GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

TAFFIX, spray-ul nazal care ne ferește de tulpinile agresive ale SARS-CoV-2

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 aprilie 2021 13:55 / Actualizat vineri, 23 aprilie 2021 13:56

Lider mondial în cercetarea medicală și farmeceutică, dar și cel mai avansat stat în combaterea pandemiei, Israelul a creat primul spray nazal care ne protejează aproape integral de COVID (în proporție de 99,9%, conform estimărilor și studiilor elaborate de Universitatea din Haifa, Departamentul de Sănătate Publică al Ministerului israelian al Sănătății și Laboratorul Central de Virologie din Tel Aviv). Un recent recent al companiei care l-a produs arată că TAFFIX își păstrează eficiența și pentru mai agresivele tulpini britanice și africane.

TAFFIX este creația unui colectiv de oameni de știință care lucrează pentru compania israelienă Nasus Pharma, primind atât girul Ministerului Sănătății din Israel, cât și al forurilor medicale din UE. Până în prezent a fost comercializat în 25 de țări europene, printre care Franța, Italia, Spania sau Germania (unde a fost supus unei evaluări suplimentare, primind avizul de comercializare în farmacii). În România este distribuit în exclusivitate de compania Ro Distribution 2000, care recomandă prețul de 70 de de lei pentru un flacon. Produsul este distribuit în toată țara prin intermediul farmaciilor Catena și Help Net. 

Efectul de protecție se instalează rapid, în doar 50 de secunde după pulverizarea în fiecare nară, și durează 5 ore. Prin urmare, după 50 de secunde, „You`re good to go”/„Puteți să ieșiți liniștiți din casă”, cum afirmă sloganul internațional al produsului și să stați fără griji în spații închise, nu contează că avioane, trenuri, mijloace de transport în comun, mall-uri sau săli de fitness. 

Mecanismul de protecție al TAFFIX este foarte ingenios: hipromeloza, substanța activă din spray, inversează nivelul pH-ului din cavitatea nazală, creând o peliculă acidă care scade pH-ul de la 6,5, pragul de la care virusurile supraviețuiesc, la 3,5; ceea ce-l face eficient și împotriva altor virusuri, precum cel al gripei sau răcelii. Pe lângă asta, TAFFIX funcționează și în tratarea simptomelor de rinită alergică.

Asta nu înseamnă, totuși, că TAFFIX poate înlocui vaccinul sau masca – sau că ne scutește de măsurile impuse de autoritățile sanitare.  

Mai multe detalii despre TAFFIX în link-ul

https://www.youtube.com/channel/UCJHVALZ03mOKXavESVPQfwA

TAFFIX, spray-ul nazal care ne ferește de tulpinile agresive ale SARS-CoV-2

Produsul poate fi comandat de pe site-ul www.taffix.ro, la adresa de email [email protected], sau la numărul de telefon 0758 101 101. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
robotzel
robotzel  •  28 Aprilie 2021, 10:51

ce stire sportiva. super tare. unde se joaca meciul? ah pardon era doar o reclama mascata in articol pe un ziar de sport. deci te protejeaza 99.9% insa trebuie sa porti masca si sa te vaccinezi. pai serios? cu masca si vaccin nu mai am nevoie de asta sub nici o forma.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează