GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ți-ai ales favorita? Uite 10 pariuri inedite care te pot face să te simți ca un campion, la finala PSG - Bayern

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 august 2020 13:13 / Actualizat sambata, 22 august 2020 13:36

Cel mai tare meci al verii se va juca duminică, la Lisabona, de la ora 22:00, între PSG și Bayern Munchen! Iar casapariurilor.ro ți-a pregătit cote speciale la acest joc. Echipele antrenate de Thomas Tuchel și Hansi Flick își dispută finala Ligii Campionilor, la capătul unei campanii spectaculoase, în care ambele formații au marcat mai mereu "la foc automat". Cine va duce trofeul acasă? Să fie seara lui Neymar și Mbappe? Sau mizăm iarăși pe geniul lucid al lui Robert Lewandowski și pe "explozia" lui Gnabry și Coman? 

E drept că atacul bavarez ar trebui să producă teamă în rândul francezilor, dar nici alb-roșii nu sunt tocmai de netrecut! Hiba trupei lui Hansi Flick pare să fie în centrul apărării, pentru că stopperii germanilor au fost deseori vulnerabili în acest sezon. Doar atacul "stelar" al echipei a mascat această problemă! Să nu uităm că Barcelona şi Lyon au fost învinse la scor (8-2 şi 3-0), dar au avut ocazii mari în debuturile partidelor, când puteau schimba soarta meciurilor. Astfel, un atac format din Di Maria, Mbappe şi Neymar nu îi va ierta pe bavarezi, dacă erorile se vor repeta şi în startul partidei de duminică.

Probabil că ți-ai făcut deja o idee despre acest meci și știi ce vrei să pariezi. Dar, în afară de clasicele pariuri pe victorie sau pe goluri, poți alege oricare dintre cotele originale disponibile pe casapariurilor.ro. În plus, ai sute de alte pariuri pentru finala Ligii, precum și celebrele "Pariuri La Minut", în LIVE. Pe site sau în aplicație, trăiești partida cu sufletul la gură și aștepți să-ți intre banii în cont! Noi te întâmpinăm cu oferte...de Liga Campionilor.

Dacă nu ți-ai făcut deja cont pe casapariurilor.ro, nu uita că ai un start bun asigurat, imediat după înregistrare. Practic, tu faci o depunere și noi îți dublăm suma, până la 200 de lei, ca să te bucuri așa cum se cuvine de marele meci! În plus, dacă joci un bilet cu miză de cel puțin 25 de lei, ești automat înscris și în promoția #VaraCampionilor! Acolo poți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre sutele de pariuri gratuite a câte 100 de lei. Hai, la treabă, ca ai bilete de făcut

10 COTE SPECIALE LA FINALA LIGII CAMPIONILOR

Scorul va fi deschis în primele 10 minute, cota 4.00
Bayern va executa primul corner, cota 1.57
Se va acorda cel puțin un penalty în timpul regulamentar, cota 2.75
Bayern câștigă în timpul regulamentar și Lewandowski înscrie, cota 3.95
Primul fault va fi comis de PSG, cota 1.65
Primul eveniment în meci va fi golul (cartonaș, gol sau pauză), cota 1.60
Bayern marchează fix două, trei sau patru goluri, cota 1.72
PSG câștigă trofeul după loviturile de departajare, cota 17.00
Un jucător va înscrie un hattrick în timpul regulamentar, cota 9.50
Primul gol va fi înscris cu o lovitură de cap, cota 3.50
#CasaFieBine

CITEȘTE ȘI: 

Ca să faci bani, joacă pe Liga 1 în weekend! 10 lucruri pe care toți pariorii trebuie să le știe

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează