GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Tendințe în 2021: ce aplicații mobile ne-a adus un an de pandemie

Articol de GSP - Publicat joi, 29 aprilie 2021 16:05 / Actualizat joi, 29 aprilie 2021 16:05

Pandemia de coronavirus și restricțiile care au venit la pachet cu aceasta ne-au limitat o serie de activități, dar, poate, ne-au deschis orizonturile către altele noi. Oamenii au investit mai mult în propriile hobby-uri, și-au dezvoltat noi pasiuni și au avut mai mult timp la dispoziție pentru a se dedica activităților care le fac plăcere. 

Iar acest lucru se reflectă inclusiv în lumea aplicațiilor mobile, unde gastronomia, artele, proiectele DIY au câștigat tot mai mult teren. Iată care au fost tendințele în ultimul an și care sunt aplicațiile mobile care ne-au atras atenția, dintr-o mare de jocuri și rețele sociale, care mai de care mai interactive, mai utile sau mai creative:

Yummly Recipes

Nu vorbim despre o carte de bucate în format digital, ci de un veritabil motor de căutare pentru preparate, ambalat sub forma unei aplicații mobile gratuite, disponibile atât pe telefoane Samsung și de la alte branduri care operează pe Android, cât și pe device-uri care folosesc sistemele de operare iOS sau Windows. Yummly poate fi folosită pentru a căuta rețete pe o varietate de site-uri, pentru a filtra preparatele în funcție de țara de origine și stilul de gătit, dar și de timpul pe care trebuie să îl aloci preparării rețetei, alergeni sau alte filtre care ți-ar putea ușura mult munca de cercetare în ale bucătăriei. Totodată, aplicația face recomandări personalizate, dar îți oferă și posibilitatea de a-ți face lista de cumpărături.

Houzz

Dacă plănuiești să îți reamenajezi locuința sau să te muți într-o casă nouă, Houzz Interior Design Ideas este aplicația pe care trebuie să o ai pe primul ecran al telefonului. Aici vei găsi o mulțime de sfaturi și recomandări pentru a-ți îmbunătăți, amenaja și redecora locuința, dar și peste 15 milioane de fotografii care să te inspire, indiferent dacă ești în căutarea unor idei inovatoare pentru amenajarea unei băi mici sau cauți produse de lux pentru dormitorul matrimonial. Poți folosi aplicația și dacă ai iPhone12, dar și dacă ai Samsung S21, deoarece este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS.

Yousician

Yousician folosește microfonul încorporat al telefonului, tabletei sau laptopului tău, pentru a-ți oferi feedback instantaneu, în timp ce cânți la diverse instrumente. Dacă vrei, este cea mai apropiată variantă de Guitar Hero, în ceea ce privește învățarea unui instrument nou. Indiferent dacă vrei să înveți să cânți la chitară sau la pian, vei găsi o interfață prietenoasă, cu lecții dedicate pentru fiecare tip de instrument. În plus, are și un modul pentru canto, așa că îți poți lucra vocea din siguranța propriei case și îți poți îmbunătăți vizibil performanțele în acest sens, pentru a-ți impresiona prietenii la următorul karaoke, când va fi permis și sigur. Yousician are și provocări săptămânale și te răsplătește pentru fiecare lucru nou pe care îl înveți. Poți încerca free trial-ul de 7 zile, înainte de a te abona pentru varianta premium, ca să te convingi dacă îți place.

iFixIt

Vrei să repari un telefon mai vechi sau să îți faci tableta să funcționeze din nou? Ți s-a defectat mașina de spălat rufe și crezi că o poți repara singur? Descarcă iFixIt și vei afla sigur care este problema și dacă te descurci să o remediezi fără ajutorul unui profesionist. Aplicația te va plimba printr-o secțiune de diagnoză și are o varietate uriașă de produse descrise - de la automobile, la electrocasnice. Adițional, te poți folosi de tutoriale disponibile pe YouTube, în cazul în care este vorba despre înlocuirea unei piese, igienizarea filtrelor sau alte asemenea exemple, unde ți-ar prinde bine să vezi acțiunea, pas cu pas.

Eden Garden Designer

Dacă pandemia te-a determinat să lași apartamentul din mijlocul orașului în favoarea unei case cu curte la periferie, vei iubi această aplicație! Eden Garden Designer este disponibilă momentan doar pe iOS și îți permite încărcarea unei imagini reale cu grădina ta, pentru a te sprijini, ulterior, să o amenajezi ca un profesionist. Poți selecta plantele în funcție de înălțime, dar ai și filtre pe denumiri, condiții propice și chiar culoare. În acest fel, vei putea realiza un fel de randare a propriei grădini, înainte de a începe să investești în peisagistică.

2021 se anunță, în continuare, promițător în zona de hobby-uri, pasiuni, activități acasă. Profită de fiecare clipă și fructifică această oportunitate, pentru a realiza proiectele la care visezi de atât de mult timp!

Sursă foto: Pexels

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează