GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperLive Show 9 de la 19:00! Vezi în direct emisiunea online în care primești informații în exclusivitate și poți câștiga SuperPremii!

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2020 12:18 / Actualizat joi, 09 iulie 2020 14:02

Ultima ediție din primul sezon al emisiunii SuperLive Show îl aduce diseară pe Ambasadorul Superbet Ilie Dumitrescu în studio alături de realizatorii Lucian Lipovan și Dan Filoti pentru o discuție curajoasă despre meciul România-Suedia de la Mondialul din S.U.A. Eroul din partida cu Argentina va povesti cum s-a trăit la firul ierbii meciul cel mai important al Tricolorilor la turneele finale de Cupă Mondială și va răspunde unor întrebări care de 26 de ani îi frământă pe iubitorii echipei reprezentative. Vezi emisiunea în direct pe canalul oficial de Youtube al Superbet începând cu ora 19:00 aici!

Ferrari în Superviteză

Un campion legendar într-o mașină legendară. Mihai Leu a rulat cu Ferrari-ul 458 Challenge în Campionatul Național de Viteză în Coastă. La Reșița, etapa superspectaculoasă l-a avut în prim plan. Co-pilot i-a fost un alt sportiv legendar, care în 1994 a fost și el pe teren la meciul de neuitat contra Suediei, Dorinel Munteanu. Etapa de la Reșița a fost specială pentru Mihai Leu fiindcă s-a disputat la exact 33 de ani după ce el câștigase la Havana titlul mondial de box la juniori. Vei vedea un video special cu supercursa lui Mihai Leu care s-a impus la categoria I și a reușit să-și bată cu două secunde recordul personal pe traseul de 4,77 Km din Valea Domanului. Poți vedea emisiunea în direct pe pagina oficială de Facebook a Superbet aici!

SuperStelea apără istoria

Cel mai selecționat portar român la Mondiale, Bogdan Stelea e eroul unui material special care te va surprinde. Ambasador Superbet, Stelea a fost mereu un jucător care a știut să fie în centrul atenției și care a rezistat unei presiuni fabuloase. Orice discuție cu el e plină de ponturi pentru viață!

Superfetele la Winners Open

Sumarul bogat al emisiunii conține și un montaj pe care îl vei vedea în premieră absolută. Un montaj cu cele mai funny întrebări și răspunsuri dintr-o sesiune specială la Cluj, unde Horia Tecău, Marius Copil, Irina Begu, Irina Bara, Jaqueline Cristian, Gabriel Ruse – campioana surpriză a turneului – au discutat cu Ana și Sonia. Aflăm împreună ce întrebări au servit Superfetele și ce răspunsuri au returnat superjucătoarele și superjucătorii de tenis.

Legătura și în SuperAgenție

Continuă și intervențiile dintr-o agenție Superbet. De fiecare dată alta. Realizatorii vor dialoga în direct cu Ana și Sonia, care vor intra live alături de pariorii întâlniți în agenție. Când fetele ajung în agenție, aduc premii surpriză celor pe care îi întâlnesc și oferă posibilitatea jucătorilor să devină și ei invitați în SuperLive Show, alături de vedete ale sportului, dar și entertainment-ului. Pentru că SuperLive Show își dorește să fie un magazin sportiv – talk show, un format special, unic, în care informația să fie livrată în cel mai relaxat mod.

Premii în direct

Ca în fiecare ediție, cei care urmăresc emisiunea pot câștiga bonusuri online pentru distracția pe Superbet.ro, precum și alte premii surpriză, pe care le descoperi și le poți câștiga în timp ce te uiți și comentezi desfășurarea emisiunii. Se premiază și cel mai inspirat comentariu sau cea mai bună întrebare adresată invitatului din studio. Deschide cont la Superbet.ro și alege-ți Bonusul de Bun Venit Online, care poate ajunge până la 1.200 Lei!

Biletul emisiunii și câștigul săptămânii

Căpitanii din studio, realizatorii Lucian Lipovan și Dan Filoti vor plasa un nou bilet care îi poate inspira pe pariori și vor comenta cel mai mare câștig al săptămânii la Superbet. Iar momentele din sumarul consistent nu se opresc aici. Descoperă-le pe toate în timpul ediției care încheie azi de la 19:00 primul sezon SuperLive Show!

Superdistracția începe cu Bonusul preferat

Da. La Superbet.ro plecarea în aventura transformării informației, experienței, inspirației și pasiunii tale pentru sport și jocurile de cazinou în câștig presupune și un bonus substanțial. Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Sau alege-l pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei plus 300 rotiri gratuite în Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot. Iar ca totul să fie Super, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. Hai online și SuperJoacă! Intră și în agenție unde a revenit Pariul Șansă!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Autor: Alex Molico

Restart și în MLS, liga care a suferit pierderi de un miliard de dolari din cauza pandemiei

E joia românilor în Turcia! Se joacă meciuri tari dincolo de Bosfor! Etapă decisivă pentru Lung și Săpunaru

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează