GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Surprize, surprize! Eurosurprizele pe care merg toți pariorii inteligenți și care aduc banii

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iunie 2021 10:40 / Actualizat vineri, 11 iunie 2021 11:03

Avem megafotbal vara asta. A început bine sezonul cald. Nici fierbințeală să pici pe stradă, revine lumea la stadion și avem Euro. 2020 sau 2021, nu prea s-a înțeles lumea aici. Ne-am înțeles însă la 24 de echipe, 51 de meciuri și 12 stadioane. Printre care și al nostru. Ăl mai mare și mai frumos. 

Marele păcat rămâne însă. Noi nu suntem acolo. Nu suntem cu Naționala, așa cum am fi avut oportunitatea, mai ales acum că se joacă și la noi. A devenit o obișnuință așa că surpriză ar fi fost dacă s-ar fi întâmplat. Dar lasă că vom fi acolo cu victoriile altora și cu câștigul nostru pe bilet. 

La Casa o să avem oferte care o să-ți pice pe bune din cer. Dincolo de combinații speciale de pariuri și de cote și de bonusuri punctuale. În promoția Eurosurprize, și online, și în agenții, ca să fie treaba-treabă, trebuie să te înscrii, să depui și să primești pe măsură. Pe măsura depunerilor, că așa-i viața. 

Câștigi automat pariuri fără risc până la 250 de lei, cote mărite până la 50% și 100 free spins (rotiri gratuite). Chiar și bonus cash dacă ești cuminte și ascultător. Și sigur că vorbim numai de câteva surprize. Le ai pe toate aici, în mecanismul campaniei. Minunile astea țin 30 de zile, cât ține și Euro. Așa că ochii pe tv la meciuri și la campania asta. 

Să recapitulăm. Din 11 până în 11. Din iunile până-n iulie. Depui și primești automat online și în agenții. Pariezi pe Euro și câștigi!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close