GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Superspeciala Ronaldo! Egalează CR7 recordul de meciuri consecutive cu gol marcat în Serie A?

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 februarie 2020 08:44

Superstarul portughez continuă goana după recorduri, iar Superbet face tot posibilul să trăiești și tu experiența unei performanțe istorice, oferindu-ți 17 pariuri speciale dedicate lui Ronaldo în meciul Juventus-Brescia! Dacă va reuși să înscrie, atunci CR7 va egala recordul absolut de meciuri consecutive cu gol marcat în Serie A, record stabilit în sezonul 1994-1995 de către Batistuta (în tricoul Fiorentinei) și egalat de Quagliarella în ediția 2018-2019 (în tricoul Sampdoriei)! Deschide cont la Superbet și pariază online la cele mai bune cote!

COTE DE LA 1.55 PÂNĂ LA 65.00 ÎN OFERTA SPECIALĂ RONALDO!

Anul 2020 a început superbine pentru Ronaldo care a reușit în meciul contra lui Cagliari primul său hattrick la Juve. Cristiano a devenit primul fotbalist care își trece în palmares hattrick-uri în Premier League, La Liga, Serie A și Campionatul Mondial! La Superbet ai cota 12.00 pentru un hattrick reușit de Ronaldo în fața penultimei clasate, echipă care a încasat 43 de goluri în actuala stagiune! Vezi toată oferta de pariuri speciale pe Ronaldo în Juve-Brescia!

Brescia e “Campioana retrogradărilor din Serie A”, cu 12 asemenea contraperformanțe. Și la cum arată clasamentul, probabil că va bifa a 13-a retrogradare la finalul actualei stagiuni. Ronaldo a absentat în meciul tur, când Juve s-a impus cu 2-1, după ce “Rândunelele” deschiseseră scorul în minutul 4. În fața unei așa echipe e supertentantă și cota 3.50 pentru o dublă. Mai ales că Ronaldo a reușit de două ori doppietta în ultimele 5 meciuri.

Brescia n-a mai scăpat fără gol primit într-un meci cu Juve din 2002! Rândunelele au pierdut în ultimele 6 deplasări la Torino, ultima oară când au reușit să plece cu punct fiind în 2001! Meciul are o superfavorită. Dar Juve a pierdut două dintre ultimele 3 meciuri jucate și ocupă locul 7 în ceea ce privește forma din ultimele 5 etape ale Serie A. Meciul e unul care merită văzut în direct, iar Superbet îți oferă această posibilitate, partida de duminică 16 februarie de la ora 16:00 fiind transmisă în direct pe site-ul și aplicația Superbet! Instalează și tu acum gratuit cea mai utilizată aplicație de pariuri sportive din România, aplicația Superbet!

COTA 2.00 PENTRU GOL MARCAT DE CR7 CU PICIORUL FAVORIT!

Weekend-ul trecut, în înfrângerea de la Verona, Ronaldo a mai bifat un record. El a reușit să marcheze pentru Juve în 10 meciuri consecutive de campionat, o performanță unică în istoria de 122 de ani a Bătrânei Doamne! Cota pentru un gol marcat de Ronaldo cu dreptul contra Bresciei îți dublează la Superbet banii pariați! 30 dintre cele 51 de goluri ale portughezului pentru Juve au fost reușite cu dreptul, 10 fiind marcate cu stângul, 11 cu capul. Da. Cotele pentru gol cu stângul, respectiv gol cu capul sunt și mai mari în Speciala Ronaldo! Pe care dintre ele mizezi?

E TIMPUL CA RONALDO SĂ ÎNSCRIE IAR ȘI DIN AFARA CAREULUI?

Ronaldo a marcat o singură dată din afara careului pentru Juve. Se întâmpla în octombrie 2018, în deplasarea de la Empoli! Dacă simți că portughezul îl va învinge pe portarul Bresciei cu un șut din afara careului, găsești doar la Superbet cota pentru acest pariu. Și cota e una supergeneroasă: 7.00! 

COTĂ SUPERBUNĂ PE SPECIALUL – RONALDO AVERTIZAT CU CARTONAȘ GALBEN!

Ronaldo a primit un singur galben în 34 de meciuri jucate în acest sezon în toate competițiile. Și Ronaldo stă pe teren. În ultimele 15 meciuri jucate a prins 90 de minute. Mai mult, el a fost integralist în 30 dintre cele 34 de meciuri în care a fost utilizat până acum în acest sezon la echipa de club și la națională! E de așteptat să fie și acum pe teren tot meciul. Oare e posibil să primească un galben (cota 6.00 la Superbet) sau crezi că mai degrabă e posibil să marcheze și să ofere și o pasă de gol (cota 4.00 la Superbet)?

Ambele echipe au marcat în ultimele 4 dueluri directe, meciuri întinse pe durata ultimilor 12 ani! Diferența de valoare dintre ele a făcut ca întâlnirile să nu fie foarte dese, Brescia fiind una dintre echipele obișnuite cu “B”-ul. Dar e posibil să fie prins GG-ul și acum. Chiar dacă Ronaldo e Superstarul meciului, Superbet oferă o cotă uriașă și pentru golgheterul oaspeților, Mario Balotelli. SuperMario a marcat 4 dintre cele 5 goluri ale sale pentru Brescia în acest sezon în repriza secundă și imprevizibil după cum îl știm, ar putea înscrie și acum târziu în meci. La Superbet ai cota 5.00 pentru un gol marcat de Balotelli duminică.

ECHIPE PROBABILE ÎN JUVE-BRESCIA, MECI TRANSMIS ÎN DIRECT PE SITE-UL ȘI APLICAȚIA SUPERBET, DUMINICĂ 16 FEBRUARIE DE LA 16:00!

JUVE (4-3-3)

Sczesny - Cuadrado, De Ligt, Bonucci, Alex Sandro - Betancur,  Pjanic, Rabiot - Dybala, Higuain, Cristano Ronaldo.

 

BRESCIA (4-4-2)

Joronen - Sabelli, Cistana, Chancellor, Mateju - Bisoli, Tonali, Dessena, Spalek - Torregrossa, Balotelli.

Superspeciala Ronaldo! Egalează CR7 recordul de meciuri consecutive cu gol marcat în Serie A?

MESSI & RECORDURILE DIN CELELALTE SUPERCAMPIONATE

Precis te-ai gândit care sunt recordurile similare din celelalte campionate supertari și cum stă Messi comparative cu rivalul său etern, Ronaldo. Ei bine, Messi pare că nu va fi egalat de nimeni în ceea ce privește seria de meciuri consecutive cu gol marcat în campionat! În ediția 2012-2013 din La Liga, Leo Messi a înscris în 21 de etape consecutive în care a jucat! Celelalte serii de meciuri consecutive cu gol marcat în supercampionatele europene fiind: 16 meciuri – Bundesliga (Gerd Muller pentru Bayern Munchen în sezonul 1969-1970), 13 meciuri – Ligue 1 (Serge Masnaghetti pentru Valenciennes în sezonul 1963-1964) și 11 meciuri – în formatul Premier League (Jamie Vardy pentru Leicester în sezonul 2014-2015; recordul all time în prima divizie din Anglia fiind de 15 meciuri consecutive, stabilit Stan Mortenesen pentru Blackpool în sezonul 1950-1951, când primul eșalon se numea First Division Championship și avea 22 de echipe).

Tot mai mulți pariori preferă să mizeze și pe pariurile speciale. Toate meciurile și toate competițiile de superinteres beneficiază de ofertă de pariuri speciale la Superbet!

Pariază mereu informat și responsabil la Superbet, doar dacă ai peste 18 ani și trăiește istoria fotbalului și prin pariurile pe care le pui!

Autor: Alex Molico, Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mache01
mache01  •  15 Februarie 2020, 10:36

"Anul 2020 a început superbine" poate va inscrieti si voi la scoala anu asta sa va mearga si voua superbine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează