale pot deveni realitate. Lider pe piața pariurilor sportive și a jocurilor de cazinou, Superbet aplaudă atitudinea tuturor celor care aleg să joace responsabil și sunt aleși de noroc pentru SuperCâștiguri.

#ÎmpreunăSuntemSuper #SuperCâștig #SuperJackpot

SuperCâștig la SuperProno: câte 30.000 de lei pentru doi jucători SuperNorocoși.

Aproape 1 milion de Euro câștigați la sloturile Superbet și nou record național stabilit la începutul acestei săptămâni! Citește interviul cu foarte tânăra SuperCâștigătoare care a dat lovitura!

Pentru o săptămână cu acțiune, descoperă acum noile supersloturi de pe platforma Superbet!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează