GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperSurprizele din preliminarii intră din nou în joc! Meci “de foc” în Grupa României

Articol de GSP - Publicat joi, 02 septembrie 2021 15:08 / Actualizat joi, 02 septembrie 2021 15:08

Preliminariile Cupei Mondiale din 2022 au ajuns în etapa a patra, un moment decisiv în cursa pentru Qatar, în care SuperSurprizele trebuie să confirme și să încerce să se înscrie cu șanse în lupta pentru calificarea directă sau pentru obținerea unui loc de baraj. Două dintre cele mai surprinzătoare echipe, Armenia și Macedonia de Nord, vin chiar din grupa României și au meci direct joi seară, de la 21:45. O alta, Ungaria, dă marele test al grupei chiar pe teren propriu, contra Angliei.

Armenia - Macedonia de Nord, meciul marilor surprize!

Sub conducerea experimentatului spaniol Joaquin Caparros, Armenia are cel mai bun start de preliminarii din întreaga sa istorie fotbalistică, iar după primele trei etape a reușit o performanță extraordinară, aceea de a aduna maximum de puncte grație victoriilor cu Liechtenstein (1-0), Islanda (2-0) și România (3-2). Pentru o mai bună punere în context, trebuie spus că doar alte trei echipe au mai adunat nouă puncte din nouă, toate trei fiind semifinaliste la Campionatul European: Italia (Grupa C), Danemarca (Grupa F) și Anglia (Grupa I).

Adversara de azi, Macedonia de Nord, traversează cel mai bun moment, vine după participarea la European, iar victoria complet surprinzătoare din Germania (3-2) și succesul așteptat cu Liechtenstein (5-0) le oferă ex-iugoslavilor mari speranțe pentru o nouă surpriză.

Ungaria dă marele examen al grupei!

La finalul unei veri în care a fost de asemenea prezentă la European, Ungaria nu are timp și spațiu pentru greșeli, urmând să-și măsoare forțele cu cea mai puternică echipă din Gruia I, Anglia lui Gareth Southgate. În timp ce finalista Europeanului are nouă puncte, maghiarii și-au respectat statutul în meciurile cu San Marino (5-0) și Andorra (4-1), iar egalul spectaculos smuls pe terenul propriu contra Poloniei, 3-3, o transformă într-un outsider periculos pentru cele două favorite la calificarea la Mondial. Cum Polonia are mari șanse să învingă Albania pe teren propriu, presiunea de pe umerii vecinilor maghiari crește, pentru că un eventual insucces i-ar arunca pe locul al treilea.

Ai un SuperPariu? Hai în SuperSocial și arată-l tuturor!

Te consideri inspirat sau ai un pont în care crezi? Atunci vino alături de ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea, Mihai Leu și Benny Adegbuyi în singura rețea de socializare a pariorilor. Vezi ce joacă ei, descoperă și alți pariori supervaloroși, inspiră-te de la ei și afirmă-te.

Fă-ți profilul în SuperSocial și bucură-te de ceva ce ne dorim cu toții: socializare cu folos pentru pariori!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close