GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Superponturile românului care a câștigat 1.385.217 lei la superbet.ro!

Articol de GSP - Publicat marti, 14 aprilie 2020 10:29

Avem un SuperInterviu eveniment cu românul care a câștigat pe Superbet.ro un Jackpot istoric: 1.385.217 Lei. Dorel T. este și un parior care iubește o echipă din România și care a demonstrat că în această perioadă în care marile campionate sunt suspendate, SuperPariorii pot da lovituri istorice la jocurile online ca la aparate! Iar triumful lui Dorel T a venit în Liga Campionilor Jackpoturilor, pe Superbet.ro unde norocul este cel mai generos și unde aduce Jackpoturi fără rival în România! Deschide cont la Superbet.ro și obține Bonusul de Bun Venit în valoare de 500 de Lei!

1. Dorel, cum a fost momentul în care ai lovit cel mai mare Jackpot din istoria Superbet.ro? Crezi că asta au simțit și… Iniesta sau Gotze, oamenii care au marcat golurile ce au decis Campionatele Mondiale din 2010 si 2014? Ai simțit ceva comparativ cu ce simte un jucător care e decisiv într-o Finală de mare competiție?

 

Sigur aceeastă senzatie de câștig au avut-o și Iniesta și Gotze. La fel ca mine. Când dai lovitura decisivă ești cel mai fericit jucător din lume. 

Ce să zic de momentul câștigului, nu știam dacă este adevărat sau visez (era ora 13:55). Mai luasem Jackpoturi mici (1.000 - 1.500 Lei că voi dați zilnic așa câștiguri, chiar și mai mari). Dar nu mă gândeam că mi se poate întâmpla chiar mie. Dar am vâzut cât se câștigă la Superbet și de ce să nu recunosc, visam că pot da și eu lovitura vieții.  Vezi și tu Jackpoturile de peste 1.000.000 de lei care cresc cu fiecare rotire și distrează-te la jocurile care plătesc cel mai bine!

2. Ai spus că pui și pariuri sportive și că ții cu CFR Cluj. Simți că liderul și campioana en titre va fi afectată de această întrerupere a campionatului? Mai exact, atunci când va fi reluată prima divizie, crezi că va mai putea pierde locul 1?

Eu zic că CFR-ul nu va fi afectat pentru că este o echipă foarte legată și valoroasă și va rămâne pe locul 1. Va fi campioană iar.  

3. Crezi că titlul va mai rămâne în Ardeal mulți ani? De când s-a trecut la actualul format competițional, echipele din Capitală n-au mai câștigat titlul.

Da, titlul va rămâne acasă. Cu echipa actuală suntem superiori echipelor din Capitală. Din Provincie n-are cine să ne bată. 

4. Simți că echipa ta de suflet a început să copieze politica de transferuri a principalei rivale în lupta pentru titlu, FCSB?

Cât timp Dan Petrescu va rămâne antrenor CFR nu va folosi politica de transferuri a FCSB. Transferul lui Bălgrădean e o excepție.

5. Care au fost cele mai tari meciuri ale lui CFR Cluj pe care le-ai văzut pe stadion?

Cel mai tare meci pentru mine a dost o deplasare cu CFR Cluj în etapa a 8-a din play off-ul trecut. Am bătut cu 5-1 la Giurgiu pe Astra! Acasă mi-a plăcut mult un CFR Cluj - Craiova, 4-0! Cu toate golurile date în 10 minute, între minutele 53-63! 

6. Dintre campionatele străine, care este cel mai profitabil pentru tine și care este echipa da străină preferată?

Dintre campionatele străine îmi plac mult ITALIA, SPANIA și GERMANIA (cele pe care și pariez). Echipa mea preferată străină e Real Madrid. Până revin marile campionate, ai pe aplicația Superbet Games cele mai tari jocuri online ca la aparate și cele mai populare loterii!

7. În 2010, Chivu a fost ultimul român care a cucerit Liga Campionilor, sub comanda lui Mourinho la Inter. Care crezi că va fi următorul Tricolor ce va câștiga cel mai important trofeu la nivelul echipelor de club?

Următorii tricolori după Chivu care vor câștiga cu echipe străine cupe europene vor fi Radu Ștefan și Ianis Hagi. Sper să reușească amândoi să ia și un trofeu important. 

8. Dacă ai fi fost jucător de fotbal, pe ce post ți-ar fi plăcut să joci?

Bună întrebare. Dacă eram jucător îmi plăcea pe postul de atacant.

9. Am văzut și că ai numere favorite la loto. Apropo de loterii. Se spune că penalty-urile de departajare sunt o loterie. Crezi asta sau consideri că este vorba despre cine are nervii mai tari sau, despre cine este mai talentat?

Eu cred că la penalty-uri trebuie să fii talentat. Nervii tari trebuie să-i ai atunci când te lovește un SuperJackpot ca și pe mine. Să nu faci infarct.

10. Spune-ne top 3 stadioane și meciuri pe care ai vrea să ajungi. Acum, îți și permiți după acest Jackpot uluitor de 1.385.217 Lei!

Clar, după ce scăpăm de COVID, vizitez Camp Nou, Wembley și Maracana.

În încheiere mulțumesc încă o dată echipei Superbet pentru că SuperJackpotul ăsta pe care nu-l credeam posibil în România. Vă doresc tot binele din lume tuturor românilor și să scăpăm cât mai curând de probleme și să putem paria pe campionatele adevărate la Superbet în agenții și online!  În aceste zile, toate jocurile din agenții se găsesc și pe Superbet.ro aici!

#ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER #SUPERDISTRACȚIEACASĂ

Autor: Alex Molico, Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează