GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Toate tipurile de jachete pe care un bărbat ar trebui să le aibă în garderobă

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2022 11:25 / Actualizat vineri, 29 aprilie 2022 11:25

Gecile și jachetele sunt piese vestimentare care, dincolo de a ține de cald, adaugă personalitate ținutei tale. Iată tot ce trebuie să știi despre jachetele pentru bărbați, ca să știi pe care dintre ele să le incluzi în garderobă.

Avantajele purtării jachetelor

A avea câteva jachete bărbați în dulap (sau mai multe) va aduce multe beneficii look-ului tău zilnic. În plus, vei fi mereu protejat în timpul nopților reci și al anotimpurilor cu temperaturi scăzute. Iată câteva beneficii ale purtării jachetelor care te vor face să vrei să cumperi una.

Protejează de frig. Există diferite tipuri de jachete pentru bărbați, de diferite materiale și grosimi. Cu toate acestea, toate funcționează pentru a te proteja de frig sau vânt.

Adaugă stil. Jachetele sunt articole vestimentare foarte versatile, majoritatea pot fi combinate cu o mare varietate de articole vestimentare. Fără îndoială, purtarea uneia va fi un semn distinctiv al stilului tău.

Protecție împotriva pericolelor. Unele jachete te protejează de abraziuni, impacturi puternice și chiar înțepături. Acest lucru se datorează rezistenței anumitor materiale.

Tipuri de jachete bărbați

În prezent, pe piață există multe tipuri de jachete de bărbați. Ele nu variază doar ca formă și stil, ci există și diferite materiale.

Blazer

Acest tip de jachetă este modern și în urmă cu câțiva ani era doar pentru femei. Acum au fost adaptate pentru domni și îi face să arate foarte bine. Această îmbrăcăminte combină stilurile sportive și formale. Ceea ce o face perfectă atât de purtat cu pantaloni chino, cât și cu blugi. Blazerul pentru bărbați este foarte versatil, așa că poate fi folosit fie că mergi la serviciu sau ieși cu prietenii. 

Geacă de piele

Această jachetă bărbați este un clasic al modei. Are un stil casual și a fost popularizată de motocicliști. Acesta se caracterizează prin faptul că este scurtă și adaptată corpului. Designul său este alcătuit din revere mari, un gât larg și mai multe capse pentru a te proteja de vânt. 

Parka 

Parka este ca o haină, dar cu o notă mai casual. Arată mai bine în stil urban. Cea mai cunoscută caracteristică a sa este gluga de blană. Are de obicei multe buzunare și se închide cu fermoar. Sunt jachete bărbați ideale pentru iarnă sau pentru a te proteja în timpul unei excursii care va avea loc și seara sau noaptea.

Această îmbrăcăminte ar trebui să se potrivească perfect pe corpul tău și să fie mai lungă decât media. Măsura ideală este puțin mai jos de talie. Pe de altă parte, cea mai comună culoare este verde militar. Deși în ultimii ani au devenit populare parka vișinii sau bleumarin.

Palton

Este una dintre cele mai folosite jachete bărbați și un clasic al modei. Este atât formal, cât și informal. Versatilitatea sa îți permite să-l porți cu orice stil, zi sau noapte. Inițial, a fost lansat ca o îmbrăcăminte de iarnă. În prezent există modele mai ușoare, stiluri diferite și o gamă largă de culori. 

Croiala hainei este la înălțimea coapsei, dar cu ani în urmă erau și până la glezne. Acesta din urmă este încă disponibil, dar nu este potrivit pentru orice ocazie. În mod similar, haina de lână este cea mai comună. Cu toate acestea, există în diverse materiale precum cașmir sau piei.

În ceea ce privește modelele, gulerul simplu este mai bun dacă vrei un look mai casual. Îți sugerăm să porți un palton și dacă ești scund și vrei să îți lungești silueta. 

Trenci 

Trenciul este o variantă a paltonului care a devenit o icoană a modei. Impermeabilitatea sa îl face ideal pentru sezonul ploios. Acoperă corpul până la genunchi și este deschis în față. Are de obicei o curea care îi permite să fie închis. Deși există unele care includ nasturi pentru o mai mare protecție.

În ceea ce privește nuanțele, cele mai comune sunt maro deschis, bej și gri. Această piesă poate fi folosită și în anotimpurile reci sau cu vânt datorită faptului că în interior există modele cu țesături mai calde.

Geci casual

În această categorie sunt incluse toate jachetele bărbați care au un stil deosebit, dar nu sunt potrivite pentru orice ocazie, precum cele anterioare. Acestea includ jachete din denim, treninguri, jachete sport precum sau jachete bomber. Funcționează la plimbare sau ca parte a garderobei tale dacă ai un stil urban.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează