GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Top 5 masini cu 7 locuri disponibile in Romania

Articol de GSP - Publicat luni, 29 mai 2023 15:22 / Actualizat luni, 29 mai 2023 15:23

Ești pasionat de mașini? Care sunt criteriile atunci când îți cumperi o mașină? Te gândești la performanță, siguranță, design, confort sau spațiozitate? Sau combinația tuturor acestor caracteristici?

Care îți plac cel mai mult? Autoturismele cu 2 locuri, 5 sau 7?

Confortul unui autoturism este printre cele mai importante criterii pe care o persoană le ia în considerare atunci când achiziționează o mașină, iar acesta este oferit în primul rând de spațiul și numărul de locuri disponibile, desigur.

Dacă autoturismele cu 2 sau 5 locuri sunt dedicate persoanelor singure, cuplurilor sau familiilor cu 2 copii, există și mașini cu 7 locuri, perfecte pentru familiile numeroase sau pentru acele grupuri de persoane cărora le plac călătoriile și vor să savureze fiecare moment împreună.

Fie că ești un părinte preocupat de siguranța și confortul familiei tale sau un pasionat de aventuri care călătorește în grup, mașinile cu 7 locuri sunt perfecte pentru a-ți satisface nevoile. 

În acest articol, te vom ghida prin topul celor mai bune mașini cu 7 locuri, astfel încât să poți face cea mai bună alegere pentru nevoile tale. Sunt mașini extraordinare, cu dotări și facilități multiple, menite să creeze din fiecare minut de condus o adevărată aventură.

Iată un top al primelor 5 mașini cu 7 locuri disponibile în România:

  1. Ford S-MAX - Cu un design modern și dinamic, Ford S-MAX este o alegere excelentă pentru tine, dacă îți dorești o mașină cu 7 locuri. Această mașină dispune de un motor diesel puternic de 2.0 litri, care livrează 150 CP. Este dotată cu un sistem de navigație avansat și un sistem audio de înaltă calitate. În plus, Ford S-MAX este foarte spațioasă și confortabilă, fiind perfectă pentru excursii lungi în familie. Așadar, confort, siguranță, performanță și fiabilitate într-un singur model.
  2. Volkswagen Sharan - Dacă ești în căutarea unei mașini cu 7 locuri, care să aibă un design elegant și sofisticat, atunci Volkswagen Sharan este opțiunea perfectă. Cu motor diesel de 2.0 litri, care livrează 150 CP și dotată cu o serie de caracteristici de siguranță, cum ar fi sistemul de asistență la frânare și cel de monitorizare a presiunii în anvelope. Volkswagen Sharan este foarte spațioasă și confortabilă, fiind perfectă pentru excursii lungi în familie.
  3. Renault Grand Scenic - Dacă vrei o mașină cu 7 locuri cu un design atrăgător și inovativ, atunci Renault Grand Scenic este o alegere excelentă. Aceasta dispune de un motor diesel de 1.7 litri, care livrează 120 CP. În plus, aceasta este dotată cu un sistem de navigație avansat și un sistem audio perfect, special pentru drumuri dinamice și pline de energie.
  4. Peugeot 5008 - Cu un design atrăgător și stilat, Peugeot 5008 este o alegere excelentă pentru cei care caută o mașină cu 7 locuri. Aceasta dispune de un motor diesel de 1.5 litri, care livrează 130 CP. Cu un sistem sigur de asistență la frânare și monitorizare a presiunii în anvelope, este mașina pe care o vei conduce în deplină siguranță.
  5. Kia Sorento - Kia Sorento este o mașină cu 7 locuri care oferă un amestec impresionant de performanță, confort și funcționalitate. Aceasta dispune de un motor diesel de 2.2 litri, care livrează 200 CP, demnă de pasionații de șofat. Această mașină dispune de o suspensie confortabilă, care asigură o călătorie lină și relaxantă.

Indiferent de preferințele tale, aceste mașini cu 7 locuri sunt printre cele mai bune opțiuni disponibile pe piața auto din România. Fie că vrei să călătorești în familie sau să petreci timp cu prietenii, aceste mașini oferă spațiu și confort pentru toată lumea, dar și o experiență memorabilă cu fiecare drum parcurs.

Descoperă cât de ușor este să te bucuri de o mașină de lux cu 7 locuri

Dacă îți dorești o mașină cu 7 locuri, alege un model de lux. Indiferent de brandul preferat, noi, la BCCH Auto Switzerland îți putem aduce modelul ales în cel mai scurt timp. Iată aici o colecție împresionantă de mașini de vânzare.

Dacă nu găsești modelul preferat, completează acest formular, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru toate detaliile de care avem nevoie. 

Îți oferim și consultanță pe durata întregului proces de alegere, comandă, achiziție și post achiziție. Cu noi descoperi cele mai bune soluții de finanțare adaptate bugetului, dar și multe alte servicii despre care poți afla accesând pagina noastră web. 

Lumea mașinilor de lux este o lume fascinantă, în care atenția la fiecare detaliu este primordială, respectându-se cele mai înalte standarde din industria auto.

Tehnologie, confort, eleganță și funcționalitate. Sunt cele mai importante caracteristici care fac din mașinile de lux alegerea perfectă pentru orice persoană care dorește să experimenteze condusul la un cu totul alt nivel. Pentru orice persoană care dorește să trăiască una dintre cele mai frumoase aventuri ale vieții sale. 

Spre ce mașină vrei să te îndrepți? 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează