GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Te pregătești de nuntă? Sfaturi de la wedding planneri cu experiență pentru un eveniment fără cusur

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iunie 2023 12:39 / Actualizat miercuri, 07 iunie 2023 12:39

Visul oricărei femei este să se vadă în rochia de mireasă și să ia parte la un eveniment unic, rafinat, care să rămână în memoria invitaților. Nunta, pe cât de așteptată de miri, nu este atât de ușor de organizat, mai ales dacă bugetul este restrâns sau viitoarele mirese nu vor să apeleze la ajutorul unui wedding planner.

Febra organizării nunții se declanșează, pentru viitoarele mirese, chiar din momentul în care primesc inelul de logodnă. Chiar de a doua zi încep să caute locații, modele de rochii de mireasă cât mai diafane, care să le pună în evidență și să își stabilească lista de invitați.

Cuplurile tinere, cuprinse de flacăra iubirii, își imaginează frecvent momentul în care vor spune "Da". Femeile, în special, își văd adesea imaginea reflectată în oglindă, purtând o rochie de mireasă de un alb strălucitor, cu un voal lung și ținând în mâini un buchet impresionant care le complimentează perfect.

Însă primul pas în organizarea unei nunți este stabilirea bugetului, urmat de tematica evenimentului. Tematica nunții poate varia de la stilul clasic, la vintage sau modern, în funcție de gusturile mirilor. Este crucial ca alegerea să fie în conformitate cu preferințele ambilor parteneri de cuplu, astfel încât evenimentul să reflecte viziunea și personalitatea lor.

Totuși, alegerea tematicii nu reprezintă sfârșitul sarcinilor, ci începutul unei liste lungi de detalii ce necesită atenție. Aceasta cuprinde selectarea locației unde se va desfășura nunta, aranjamentele florale, muzica pentru eveniment, serviciile foto-video și multe altele.

V-ați hotărât la o nuntă modernă? Cu primul pas făcut mai aveți mult până departe!

În cazul în care ați stabilit de comun acord că o nuntă modernă vă reprezintă, aveți cam aceleași preferințe și v-ați făcut un buget, trebuie să parcurgeți următorii pași: 

Alegerea restaurantului

Fără îndoială, restaurantul ales trebuie să reflecte tematica de nuntă modernă, iar piesele de mobilier și elementele arhitecturale care să nu încarce spațiul ales. La fel de important este ca restaurantul ales să fie în acord cu numărul de invitați (deci nici prea mare, nici prea mic), să aibă spațiu suficient pentru dans și nu existe stâlpi de susținere printre mese, astfel încât invitații să aibă contact permanent cu mirii. 

Meniul, deliciile care încântă simțurile

Stabilirea meniului este o componentă esențială a oricărei nunți. Gusturile culinare ale mirilor și ale invitaților lor joacă un rol important în alegerea acestuia.Pentru o nuntă modernă, opțiunile sunt diverse, iar o atenție specială este acordată calității ingredientelor. Este esențial ca meniul să se potrivească cu tematica aleasă, să fie variat și să satisfacă preferințele a cât mai mulți dintre invitați.

În plus, nu uitați să acordați o atenție specială și selecției de băuturi, care trebuie să completeze meniul ales și să fie pe placul cât mai multor persoane. Unul dintre elementele de bază în cadrul unei nunți sunt vinurile, albe, roșii sau roze. Acestea sunt de obicei alese în funcție de meniul gastronomic, astfel încât să complimenteze diferitele tipuri de mâncăruri servite.

Șampania este de asemenea o alegere populară pentru evenimente speciale, precum nunțile. Invitații sunt întâmpinați cu șampanie, iar pe parcursul petrecerii se țin toasturi sau se savurează pentru a celebra tăierea tortului.

Băuturile spirtoase, precum whisky, vodka, rom sau gin, sunt o altă opțiune populară. Poți opta pentru băuturile incluse în prețul meniului sau comanda vodka Beluga, dacă îți dorești ceva mai special. Acestea pot fi servite în timpul petrecerii, fie ca atare, fie sub forma de cocktailuri, care aduc o notă de originalitate și diversitate. Multe dintre restaurante și ballroom-uri le oferă mirilor posibilitatea de a completa gama de băuturi alcoolice și răcoritoare cu alte sortimente ce pot fi achiziționate dintr-un magazin bauturi alcoolice fizic sau online. 

Decorul și aranjamentele florale: sufletul nunții

Restaurantul este responsabil nu doar cu servirea, ci și cu crearea unei atmosfere de neuitat. De regulă, acestea colaborează cu diverși designeri florali pentru a asigura un mix perfect de elemente în cazul nunții moderne, astfel încât sala să fie pe placul viitorilor miri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează