GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Superspin! Jucătorii superbet învârt gratuit zilnic Roata Supernorocului!

Articol de GSP - Publicat marti, 07 aprilie 2020 13:55

Este că vrei să te bucuri în fiecare zi de sentimentul că simți norocul SuperAproape de tine?! Și că... surprinzător de des te poți întâlni cu el? Poți face asta în fiecare zi pe site-ul Superbet unde ai la dispoziție Super Spin! Dacă ai cont activ și acordurile de marketing bifate, învârți gratuit o dată pe zi, în fiecare zi, roata SuperNorocului! Roata la care 5 dintre cele 6 căsuțe te premiază. Înregistrează-te la Suprbet.ro și obține Bonusul de Bun Venit în valoare de 500 Lei!

SUPERSPIN E SUPERHIT ONLINE!

Intrată direct în topul preferințelor pariorilor, SuperSpin e exercițiul zilnic care te menține plin de energie pozitivă. Roata SuperNorocului te ajută să te bucuri relaxat de adrenalina rotirilor care-ți pot aduce în fiecare zi unul dintre cele 4 Bonusuri disponibile sau Jackpotul de 50.000 Lei! Condițiile de rulaj sunt SuperAvantajoase și garantează o bucurie dublă: mai întâi, cea a primirii unui premiu când învârți SuperSpin, apoi, experiența de joc atunci când rulezi acest premiu. Joacă la Superbet.ro și învârte Super Spin - roata SuperNorocului!

50.000 LEI JACKPOT PLUS 4 BONUSURI ZILNICE!

Totul e SuperPosibil atunci când ai noroc. Dar deși vei apăsa mereu butonul „ÎNVÂRTE ACUM” cu gândul că se va opri la Jackpot, SuperSpin te poate surprinde cel puțin la fel de tare și cu celelalte premii! Mai exact, poți reuși o serie de 7 zile consecutive în care să primești ceva când rotești SuperSpin. Asta înseamnă că ai în fiecare zi moralul la cote înalte. Perfecte pentru ca tu să-ți faci treaba de acasă dar și să te relaxezi, descoperind oferta Superbet. Fiindcă poți primi la SuperSpin Bonus pentru Pariuri Sportive, Bonus pentru Cazinoul Live, Bonus pentru pariurile pe numere la cele mai populare loterii internaționale, majoritatea cu extrageri din 5 în 5 minute și Bonus pentru Jocurile online ce la aparate. Apropo de ele... chiar în aceste momente așteaptă doua Jackpoturi uriașe care pot fi câștigate. Tu decizi. Intri în joc? Vezi jocurile cu Jackpot la care următoarea rotire îți poate aduce peste 1.000.000 Lei!

CE FACI CÂND PICĂ...

Desigur, există și variabila Necâștigător. Azi. Pentru că mâine, poți fi SuperNorocos. Și poimâine și răspoimâine! Unde mai pui că poate ăsta e un semn că norocul tău e în altă parte în universul online Superbet. Poate la eSports, poate la noua ruletă live Auto Lightning Roulette cu până la 5 numere norocoase și multiplicatori care cresc de până la 500 ori câștigul, poate la jocurile virtuale sau în meciurile din campionatele care se joacă? Ai acum mai mult timp pentru tine și aici e vorba și despre momente în care să joci relaxat, fără presiunea secundelor care trec. Iar SuperSpin poate fi antrenamentul tău zilnic care te menține în formă. Bucură-te de el! 

Instalează gratuit cele mai tari aplicații de pariuri sportive, jocuri de cazinou & loto!

#ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER #SUPERDISTRACȚIEACASĂ

Autor: Alex Molico, Superbet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează