GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Tendinte stil masculin 2020-2021

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2020 15:22 / Actualizat miercuri, 18 noiembrie 2020 15:23

Designerii de modă moderni creează soiuri de îmbrăcăminte pentru bărbați, care vor ajuta la sublinierea individualității, sexualității și frumuseții fiecărui reprezentant al sexului masculin. Diversele accesorii la modă se completează, adaugă completitudine imaginii si subliniază masculinitatea. Diferitele modele de blugi bărbăteşti sunt elemente de garderobă esențiale pentru fashioniștii moderni. Sunt confortabili și practici și cu atât mai mult sunt universal potriviţi pentru orice ținută, oferind un anumit stil, de la stilul urban si sportiv la stilul de birou și afaceri. Designerii de la casele de modă creează noutăți în industria confecțiilor. Blugii cu stil pot fi aleşi pentru fiecare gust, in funcție de stil și culoare din magazinul online rebelion.ro. 

Preferatul în materie de blugi bărbăteşti în 2020 - 2021 este blugul slim care se potrivește oricărui bărbat și cu bluza și încălţămintea adecvata, imaginea va arăta super la modă, deși pentru mulți conservatori, acest lucru le cauzează efecte negative, dar moda își dictează propriile reguli. Prin urmare, vom dezvălui mai multe secrete pentru fiecare model. Soluțiile la modă sunt blugii rupți, cu elemente de uzură,  blugii strânși pe picior într-o singură culoare, fără rupturi, dar cu vedere la gleznă. Poți alege culoarea albastru intens, fără amprente și accesorii inutile. 

Moda treninguri bărbați

De asemenea, bărbații moderni poartă cu îndrăzneală o mare varietate de tipuri de îmbrăcăminte, aplicând stiluri și tendințe care să le ofere un confort maxim. Printre hainele care sunt foarte convenabile pentru bărbați în crearea de imagini informale, se numără treningurile pentru bărbați, care sunt perfecte nu numai pentru sport, ci și pentru relaxare acasă, cu prietenii, plimbări în aer liber etc.

Costumele de trening pentru bărbați au devenit nu doar o parte a imaginilor sportive, ci reflectă și tendințele șic, pentru vestimentații sportive. Datorită mega funcționalității, croielii de calitate și particularității țesăturilor, în acest element vestimentar, bărbatul se simte foarte confortabil, relaxat în mișcări, motiv pentru care probabil, treningurile pentru bărbați au devenit atât de preferate de sexul masculin.

Treningurile pentru bărbați pentru primăvară-vară 2020 vor fi, desigur, realizate din țesături mai ușoare, mai respirabile. Stilul include pantaloni cu turul căzut model slim,  cu bluza alungită sau până în talie, cu fermoar sau fără, la baza gâtului sau cu glugă, care sunt perfecte pentru antrenament, plimbare, pentru petrecerea timpului acasă, excursii sau pur și simplu pentru sport.

Dar nu numai treningurile de primăvară-vară sunt remarcabile în combinațiile renumite. Costumele de trening pentru bărbați  sunt elegante și confortabile din țesături de diferite origini, de exemplu, microfibre, micromodale, tricotaje subțiri etc. Astfel de costume de treninguri bărbați sunt prezentate într-o paleta sobră sau pastelată, și uneori în interpretări strălucitoare și contrastante.

Costumele de sport din acest sezon combină pantalonii de trening ușori cu bandă elastică și șnur în talie, cu elemente de fixare, strânși la baza piciorului și care se potrivesc cu un tricou și bluza de trening. Poți vedea astfel de treninguri bărbătești în magazinul online rebelion.ro.

Treninguri bărbătești la modă toamnă-iarnă

Treningurile bărbătești pentru toamnă-iarnă sunt confecționate din țesături cu textură multistrat, în combinații cu tricotaje dense, microfibră, piele, denim, velur și alte țesături mixte care se poartă perfect în sezonul rece, permițând bărbatului să se simtă foarte confortabil și modern. Opțiunile de bază includ treninguri bărbați pentru toamnă iarnă cu glugă și pantaloni cu manșetăDe asemenea, costumele sport sunt formate dintr-un hanorac și pantaloni de trening cu fermoare pe genunchi sau decupaje pe gambă. De asemenea, pantalonii de trening prezintă buzunare mari și panglici. Bărbații moderni caută treninguri care să îndeplinească cele mai importante criterii pentru acest articol vestimentar, și anume comoditatea, caracterul practic, caracteristicile externe bune și să fie la modă.

Opţiuni la modă pentru blugi

Stiliștii oferă opțiuni pentru blugii din denim. Toată lumea are propriul stil de zi cu zi, unii adoră să poarte un trening, iar alții preferă blugii pentru a-i purta cu cravată în fiecare zi. Pantalonii pentru bărbați arată interesanți cu buzunare, un must pentru un look cool 4 buzunare, salopete fashion din blugi, blugi cu rupturi, stropi sau litere, elementele nefiind cele mai comune, dar conferă un aspect finit.  Pantalonii rupți, ușor uzați în față sau pe fese fără fanatism, fante la genunchi și deasupra pentru un aspect tineresc, plasturi care pot avea aceeași culoare cu blugii sau pot juca în contrast, atrăgând atenția și conferind imaginii un look masculin irezistibil. 

Blugul clasic la modă în 2020-2021

Dacă nu ești bine versat în materie de modă și nu știi cu ce este mai bine să combini o pereche de blugi slim, pentru tine cea mai bună și câștigătoare este opțiunea clasică, adică blugi slim fit, dar într-o singură culoare, croiți dintr-un material simplu, fără rupturi. Astfel de blugi bărbătești sunt întotdeauna eleganți și potriviți atât pentru un ținuta de birou, cât și pentru o ieșire de zi cu zi. În 2020 - 2021, există modificări în model clasic. Lățimea pantalonilor s-a îngustat spre partea de jos, modele s-au scurtat, cusătura dublă se află pe partea laterală interioară. Pentru tineri, cusăturile vizibile sunt iarăși la modă, dar pentru bărbații mai în vârstă, cusăturile au devenit aproape invizibile. 

Stilul la modă al sezonului, este blugul clasic subțire cu 4 buzunare, este foarte confortabil și, cu combinația potrivită,  este un element care completează imaginea. Pentru un stil de afaceri, poți combina blugi albastru închis sau negru cu pantofi clasici, o cămașă de culoare deschisă și jachetă întunecată.

Pentru plimbările de zi cu zi, poartă blugii bărbătești cu un tricou strâns pe corp sau o cămașă cu imprimeu sau un pulover. Pune-ți adidași în picioare și vei avea imaginea perfectă a stilului sportiv. Pantalonii slim contribuie la conferirea unei imagini  stricte jucăușe și spontaneitate. Pentru un astfel de model, este necesar ca piciorul pantalonului să fie inițial mai scurt decât este necesar. Dar, dacă este mai lung, fă o pliere pe două niveluri, îndoind tivul pantalonului. Poti asorta aceşti blugi cu hanorace, pulovere, bluze de trening cu glugă lungi sau scurte sau cu bluzoane supradimensionate. Îi poți purta atât cu pantofi, cât și cu adidași. Toate modelele de blugi sunt confecționate din material strech pentru ușurința mișcării. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează