GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Teddybar - gradinita si scoala particulara sector 1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 17:01

Oferirea unei educații cât mai de calitate și cât mai adecvate copiilor noștri este o obligație la fel de mare ca și aceea de a le asigura hrana zilnică. Ceea ce sădim în ei de la vârste foarte fragede se va vedea atât imediat în atitudinea față de școală, cât și mai târziu când vor începe o carieră. Grija pentru formarea și modelarea caracterelor lor nu trebuie să ne părăsească niciun moment, fie că este perioadă de cursuri, fie că este perioadă de vacanță.

Chiar dacă vacanța abia a început și mai este destul timp până la începerea noului an școlar, toți părinții ar trebui să se gândească ce activități utile și antrenante pot găsi copiilor lor pe toată această perioadă pentru a-i meține curioși și interesați.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoi de educație Teddybar - gradinita si scoala particulara sector 1 oferă un program de Tabere de vară și Tabere urbane de vară, Tabără unică de engleză, Tabere tematice de limba engleză și germană, menite să îi țină pe copii ocupați chiar și în această perioadă.

De asemenea toți cei interesați să-și înscrie copiii aici la grădiniță sau la școală în clasele primare, sunt așteptați pentru o vizionare și pentru a discuta detaliile și avantajele acestui sistem privat de educație.

 

De ce să algeți cursurile școlilor de vară de la Teddybar?

După un an intens de instruire și școală, orice copil așteaptă cu nerăbdare un program mult mai relaxat. Însă, chiar și în această perioadă, creierul nu trebuie lasat să lâncezească. Întotdeauna se va găsi o activitate intructiv-recreativă  cu care aceștia să-și ocupe timpul și pentru care pe parcursul anului școlar nu exista suficient timp.  Invățarea și aprofundarea limbilor străine, cum ar fi engleza sau germana pot fi foarte utile în acest sens.

Așadar, nu lasați copii să piardă timp pe perioada vacanței de vară. Oferiți-le cursuri instructive și educative care să le mențină inteletul în formă și să-i ajute să revină relaxați și motivați.

 

De ce alegeți să vă inscrieți copilul la Gradinița și Școala Particulară Teddybar?

Cutoții știm cât de depășit și de neadaptat este sistemul educațional de stat. Grija pentru oferirea unui program educațional adecvat particularităților vârstei și individualizat lasă de dorit. În comparație cu acesta, instituția școlară particulară menționată mai sus pune accentul pe crearea unei atmosfere de educație și de învățare bazată pe curiozitate, spontaneitate și gândire liberă. Micuții vor beneficia de săli de clasă echipate la standarde înalte, de suficient spațiu de recreere și de joacă, de învățători cu experiență  și de cele mai moderne metode pedagogice.

Grădinița și școala particularăTeddyBar îmbină cusuccesatât cerințele Curriculum-ului Național aprobat de MECTS (Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului), cât și principiile proprii de formare și de instruire a micuților elevi.

Principalele obiective urmărite de cadrele didactice sunt:

  • garantarea siguranței elevilor pe toată perioada programului școlar, din clipa în care intră pe poarta școlii și până în momentul în care sunt preluați de către părinți;
  • pregătirea elevilor pentru a obține cele mai bune rezultate atât la cursurile, cât și la concursurile școlare;
  • studiul intens al limbilor stăine cu o limbă de bază și una secundară;
  • fiecare elev să beneficieze de atenția și sprijinul educațional necesar pentru însușirea cât mai bună a cerințelor specifice vârstei și programei școlare;
  • colectivitați cu nu mai mult de 15 copii;
  • participarea la cât mai multe activități instructiv-recreative, precum desen, sport, muzică etc.
  • să ajute fiecare elev să își valorifice potențialul, să fie mereu motivat și competitiv.

Obiectivul educațional urmărit de Școala particulară TeddyBar din Sectorul 1 este ca la sfârșitul celor patru ani de școală, elevii să știe să scrie și să citească perfect, să învețe cu plăcere, să interacționeze bine cu ceilalți colegi, să aibă simț civic și să aibă deprinderi de viață sănătoasă.

Misiunea educativă a Grădinițe partiulare este aceea de a crea copii isteți, curioși și adaptați cerințelor societății în care trăim. Acest deziderat este realizat prin introducerea unor noi modalităti de forme, instruire şi educare, bazate pe antrenarea celor mici și pe formarea unor deprinderi utile pentru devenirea lor ulterioară.

Principalul deziderat de la care a pornit echipa managerială a grădiniţei a fost acela de a oferi copiilor de vîrstă preșcolară o îngrijire ireproşabilă și bazele unei gândiri libere, creative și interogative.

Un alt aspect urmărit cu strășnicie este asigurarea unei educații diferențiate, care să țină seama de înclinațiile și telentele celor mici, să-i ajute în descoperirea și dezvoltarea abilităților personale.Doar astfel fiecare copil va avea parte de mai multe șanse de a fi o persoană adaptă, care își va găsi rostul și vocația în viață.

Programa școlară și demersul didactic au fost concepute și realizate cu sprijinul unor profesori cu experiență și buni cunoscători ai psihologiei copilului de vârstă mică și elevului de clase primare. De aceea Școala TeddyBar va susține mereu nevoile individuale ale școlarilor, va încuraja gândirea liberă, întrebările, creativitatea și deprinderea dimensiuni practice a oricăreia dintre cunoștințele învățate. Școala va asigura un mediu propice pentru o dezvoltare intelectuală armonioasă și pentru autocunoaștere.

Pentru mai multe informații despre programelor educaționale permanente și cele de vară accesați site-ul Teddybar.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează