GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperSăptămâna de fotbal, dominată de Cupele Europene și de El Clasico

Articol de GSP - Publicat luni, 19 octombrie 2020 15:15 / Actualizat luni, 19 octombrie 2020 15:29

Până la mult așteptatul El Clasico de sâmbătă, superfotbalul e în Europa. SuperDueluri în grupele Ligii Campionilor, CFR Cluj joacă joi la ȚSKA Sofia, etape intermediare sau de cupă în unele țări și ultima rundă a grupelor din Copa Libertadores. O săptămână plină de fotbal de calitate se trăiește pe Superbet cu SuperCote, SuperExtra și SuperLive!

Luni: două meciuri în România, două în Premier League și unul în Serie A

Săptămânile cu fotbal european încep cu zile sărace în marile campionate, toate echipele mari pregătindu-se de confruntările internaționale. În afara României, principala atracție vine din Anglia: Leeds – Wolverhampton, de la ora 22:00. Revenită în Premier League, Leeds a fost una dintre surprizele începutului de campionat: două victorii, un egal cu Manchester City și o înfrângere la limită (4-3) cu Liverpool. O victorie cu Wolves ar putea duce nou promovata până pe podium! 

România închide azi etapa 7 cu Voluntari – Viitorul și Clinceni – FCSB. Prima partidă, programată la 18:00, aduce pe Stadionul Anghel Iordănescu două dintre echipele cu cel mai deschis fotbal din prima ligă. Gazdele luptă pentru întoarcerea pe locurile de play-off, în timp ce Viitorul, în revenire de formă, se poate apropia la un singur punct de locul 6. De la 21:00, Clinceni găzduiește meciul cu FCSB în nocturnă, pe stadionul din Călărași. Interesant este că ilfovenii au primit doar 4 goluri până acum, având a treia defensivă din campionat, fără să încaseze în ultimele 4 meciuri! Apărarea Clinceniului va fi testată de FCSB, formația cu cel mai bun atac din țară. Vezi toate duelurile zilei pe Superbet și alege cele mai bune cote!

Marți și miercuri: Cupa, Liga Campionilor, intermediare în Championship, Serie B și LaLiga 2

Champions League 2020-21 începe cu Lucescu, Băluță și Hațegan! Primul meci al grupelor e Dinamo Kiev – Juventus și va fi condus de brigada lui Ovidiu Hațegan. Mircea Lucescu revine la „masa bogaților”, unde se va afla pe bancă pentru meciul cu numărul 104. Omologul lui, Andrea Pirlo, debutează în competiție! 

Duelurile de top ale zilei de marți vin, însă, din marile capitale ale vestului: PSG – Manchester United, unde parizienii vor revanșa după o eliminare șocantă în fața „diavolilor” din 2019; Lazio – Dortmund și Chelsea – Sevilla. Miercuri urmărim și ultimele regine ale continentului: Real – Șahtior, Ajax – Liverpool și Bayern – Atletico! Avancronici detaliate pentru toate partidele te așteaptă pe blogul Superbet!

În ligile secunde din Anglia și Italia sunt etape intermediare iar în România e o nouă rundă a Cupei. Echipele de tradiție din „B” sunt la un singur pas de confruntări cu formațiile de prima ligă, la care vor ajunge din următorul tur. Principalele dueluri ale săptămânii sunt Progresul Spartac – Rapid, Viitorul Șelimbăr – U Cluj, Metaloglobus – Petrolul sau Concordia Chiajna – Mioveni.

Nopțile de marți și miercuri promit SuperSpectacol sud-american: ultima etapă a grupelor din Copa Libertadores! Viitoarele staruri ale fotbalului mondial strălucesc din nou în Liga Campionilor din America de Sud, unde au revenit și super jucători care au dominat Europa pentru a-și încheia cariera acasă.

CFR Cluj merge joi la Sofia

24 de meciuri se joacă în Europa League, programate la orele 19:55 și 22:00! Pentru noi, cel mai important e în Bulgaria: campioana CFR Cluj debutează în grupe „afară”, la ȚSKA Sofia. Tot în grupa ardelenilor se joacă și Young Boys Berna – AS Roma, ambele partide începând cu 19:55.

Sezonul de Liga Europa aduce și multe echipe mari în grupe: Benfica (Lech Poznan, în deplasare), Napoli (Alkmaar, acasă), Arsenal (Rapid Viena, d), AC Milan (Celtic, d) sau Tottenham (LASK, a). În același timp, stranierii lui Rădoi își testează forțele în fața unor adversari de calibru: Nicolae Stanciu, Ianis Hagi, Ionuț Nedelcearu, Dragoș Grigore sau Claudiu Keșeru pot intra joi pe teren!

El Clasico vine în weekend!

Chiar dacă avem mai puține derby-uri decât într-o săptămână obișnuită, prezența El Clasico în programul de weekend e suficientă. Realul merge pe Camp Nou simțind miros de sânge, Barcelona lui Koeman având doar un gol și un punct în ultimele 2 partide. Nici „galacticii” nu au avut parte de un weekend ideal, fiind învinși acasă de Cadiz. 

Un alt SuperDerby din weekend vine din Germania, între Dortmund și Schalke, marile rivale ale regiunii Ruhr. Anglia aduce două meciuri între echipe cu pretenții: Man United – Chelsea (sâmbătă) și Arsenal – Leicester (duminică), iar Serie A are o nouă etapă după ce în ultima rundă a fost un singur meci cu sub 2,5 goluri!

Pariază pe Superbet și arată-le prietenilor biletele tale!

SuperCotele te așteaptă pe Superbet.ro sau în aplicația Superbet, pe care o poți descărca aici! Pariază pe cele mai bune cote și distribuie biletele în SuperSocial, singura rețea socială destinată pariorilor români. Vezi ce pariază alți jucători și foști mari fotbaliști și analizează cu ei meciurile săptămânii în chaturile meciurilor! Deschide cont pe Superbet și ia 500 lei Bonus de Bun Venit la primele trei depuneri!

SuperCâștigătorii și-au ridicat premiile în direct! Cu un leu pariat, Cardul Superbet i-a SuperPremiat!

Race For The Cure: Echipa Superbet a reușit să strângă cea mai mare sumă pentru femeile defavorizate care nu-și permit anumite analize medicale

TOP 10! SuperStarurile Sud-Americane revenite acasă din Copa Libertadores 2020

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează