GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperMeci în Super League! Avem derby-ul PAOK – Olympiacos

SuperMeci în Super League! Avem derby-ul PAOK – Olympiacos
SuperMeci în Super League! Avem derby-ul PAOK – Olympiacos

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2020 18:54

Pariorii și iubitorii de fotbal au motive să fie fericiți. Încet, dar sigur, sportul rege își reintră în drepturi. În ultimele săptămâni, tot mai multe ligi au dat undă verde meciurilor, iar asta nu poate decât să ne bucure. Începând cu acest weekend, revine în prim-plan și campionatul Greciei, unde ne așteaptă un supermeci. PAOK și Olympiacos se întâlnesc în prima etapă a play-off-ului din Super League, duminică, de la ora 19:30, pe stadionul Toumbas. Alege-ți favoriții și plasează pariul câștigător. Deschide cont și pariază la Superbet!

Derby de tradiție în Grecia, partida ar fi trebuit să aibă o încărcătură aparte, să fie o adevărată luptă pentru titlu. Însă, PAOK a fost penalizată cu 7 puncte de către Comitetul de Disciplină al Ligii de Fotbal din Grecia, deoarece Ivan Savvidis, patronul echipei, deținea acțiuni și la un alt club, Skoda Xanthi. Acum, fosta echipă a lui Răzvan Lucescu are șanse infime la câștigarea campionatului, fiind la 14 puncte distanță față de rivala de duminică. Vezi aici toată oferta pentru meciul de duminică!

PAOK VINE DUPĂ DOUĂ ETAPE FĂRĂ VICTORIE ÎN CAMPIONAT

Vestea depunctării, cu siguranță, a deteriorat starea de spirit în interiorul clubului și a afectat serios moralul echipei, dar elevii lui Abel Ferreira trebuie să se motiveze, deoarece derby-ul cu Olympiacos are o miză mare. 

Înaintea duelului direct, PAOK este pe locul secund, care asigură calificarea în preliminariile Champions League, la 14 puncte în spatele liderului, dar are un singur punct avans față de AEK, următoarea clasată. În această situație, pentru a-și păstra poziția, PAOK trebuie să pună în scenă un fotbal consistent, mai ales că întâlnește o formație cu o formă de moment de invidiat.

Deși o victorie este extrem de importantă, gruparea din Thessaloniki nu traversează cea mai bună perioadă, fiind fără victorie în precedentele 2 etape. Mai mult, PAOK obișnuia să exceleze în partidele disputate în fața propriilor suporteri, ajungând chiar să aibă 30 de meciuri la rând fără înfrângere în campionat. Seria a fost întreruptă în cel mai recent meci de acasă, unde Olympiacos s-a impus cu 1-0. Instalează gratuit cea mai tare aplicație de pariuri sportive din România!

OLYMPIACOS ESTE NEÎNVINSĂ ÎN ACTUALUL SEZON

Cea mai titrată echipă din Grecia are cale liberă spre un nou titlu și e greu de crezut că mai poate fi ajunsă din urmă, dat fiind avansul de puncte, dar și forma de moment a echipei. Olympiacos este neînvinsă în acest sezon, înregistrând 20 de victorii și 6 rezultate de egalitate. 

Lider detașat în clasament, cu 66 de puncte acumulate și un avans de 14 puncte, Olympiacos are un lot bine construit, omogen, iar planul tactic este bine trasat, fără cusur. Drept dovadă, elevii lui Pedro Martins au cel mai bun atac din Super League, cu 53 de goluri marcate, și cea mai bună defensivă, reușind performanța de a încasa doar 9 goluri în 26 de etape.

În ceea ce privește palmaresul duelurilor directe, de asemenea, balanța înclină în favoarea lui Olympiacos. Cele două formații s-au întâlnit de 62 de ori de-a lungul istoriei, timp în care PAOK și-a adjudecat 17 victorii, 12 partide s-au terminat la egalitate, iar Olympiacos s-a impus de 33 de ori.

Dacă ne raportăm la statistici, moral sau forma de moment, în mod cert, Olympiacos este favorită. Totuși, să nu uităm că avem în față un derby, un meci al orgolilor, care stârnește emoții puternice de ambele părți. Într-o astfel de partidă, valorile se nivelează, iar orice rezultat este posibil. 

CITEȘTE ȘI: 

Europa începe în Balcani și la fotbal. 7 „cavaleri” ai Estului luptă pentru dreptul de a ataca Vestul

Jackpot SuperSpin câștigat! Află secretele jucătorului supernorocos!

Bonusul de bun venit Casino la superbet.ro a crescut la 1.200 lei + 300 rotiri gratuite!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează