GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Top 4 meciuri din etapa a 9-a din Belarus.

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 mai 2020 22:51

Încet, dar sigur, fotbalul începe să își reintre în drepturi. Timp de mai bine de două luni, campionatul din Belarus a fost singura șansă a pariorilor și suporterilor de a urmări sportul preferat. Cum vineri începe etapa a 9-a, ți-am pregătit un top cu cele mai interesante meciuri din acest weekend. Partidele pot fi urmărite LiveStream pe site-ul Superbet sau în aplicație. Urmărește-ți echipa favorită și plasează pariul care îți va aduce un câștig important. Deschide cont și pariază la Superbet!

ENERGETIK – DINAMO BREST, Sâmbătă, ora 15:00

În runda trecută, Energetyk a câștigat cu 2-1 pe terenul lui Slutsk, care, astfel, a pierdut și primul loc în clasament, ocupat acum de BATE Borisov. A fost a doua victorie consecutivă pentru echipa pregătită de Vladimir Belyavskiy, ambele în deplasare. După această serie pozitivă, Energetyk, care a ocupat locul 1 la începutul sezonului, a urcat până pe poziția a patra, la un singur punct de lider, și vrea să confirme ultimele două rezultate.

Campioană a Belarusului în premieră la finalul sezonului trecut, Dinamo confirmă deocamdată că este mai dificil să te menții în vârf, decât să ajungi acolo. Formația antrenată de Sergey Kovalchuk a suferit deja 3 înfrângeri (două dintre ele în ultimele 4 etape) și ocupă abia poziția a șasea. Totuși, gruparea din Brest vine după victorii la rând: 3-0 cu Belshina, în deplasare, și 2-1 cu Dinamo Minsk, acasă. Vezi aici toată oferta pentru meciurile din etapa a 9-a!

SAHTIOR – SLAVIA MOZYR, sâmbătă, ora 17:00

Cu o singură înfrângere în precedentele 6 partide, Sahtior a avut atât evoluții solide, cât și prestații slabe, astfel că ocupă locul 7, cu 12 puncte. Deși în cel mai recent meci de acasă elevii lui Vernydub au învins-o pe Isloch, scor 4-0, a fost primul success după o serie de 3 partide fără victorie.

De cealaltă parte, Slavia Mozyr este pe locul 9, la un singur punct distanță de viitoarea adversară. Formația antrenată de Martinovich, după o serie de 3 înfrângeri la rând, și-a revenit încet și a inregistrat o victorie, cu Vitebsk, scor 3-2, și un egal, cu Torpedo, scor 0-0, în ultimele două runde. În ceea ce privește dueluri directe, Slavia a pierdut fără drept de apel ultima confruntare cu Sahtior, scor 1-5. Instalează gratuit cea mai tare aplicație de pariuri sportive din România!

BATE - SLUTSK, sâmbătă, ora 19:00

Vecine de clasament înaintea confruntării directe, BATE și Slutsk sunt la egalitate de puncte pe primele două poziții, fiind despărțite doar de golaveraj. După un început de sezon nedemn pentru statutul ei, când a înregistrat înfrângeri în primele două runde, BATE și-a adus aminte că este cea mai titrată formație din Belarus, așa că s-a comportat ca atare în partidele următoare. Jocul echipei s-a metamorfozat, iar BATE a bifat 5 victorii și un egal în precedentele 6 meciuri din campionat.

După disputarea a opt etape, Slutsk este pe locul secund, la egalitate de puncte cu BATE, 16 la număr, iar duelul de sâmbătă o poate arunca tocmai pe primul loc, în cazul unui succes. Elevii lui Pavlov cu siguranță vor să își refacă moralul, după ce săptămâna trecută au cedat în fața lui Energetik, scor 1-2, punând astfel capăt unei serii de 5 partide fără înfrângere. Pentru Slutsk a fost al 2-lea eșec din actualul sezon, după înfrângerea suferită în fața lui Dinamo Brest.

DINAMO MINSK - ISLOCH, duminică, ora 17:00

De 7 ori campioană a Belarusului, Dinamo Minsk nu se regăsește în acest sezon. După 8 etape, echipa lui Leonid Kuchuk este abia pe locul 13, cu 9 puncte. Alb-albaștrii primesc vizita lui Isloch după două înfrângeri consecutive, care au îngropat și mai mult echipa în partea de jos a clasamentului. Din patru partide disputate pe propriul teren, Dinamo a câștigat două și le-a pierdut pe celelalte două, având un golaveraj pozitiv, 5-3.

Isloch Minsk se numără printre revelațiile actualei ediții din Vysshaya Liga. După ce a terminat sezonul trecut pe locul 5, cea mai bună clasare din istorie, echipa lui Vitaly Zhukovsky a uimit pe toată lumea în primele etape. Isloch a fost, la un moment dat, lider în Belarus și, chiar dacă și-a pierdut poziția, a rămas la un punct de liderul BATE Borisov. Redutabilă pe teren propriu, echipa din Minsk are însă mai probleme în deplasare, unde a pierdut ambele meciuri disputate în acest sezon, cu un golaveraj dezastruos, 1-7.

Autor: Răzvan Zeldea

Citește și:

Bundesliga: fotbal total și super cote speciale

18 lucruri despre Superliga cu 18 echipe care se reia sâmbătă: Bundesliga!

Cine o oprește pe Jeonbuk? Pariază la Superbet pe încheierea hegemoniei trupei din Jeonju! Ulsan și Pohang Steelers țintesc titlul și nu vor pași greșiți!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează