GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Techstore.ro lansează în România frigiderele germane SEVERIN

Articol de GSP - Publicat luni, 31 mai 2021 15:49 / Actualizat luni, 31 mai 2021 15:49

Calitatea germană își pune amprenta pe produsele de top disponibile pe site-ul celor de la Techstore.ro care vor pune la dispoziția clienților electrocasnice moderne și de top din gama de produse Severin.

Cu o istorie pe piața de electronice și electrocasnice de peste 60 de ani, acest producător a devenit cunoscut și distribuie produsele în peste 70 de țări. Combinele frigorifice side by side sunt cele mai noi modele de electrocasnice pe care producătorul le lansează și în România.

Aceste frigidere side by side combină utilul cu plăcutul deoarece au un design modern și compact, iar spațiul de stocare a produselor este mult mai mare față de un frigider obișnuit. Așa cum ne-au obișnuit cei de la Techstore, inovația și creativitatea producătorilor este adusă laolaltă pe un site de unde poți alege rapid produsele necesare de zi cu zi.

Înainte de a achiziționa o combină frigorifică este important să cunoști atât avantajele cât și dezavantajele. Cel mai mare dezavantaj al unei combine frigorifice de tip side by side este reprezentat de preț. De regulă prețul este mai mare față de o combină clasică ce folosește congelator deasupra frigiderului. 

Diferența de preț însă nu mai este atât de mare dacă ne raportam și la utilitate, spațiu, mod de utilizare, sau consum de energie. De regulă o familie foarte mare are nevoie de mult spațiu pentru depozitarea în siguranță a alimentelor. Așadar, de cele mai multe ori în casă se folosesc două frigidere care au un consum mare de energie.

Combina frigorifică side by side de la Severin permite depozitarea unui volum foarte mare de alimente pe rafturi care se pot personaliza foarte ușor astfel încât alimentele să fie organizate corect. În acest fel o ușă este alocată exclusiv alimentelor care trebuie păstrate la o temperatură foarte mică, la congelator, iar cealaltă ușă este pentru alimentele perisabile ce au nevoie de o temperatura nu foarte scăzută.

Volumul este foarte mare astfel încât o singură combină side by side poate păstra la rece mai multe alimente decât 2 frigidere clasice. Este adevărat și faptul că ocupă mai mult spațiu decât un frigider normal, însă raportul de consum de energie și spațiul de stocare este foarte bun. Combinația dintre frigider și congelator side by side este o alegere inspirată pentru oricine. Trebuie doar să ai suficient spațiu necesar pentru un frigider mai mare care însă oferă suficient spațiu pentru alimentele întregii familii.

Unele modele sunt echipate și cu dozator de apă rece sau gheață perfecte pentru zilele toride de vară sau pentru un eveniment la care gheața este la mare căutare printre invitați. Pe site-ul celor de la Techstore sunt disponibile produse Severin de top menite să ofere utilizatorilor o experiență inedită și confort maxim. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează