Articol de GSP - Publicat joi, 29 mai 2014 00:00 / Actualizat joi, 29 mai 2014 12:01

"Regele" Hagi a jucat ieri fotbal în parc alături de puştii înscrişi în aplicaţia Next 11, creată de Pepsi pe Facebook


Miercuri după-amiază, în Parcul Tineretului din Bucureşti, primii norocoşi care s-au înscris pe pagina de Facebook Pepsi în aplicaţia Next 11 au avut surpriza şi onoarea de a juca fotbal alături de Gheorghe Hagi.

"Mă primiţi şi pe mine?" :)
Tinerii tocmai încinseseră o miuţă pe unul dintre terenurile din parc, cînd pe margine a apărut Hagi, îmbrăcat lejer, în blugi şi bluză de trening. "Hei, mă primiţi şi pe mine?", a strigat el amuzat spre teren. Puştii, care nu ştiau de vizita lui Hagi, au amuţit! Efectiv nu ştiau cum să reacţioneze :) Hagi a insistat: „Deci, am şi eu loc?". "Gică, hai la noi! Sîntem mai slabi, echilibrăm echipele", s-a dezmeticit unul dintre ei.

“Regele” tuturor celor care iubesc fotbalul a ţinut să fie imparţial: “Hai că joc o repriză pentru voi şi una pentru ceilalţi". Şi gata! A luat o minge Next 11, a pus-o jos şi a-nceput jocul.

Răsplată pentru pasiune
Calm, întotdeauna stăpîn pe situaţie, Hagi a îmblînzit mingea ca pe vremuri şi a cucerit asistenţa care creştea de la minut la minut. O fază genială (pasă de gol printre 3 adversari) a smuls murmure de admiraţie. Dar Hagi s-a recunoscut învins de căldură. "Pauză de Pepsi! Pentru vara asta, Pepsi Ginga", s-a strigat din marginea terenului.

După pauză şi-a respectat promisiunea şi a trecut la cealaltă echipă. Prima fază: preluare la jumătatea terenului şi şut fantastic, bară-gol! "Eh, nu uit eu fotbalul … Asta se întîmplă dacă mă lasaţi să trag!".

Aplauzele de pe margine au continuat în acelaşi ritm susţinut de fazele extraordinare ale lui Gică. Dar nu doar Hagi a făcut furori! Impresionat de unul dintre puştii cu care juca, Regele l-a abordat: “Ce viteză ai! Ia zi, eşti semnat cu vreo echipă?”.

La final, pentru că l-au primit în echipă şi ca răsplată pentru pasiunea lor faţă de fotbal, tinerii au primit mingi cu autograf, doze de Pepsi Ginga şi şansa de a face o poză alături de cel mai mare fotbalist român din istorie!

Cum poţi juca şi tu alături de Gică Hagi
Înscrie-te în aplicaţia Next 11 de pe pagina de Facebook Pepsi (detalii AICI), spune unde urmează să joci fotbal cu prietenii (data, ora şi locul exacte) şi poţi primi vizita Pepsi, cu premii care alimentează pasiunea pentru fotbal: doze zilnice de Pepsi, 6 mingi pe săptămînă, 6 echipamente Next 11 pe săptămînă şi chiar vizita lui Hagi pe teren.

Pepsi, alături de Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi", şi-a luat un angajament faţă de viitorul fotbalului românesc. Acest angajament se numeşte "Next 11 - Echipa viitorului". Proiectul îşi propune să ofere condiţii optime de pregătire pentru generaţiile viitoare de jucători de top în fotbalul internaţional. Cu o tradiţie solidă în susţinerea tinerelor talente din fotbal la nivel naţional şi internaţional, Pepsi este primul şi cel mai consecvent susţinător al proiectului Next 11.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”