GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Top 5 motive pentru care ar trebui să investești într-o haină de blană de samur

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2022 16:59 / Actualizat luni, 26 septembrie 2022 16:59

Blana de samur este una dintre cele mai luxoase, elegante, dar și scumpe blănuri din lume. Tocmai de aceea te poți întreba dacă merită să investești în aceste blanuri de lux. Zibelina este considerată de către ruși „Țarul animalelor cu blană”, indicând în trecut statutul celor care o purtau. 

Haina de blana din samur oferă un confort desăvârșit în comparație cu majoritatea tipurilor de blănuri. În plus, zibelina își păstrează frumusețea și strălucirea foarte mult timp. Dar acestea nu sunt singurele motive pentru care ar trebui să te gândești să adaugi în garderoba ta o blana de samur. 

Iată top 5 motive pentru care merită să investești într-un astfel de articol vestimentar.

1. Haina de samur este incredibil de frumoasă 

În primul rând, haina de blana naturala de samur arată uluitor. Aceste blanuri naturale sunt netede și mătăsoase la atingere și, spre deosebire de multe alte tipuri de blănuri, sunt catifelate chiar și atunci când le mângâi în direcții diferite datorită libertății de mișcare a firelor de păr. În comparație cu nurca, zibelina are mai multă substanță și volum, dar în niciun caz nu face o haină voluminoasă. 

Blana de zibelină este un material natural de lux care, odinioară, era permis prin lege să fie purtat doar de către regalitate. Mai mult decât atât, grecii antici îl numeau „lâna de aur”, iar valoarea sa era depășită doar de blana de vidră (care nu mai este disponibilă pe piață acum).  

Aceste haine de blana de samur combină strălucirea blănii de nurcă cu suplețea blănii de chinchilla. Haina este bogată în cheratină și reflectă într-un mod spectaculos lumina, făcând-o să arate exact ca o bijuterie.  

Și cum poate să lipsească un asemenea „diamant” din garderoba unei femei rafinate și stilate? 

2. Blana de zibelină este foarte călduroasă

Zibelina este una dintre cele mai călduroase blănuri existente și poate fi purtată la temperaturi extrem de scăzute. Iar dacă ești genul de persoană care vrea să arate elegant și sofisticat în ciuda vremii, acest tip de blană oferă un confort și o căldură incomparabilă, asigurându-te că vei arăta fabulos. 

 În același timp, este respirabilă și ușoară. Hainele de blană de samur oferă o retenție a căldurii de neegalat, asigurând în același timp o respirabilitate excelentă a corpului. Această combinație incredibilă de caracteristici face din blana de zibelină rusească să fie aliatul perfect împotriva temperaturilor scăzute.  

3. Durabilitatea și rezistența sunt trăsăturile cheie ale blănurilor de samur

Blana naturala de zibelină este foarte rezistentă și poate fi purtată ani întregi la rând. De asemenea, își va păstra luciul original pe toată durata de viață. Iar investiția într-o blană de samur poate bucura generații întregi.  

Pentru a-i păstra frumusețea este necesară o îngrijire standard minimă: depozitare bine ventilată, evitarea expunerii prelungite la soare și la surse de căldură , curățarea acesteia într-un service specializat o dată pe an.  

4. Blana de samur este foarte versatilă

Un alt motiv pentru care ar trebui să cumperi o haină de blană de zibelină este versatilitatea acesteia. O haină până la șolduri sau una până la genunchi poate fi asortată cu aproape orice – rochii, pantaloni sau fuste. Nu trebuie să te gândești foarte mult când vine vorba despre alegerea hainelor de dedesubt, deoarece bijuteria de haină de samur de deasupra va fi principala atracție.  

Aplică această regulă atunci când porți o haină de zibelină: alege un outfit minimalist și o nuanță închisă de ruj.  În acest mod nu ai cum să dai greș.  

5. Blana naturală de zibelină rusească vorbește despre personalitatea ta

Așa cum multe persoane aleg să investească în produse care nu-și pierd valoarea în timp ci, mai mult decât atât, se apreciază și produc mai mult profit financiar, blana naturală are menirea să-ți adauge plus valoare ție ca individ. Oriunde te-ai duce purtând o blană de samur, aceasta va vorbi pentru tine.  

Prima impresie contează întotdeauna. Și să nu-ți fie de mirare atunci când ceilalți te vor considera de succes, chiar dacă nu ai spus vreun cuvânt, dar porți haina de zibelină.  

Dacă vrei să descoperi câteva modele fabuloase de haine de blană de zibelină, Carolina Design, brandul cu tradiție de 30 de ani în prelucrarea și comercializarea blănurilor naturale, îți pune la dispoziție o gamă diversă de haine de samur, la prețuri de producător. Consultă oferta completă de produse și alege-o pe cea care te reprezintă cel mai bine.  

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează