GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Superpariorii români cuceresc America Latină! Vezi ce se joacă și ce e de pariat în Nicaragua!

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 martie 2020 11:55

Da! SuperPariorii se adaptează repede oricărei competiții din sportul cel mai jucat și mai profitabil, fotbalul. Pe lângă Belarus, în aceste zile se dispută meciuri și în Nicaragua, un campionat cu 10 echipe. Deci 5 meciuri per etapă. Superbine! Se pot prinde niște SuperBilete combo!  Iar Superbet. ro vine ca de obicei cu oferta cea mai tentantă. Etapa 12 (a treia din retur) începe sâmbătă la miezul nopții cu Real Madridz - Octoal și se încheie în noaptea de duminică spre luni. Deschide cont la Superbet.ro și obține Bonusul de bun Venit de 500 de Lei!

Nicaragua e o națiune minusculă în istoria fotbalului: zero calificări la Campionatul Mondial (unde ce e drept, a încercat să se califice doar începând cu preliminariile pentru Mondialul SUA ’94)  și prezențe modeste la Gold Cup (5 calificări, dar palmares dezastruos, 0 victorii, un egal, 17 înfrângeri, golaveraj 6-50) respectiv Copa America (unde a fost invitată o singură dată și-a încasat 3 bătăi). Dar campionatul ei poate fi liga în care în acest weekend SuperPariorii români să prindă cele mai profitabile pariuri! Vezi toată oferta la cele mai bune cote pentru Nicaragua!

5 CAMPIOANE ÎNTRE CELE 10 ECHIPE DIN PRIMA DIVIZIE

Diriangen e cea mai titrată echipă, cu 27 de titluri. Celălalte  echipe din prima divizie care au în palmares titluri sunt Real Esteli (16), Ferretti (4), Juventus Managua (2) și actualul lider al clasamentului, Managua FC (1). În Apertura s-a impus Real Esteli. Acum, cele mai în formă formații sunt Managua FC și EsteliInstalează gratuit aplicația Superbet, vezi în direct și pariază pe cele mai tari evenimente sportive ale momentului!

FORMAT SUPERCOMPETITIV

Sezonul competițional desemnează două campioane și e împărțit în Apertura și Clausura. Fiecare presupune un sezon regulat cu 18 etape (disputate în sistem tur-retur) urmate de faza eliminatorie care presupune un baraj în manșă unică pentru semifinale între echipele de pe locurile 3-6 la finalul sezonului regulat. Împerecherea e loc 3-loc 6, loc 4- loc 5.  Echipa mai bine clasată e gazdă. Apoi, semifinalele și finala se dispută în dublă mană. În Tur, gazdă e echipa calificată din baraj, în retur e gazdă echipa care a terminat în primele două locuri sezonul regulat.

CAMPIONAT DE UNDER PENTRU PLUS PROFIT!

După cum reiese și din infografie, în Nicaragua fantezia latină și apetitul offensive latino-american nu se văd și în cifrele campionatului. Unul în care media de goluri pe meci e de sub 2.5 și unul în care se joacă destul de închis. GG-ul (ambele marchează) e învins clar de NGG (cel puțin o echipă nu înscrie). Explicabil poate și pentru că sunt meciuri puține, doar 18 etape și cauți mereu să ții de scor atunci când ești în avantaj. Proporțiile scorului cresc prin execuții și acțiuni individuale nu prin efort colectiv, pentru că la cum se prezintă statistica, e clar că dacă ai deschis scorul, devii superatent în defensivă. Dacă ne uităm la statistica Pauză/Final vedem că într-un singu meci din întreg acest sezon, echipa condusă la pauză a întors meciul și-a câștigat în a doua repriză. Ironie… aceasta e chiar ultima clasată Sabans. Ce bombă a reușit atunci! A fost chiar pe terenul celei mai titrate echipe a țării, Diriangen și s-a înregistrat în prima etapă. A fost și singura victorie din acest sezon pentru Sabanas!

Haideți să vedem cum se prezintă etapa cu numărul 12 în care SuperPariorii români își propun să facă SuperProfit la Superbet!

MECIURILE DE SÂMBĂTĂ NOAPTE

00:00 Real Madriz (loc 8; 10 puncte) - Octoal (loc 9; 9 puncte)

SuperNume pentru gazde. Poate zâmbiți ironic. Dar ce bine veți zâmbi dacă prindeți SuperPariuri pe Real Madriz. O echipă care aniversează în acest sezon 24 de ani de la înființare. În acest sezon, caracteristica echipei este aceea că nu poate întoarce meciul. Dacă la pauză e condusă, aproape sigur pierde (7 meciuri din 11 pierdute după ce la pauză a fost în dezavantaj pe tabelă).

02:00 Managua FC (locul 1; 25 puncte) - Diriangen (locul 2; 24 puncte)

Derby-ul etapei. Gazdele sunt cel mai în formă echipă, oaspeții sunt formația cu cea mai bună apărare (doar 4 goluri primite în 11 etape, unul singur în ultimele 5 jocuri).  Cel mai bun marcator din acest moment al campionatului e spaniolul Gallego și joacă la Managua. Cel mai bun pasator, uruguayanul Laureiro e echipier al lui Diriangen. În tur, oaspeții s-au impus cu 2-0 (1-0). Acestea sunt echipele care se visează jucând finala campionatului. Managua a câștigat ultimele 4 dueluri directe în care a fost gazdă! 

04:00 Real Esteli (loc 3; 23 puncte) - Sabanas (loc 10; 6 puncte)

Echipa cu cel mai bun atac împotriva celei mai slabe defenisve. Un meci între campioana en titre și ultima clasată. Meci în care merită să încerci 1&3+! Un meci cu o favorită certă. Tocmai din acest motiv, să fie oare această partidă bomba etapei?!

Un amănunt statistic superinteresant este acela că la Esteli evoluează doi jucători esențiali pentru naționala statului Nicaragua: cel mai selecționat internațional Josué Quijano (61 prezențe în națională) și Cel mai bun marcator din istoria naționalei Juan Barrera (18 goluri pentru Los Pinoleros). Amândoi au contribuit decisiv la titlul câștigat în Apertura. Acum ei încă n-au revenit la forma din prima parte a sezonului.

MECIURILE DE DUMINICĂ NOAPTE

02:00 Jalapa (loc 5; 15 puncte - Juventus Managua (loc 6; 13 puncte)

Două echipe care în meciurile directe refuză egalul! Ultimele 4 dueluri s-au încheiat cu victoria lui “Juve” Managua. În tur, la Managua a fost 3-2! “Juve” are poftă de goluri. Vine după o serie de trei  meciuri în care s-au marcat cel puțin 5 goluri! Jalapa are o serie de 7 meciuri cu maxim două goluri înscrise (pariul 0-2). 

03:00 Ferretti (locul 4; 15 puncte) - Chinandega (locul 7; 12 puncte)

Serie de 3 înfrângeri consecutive pentru gazde care încep să se teamă pentru locul în Top 6, poziție care duce în barajul pentru semifinale. Victoria e obligatorie pentru Ferretti. Dar 6 dintre ultimele 9 meciuri directe s-au încheiat la egalitate. Oaspeții vin și ei capacitați să câștige. Dacă prindem 2-ul (Chinandega câștigă), atunci echipa vizitatoare urcă în primele 6 locuri și obține avantaj direct cu Ferretti în lupta pentru locurile de baraj.

#ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER pe orice campionat am juca informați și responsabili la Superbet.ro!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează