GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Top 3 locatii insorite unde sa evadezi iarna

Articol de GSP - Publicat luni, 06 ianuarie 2020 15:02

Cand vine vorba de vacante exotice, sezonul de iarna este ideal pentru a evada intr-o locatie insorita. Scapa de frig si relaxeaza-te in cele mai frumoase destinatii exotice din lume la preturi avantajoase. Cu ofertele de pe IzzyBooking.ro rezervi vacante ieftine rapid si simplu. Tu alegi data de plecare, iar noi facem sejurul posibil!

Pentru ca din ce in ce mai multi romani aleg sa evadeze in locatii mai calde in sezonul de iarna, am facut un top 3 locatii insorite unde sa fugi de frig.

1. DUBAI

Un sejur in Dubai este alegerea perfecta pentru tine daca vrei sa simti pe pielea ta experienta unei vacante opulente, luxoase in adevaratul sens al cuvantului! La o distanta de numai 6 ore de Bucuresti, zbor direct, Dubaiul este ideal si pentru vacantele de familie. Oferte pentru sejur Dubai la cele mai bune preturi gasiti pe IzzyBooking.ro!

Datorita asezarii, clima in Dubai este mereu foarte calda. De la sfarsitul lunii septembrie si pana la inceputul lunii mai insa, temperaturile sunt mai scazute, deci mai usor de suportat, media fiind in jur de 20 grade Celsius. Vara, in schimb, din mai si pana in septembrie, temperaturile cresc considerabil, ajungand pana la 45 grade Celsius.  De aceea, Dubaiul a devenit una dintre cele mai apreciate destinatii insorite unde sa evadezi cand este frig.

De la celebrul Burj Khalifa la excursiile safari in mijlocul desertului, Dubai iti va oferi tot ce are el mai bun, iar noi o sa  iti povestim cate ceva despre fiecare.

Burj Khalifa – este cea mai inalta cladire din lume si reprezinta incununarea combinatiei dintre arta, inginerie si traditie. Nu, firesc, nu detine doar recordul pentru cea mai inalta cladire. Este totodata si cladirea cu cele mai multe etaje, mai exact 160, si are si cele mai rapide lifturi din lume care urca si coboara cu 64 km/h. 

Dubai Frame – este rama care celebreaza orasul de la infiintarea sa timpurie, pana la planurile sale ambitioase de dezvoltare viitoare. Ofera privelisti panoramice spectaculoase ale orasului vechi si nou. Vei lua un lift pana in “varf” si de acolo incepe magia. Este una dintre cele mai bune locatii pentru poze pe care le vor invidia toti prietenii tai. 

Parcurile de distractii – daca pleci in vacanta impreuna cu copii poti fi sigur ca acestea vor deveni locurile lor preferate. Nu ai voie sa ratezi vizita la celebrul Legoland Dubai, Motingate Dubai, Riverland Dubai, Parcul acvatic Legoland  sau Bollywood Parks Dubai. 

2. EGIPT

Egiptul, o alta destinatie de vis care a inceput sa fie foarte apreciata de calatorii romani. Situate pe malul vestic al Nilului, Egiptul este una din tarile calde unde evadezi pentru cateva zile insorite.

Nu doar clima prietenoasa fac Egiptul alegerea ideala pentru o vacanta, ci si istoria si cultura incredibila care au facut-o cunoscuta in intreaga lume.

Fascinanta cultura egipteana, precum faraonii, piramidele si inteleptii, iti vor trezi admiratia  si curiozitatea, fiind imposibil sa nu te indragostesti iremediabil de tainele Egiptului.

La o distanta de numai 2 ore de Bucuresti, cu avionul, Egiptul trebuie vizitat macar o data in viata. Cele mai avantajoase oferte pentru sejur Egipt   gasesti pe IzzyBooking.ro!

3 CUBA

O destinatie putin mai indepartata, dar cu o frumusete ademenitoare este CUBA! Insorita Cuba  poate deveni cu usurinta cea mai frumoasa experienta din viata ta datorita peisajelor exotice si locatiilor de vis. Rezerva Sejur Cuba cu charter din Madrid pe www.IzzyBooking.ro si vei avea amintiri memorabile pentru toata viata!

Ca sa ajungi in Cuba iti trebuiesc 3 ore de zbor din Bucuresti pana in Madrid, iar din Madrid in Cuba inca 11 ore. Dar asteptarea merita! Odata ajuns acolo, tot ce trebuie sa faci e sa te relaxezi la maxim cu un cocktail delicious pe plajele de top, recunoscute in toata lumea.

Inzestrata cu oameni calzi si sociabili, Cuba te va cuceri prin cultura sa si mancarea delicioasa. Rezerva-ti acum sejur Cuba pe IzzyBooking.ro!


Pe platforma online www.IzzyBooking.ro cauti si rezervi in timp real sejururi de tip charter organizate de toate agentiile organizatoare mari. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează