GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

”Terapie” prin cursuri de programare online. Mentoratul care îți schimbă atât viața profesională, cât și personală

Articol de GSP - Publicat joi, 24 noiembrie 2022 17:35 / Actualizat joi, 24 noiembrie 2022 17:35

Înainte de ordine este dezordine și înainte de a fi specialist ești neștiutor, așa că nu trebuie să te sperie gândul că ai cunoștințe zero de informatică dacă îți dorești să devii programator. Fă primul pas! Începe documentarea despre cursuri de programare online și alege mentoratul fondat de Petru Trîmbitaș, care te ajută să te dezvolți atât profesional, cât și personal.

Programul de mentorat a fost fondat de tânărul clujean în urmă experienței sale acumulate în cadrul marilor companii Facebook și Google, din Statele Unite ale Americii. Mentoratul a fost gândit cu respectarea viziunii americane și propune dezvoltarea în două direcții: profesional și personal.

În ceea ce privește punerea bazelor cunoștințelor de programare, programul diferă de clasicele cursuri programare online, pe care le vei găsi pe piață. Mentoratul se diferențiază de acestea prin:

  •  Organizare – platforma este organizată pe module, care sunt împărțite în parte de teorie, rezolvare de probleme și scriere de cod. Astfel, primul pas este parcurgerea noțiunilor de teorie, după care le poți pune în practică prin rezolvarea de probleme și scrierea de cod. Mentorii îți vor fi alături la fiecare pas și te vor ghida către găsirea răspunsului corect, astfel încât să găseșți soluția ideală pentru problema ta;
  •  Structura – platforma este structurată astfel încât să beneficiezi de ajutorul mentorilor de la prima logare și până la angajare. Astfel, mentorii te vor ajută nu doar să-ți însușești noțiunile de bază în programare, ci îți vor fi alături și îți vor asigura sprijinul lor până la angajare. După parcurgerea problemelor de pe platformă, mentorii te vor ajută să-ți dezvolți propriul portofoliu, care poate constă ori în scrierea propriei aplicații, ori în realizarea de proiecte personale;
  •  Durata –spre deosebire de clasicele cursuri de programare online, mentoratul WellCode îți propune un program flexibil care să-ți permită să lucrezi când, cât și de unde vrei. Astfel, durata de parcurgere a platformei este influențată numai și numai de disponibilitatea și implicarea ta. Dacă te vei dedica procesului de învățare, atunci poți parcurge drumul de la aspirant la programator în numai câteva luni.

”Terapie” prin cursuri de programare online. Mentoratul care îți schimbă atât viața profesională, cât și personală

Atuul major al programului de mentorat dezvoltat de Petru Trîmbitaș îl reprezintă, fără îndoială, implicarea mentorilor în dezvoltarea personală a cursanților. Pe parcursul timpului petrecut în cadrul Facebook și Google, Trîmbitaș a constatat modul în care problemele personale se reflectă asupra vieții profesionale și cum acestea îți pot influența succesul.

În consecință, spre deosebire de clasicele cursuri de programare online, în cadrul acestui mentorat vei beneficia de ”sesiuni” de terapie cu coachi cu experiență îndelungată în domeniu. Aceștia te vor ajută să îți îmbunătățeșți sau descoperi abilități de gestionare a gândurilor și emoțiilor negative, de auto-motivare, de depășire a eșecurilor etc. În plus, coach-ii te vor ajuta să îți setezi un mindset pozitiv și să îți dezvolți capacitatea de a comunica și de a te face înțeles – abilități urmărite intens de angajatorii din domeniul IT.

”Terapia” prin cursuri programare online nu trebuie să însemne evitarea problemelor și ”scufundarea” în muncă, ci confruntarea tuturor gândurilor și emoțiilor care te împiedică să evoluezi atât spiritual, cât și profesional. Oferă-ți șansă de a-ți elibera capul de gânduri negative și de a dobândi limpezimea minții, astfel încât să-ți canalizezi toată atenția și energia către scrierea de cod curat și corect – secretul unei cariere de succes în programare!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close