GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Titlu: Spectacol în La Liga! Barcelona caută să revină pe primul loc, dar nu a învins-o pe Bilbao în ultimele patru „directe”

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iunie 2020 14:35 / Actualizat marti, 23 iunie 2020 14:48

Autor: Răzvan Zeldea

Depășită de rivala Real Madrid în clasament, Barcelona încearcă să-și recâștige poziția de lider. Primul pas, să câștige în meciul cu Athletic Bilbao, de marți, 23 iunie, de la ora 23:00, din etapa cu numărul 31 din La Liga. 

Misiunea nu este una ușoară, însă, dacă ținem cont că, în acest sezon, bascii au câștigat de două ori în fața catalanilor, de fiecare dată la același scor: 1-0. Prima victorie e din meciul tur al sezonului, în timp ce a doua este din Cupa Regelui Spaniei. Alege-ți favoriții, urmărește-i LiveStream pe site sau în aplicație și plasează pariul câștigător. Deschide cont și pariază la Superbet!

BILBAO, FĂRĂ EȘEC ÎN ULTIMELE PATRU DUELURI DIRECTE 

De altfel, Barcelona e fără victorie de patru partide în fața lui Athletic Bilbao, și nu multe echipe se pot lăuda cu o asemenea performanță. În sezonul precedent, ambele întâlniri directe s-au încheiat la egalitate, 0-0 pe San Mames și 1-1 pe Camp Nou. Așadar, ultima victorie a catalanilor datează din urmă cu doi ani, 2-0 pe teren propriu. 

All-time, cele două echipe s-au „duelat” de 207 ori, cu echipa catalană în avantaj: 103 victorii. Bascii s-au impus de 70 de ori, în timp ce 34 de meciuri s-au încheiat la egalitate. 

BARCELONA, O FORȚĂ DE NEÎNFRÂNT ACASĂ 

Chiar dacă a pierdut locul 1, formația lui Quique Setien e în continuare o forță pe teren propriu, acolo unde nu a mai pierdut un meci de campionat din 2018, 3-4 cu Betis, când actualul său antrenor o pregătea pe formația andaluză. În ultimele trei meciuri de pe teren propriu, catalanii au câștigat de fiecare dată fără să primească gol. 

Nicio echipă din La Liga nu are la fel de multe puncte câștigate pe teren propriu în acest sezon ca Barcelona: 43. Marea sa rivală, Real, a reușit doar 37, recuperând, însă, la partidele din deplasare. 

Pe de altă parte, Athletic Bilbao nu e chiar o forță a meciurilor jucate „afară”, fiind doar pe poziția a zecea în acest clasament, cu 14 puncte. De la reluarea competiției, echipa lui Gaizka Garitano a jucat un singur meci „afară”, 2-2 cu Eibar. Vezi aici toată oferta pentru etapa din Spania!

ATAC VS. APĂRARE 

Se întâlnesc cel mai bun atac din La Liga (Barcelona, cu 69 de goluri marcate) și una dintre cele mai bune apărări (Athletic Bilbao, doar 26 de goluri primite). Doar Real Madrid și Atletico au mai puține goluri încasate decât formația bască. 

Dacă trupa blaugrana luptă pentru titlu, Athletic Bilbao are, la rândul său, un obiectiv de îndeplinit: un loc de cupe europene. Momentan, după 30 de runde, Bilbao e doar pe locul 9, cu 42 de puncte, la cinci lungimi de locurile de Europa, dar are și șansa unei calificări din Cupă, unde joacă finala cu rivala Real Sociedad, pe 4 iulie. Instalează gratuit cea mai tare aplicație de pariuri sportive din România!

Barcelona nu va putea miza la această partidă pe Dembele, Sergi Roberto și De Jong, toți accidentați, în timp ce Garitano are un singur absent: Yuri.

PROGRAMUL MECIURILOR DE ASTĂZI DIN LA LIGA

  • Levante – Atletico Madrid, ora 20:30
  • Real Valladolid – Getafe, ora 20:30

Superstreaming pentru superbilete într-o săptămână de vis pentru pariori!

O gălăgie de jackpoturi la superbet.ro! Peste 10 milioane de lei plătite!

Bonusul de bun venit Casino la superbet.ro a crescut la 1.200 lei + 300 rotiri gratuite!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează