GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Top 3 ustensile de bucătărie nelipsite dintr-o bucătărie completă

Articol de GSP - Publicat joi, 04 mai 2023 16:26 / Actualizat joi, 04 mai 2023 18:51

Visezi la o bucătărie profesională chiar la tine acasă? O bucătărie nu poate fi completă fără câteva instrumente de nădejde, care te ajută să gătești mai simplu, mai rapid și cu mai puțin efort de curățare. Ești curios cu ce unelte de gătit ar trebui să îți dotezi bucătăria la început? Rămâi alături de noi pe parcursul acestui articol pentru a afla un top 3 ustensile care nu ar trebui să lipsească dintr-o bucătărie completă!

Cum alegi ustensile de bucatarie durabile 

Atunci când ne dorim să ne completăm bucătăria cu ustensile, care să ne sprijine în procesul de gătit, este important să alegem unele de calitate superioară, construite să reziste în timp. Unul dintre cele mai importante aspecte atunci când alegem un accesoriu pentru gătit este materialul din care este realizat. Pentru unele ustensile bucatarie se pretează bine siliconul alimentar, în timp ce pentru altele, oțelul inoxidabil și plasticul sunt materiale mai folositoare.

Este important să analizezi dacă prinderile sunt solide, dacă blochează eventuale scurgeri și dacă permit o curățare rapidă. În continuare prezentăm câteva instrumente nelipsite dintr-o bucătărie serioasă.

1. Blender profesional si tocator electric pentru rapiditate in gatit

Blenderele și tocătoarele sunt instrumente extrem de utile în orice bucătărie, mai ales dacă obișnuiești să gătești des. Prezintă numeroase beneficii, însă poate cel mai important este rapiditatea cu care execută sarcini care, manual realizate, ar fi ocupat mult timp. Este suficient să introduci alimentele pe care le dorești mărunțite, să te asiguri că ai așezat adecvat capacul, să apeși pe butonul destinat și să lași instrumentul să îți facă magia.

Un alt beneficiu al utilizării blenderului de bucătărie este diversitatea de alimente pe care le poate mărunți. Este esențial să te orientezi spre un blender care poate mărunți: legume, fructe, carne, nuci, usturoi, cuburi de gheață. Unele blendere realizează sosuri și sucuri, iar acesta este un mare avantaj. Lamele acestuia sunt foarte ascuțite, nu oxidează și astfel sunt durabile în timp.

2. Sucitor aluat pentru momentele cand ,,prajiturim”

Sucitorul este un adevărat aliat atunci când îți dorești să întinzi uniform aluatul pentru diverse preparate, precum prăjiturile, biscuiții și fursecurile, plăcintele sau chiar pâinea! Alege un sucitor realizat dintr-un material rezistent, precum lemnul de fag. Singurul aspect pe care trebuie să îl urmărești este prinderea acestuia, mai ales dacă este construit sub formă de rolă cu mâner. Prinderea este un factor esențial deoarece pui o presiune mare pe sucitor și șansele să reziste în timp scad semnificativ dacă mânerul nu este unul solid. 

3. Seturi de ustensile de bucatarie din silicon simplu de curatat si depozitat

Seturile de bucătărie sunt de mare ajutor atunci când vrei să cumperi mai multe ustensile deodată, însă nu dispui de suficient timp să le cauți pe diverse site-uri. Un set complet conține: două spatule (de mărimi diferite), un tel, o paletă perforată și o pensulă. Acestea sunt realizate din silicon alimentar termorezistent, care le asigură durabilitatea în timp. Achiziționarea unuia evită producerea zgârieturilor pe veselă. În plus, ustensilele din silicon sunt simplu de curățat și ușor de transportat oriunde cu tine. 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează