GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Top 5 televizoare de Black Friday, toată luna noiembrie la Carrefour!

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 noiembrie 2021 17:52 / Actualizat vineri, 19 noiembrie 2021 17:57

În luna noiembrie, Carrefour are un Black Friday prelungit, cu oferte speciale și reduceri care durează până pe 1 Decembrie, la produse din categorii precum televizoare și echipamente audio, electrocasnice mici și mari, calculatoare, telefoane mobile, tablete, dar și alte echipamente IT, articole de îmbrăcăminte, jucării, mobilier etc.

Fanii sportului se pot bucura, astfel, de oferte speciale la televizoare convenționale și inteligente, din toate gamele de preț, la care vor putea urmări meciurile și competițiile sportive preferate. Special pentru aceștia, am alcătuit un top al celor mai bune televizoare comercializate online de către Carrefour în acest Black Friday special. Toate cele cinci modele prezentate sunt televizoare inteligente (smart), cu funcții avansate precum conexiune la internet și rezoluție minimă 4K, de aproximativ patru ori mai mare decât cea a ecranelor Full HD. Această rezoluție reprezintă în momentul de față cea mai bună soluție pentru cei care doresc să își achiziționeze un televizor, deoarece poate reda practic orice fel de conținut video disponibil, precum canale TV 4K, servicii de filme pe internet ca Netflix sau filme pe suport Blu-ray. Deși pe piață există și televizoare 8K, acestea au prețuri extrem de ridicate, iar conținut video filmat la această rezoluție nu prea există.

În categoria televizoarelor de dimensiuni mai mici, potrivite pentru o sufragerie mică sau pentru o cameră obișnuită, cum ar fi un dormitor, Carrefour are în ofertă modelul Philips 50PUS7506cu diagonala de 126 cm, la un preț redus cu 900 de lei. Televizorul este dotat cu cele mai noi tehnologii video și audio și poate reda nativ conținut video de pe platformele YouTube, Netflix și Amazon Prime Video. Ecranul acestui model Philips dispunde de tehnologia Dolby Vision, o variantă foarte răspândită a standardului HDR (High Dynamic Range); aceasta face posibilă redarea unui număr mult mai mare de nuanțe de culori și de niveluri de luminozitate decât un ecran 4K obișnuit. De asemenea, televizorul dispune de tehnologia Dolby Atmos, care oferă un sunet tridimensional, astfel că vă veți simți, vizionând filme, ca în sala de cinema.

Un model asemănător, dar cu diagonala de „doar” 108 cm, este Philips 43PUS7906/12disponibil la un preț excelent, de doar 1799,9 de leiCa și modelul anterior, acesta dispune de tehnologii avansate precum Dolby Vision și Dolby Atmos, fiind echipat cu tehnlogia Ambilight, care creează o ambianță unică grație LED-urilor inteligente amplasate pe marginea exterioară a ecranului, dând senzația că imaginea „radiază” pe perete. Televizorul are, de asemenea, funcții speciale pentru jocurile video, deoarece panoul LED are o latență scăzută. Aceasta face ca experiența jocurilor să nu fie afectată de imaginea „sacadată” care apare atunci când consola de joc cere o rată de refresh a imaginii superioară celei suportate de televizor.

O alternativă la acest model este Philips 43PUS8536/12 un ecran tot de 108 cm (motiv pentru care îl considerăm, alături de Philips 43PUS7906/12, o singură propunere din cele cinci din acest top). Modelul, aflat la vânzare la prețul de 2299,9 lei, beneficiază în plus de o implementare nativă (nu doar compatibilitate) a standardului HDR10+, cea mai avansată versiune de HDR. De asemenea, televizorul poate rula aplicații Google Play, este compatibil cu Amazon Alexa (de altfel, are și telecomandă cu comandă vocală și tastatură alfabetică!) și dispune de funcții de configurare automată, inclusiv a conexiunii la rețeaua Wi-Fi. Un lucru mai puțin obișnuit este că suportă standardul Wi-Fi 5 (802.11ac), fiind compatibil cu majoritarea routerelor mai noi.

Top 5 televizoare de Black Friday, toată luna noiembrie la Carrefour!

LG OLED55B13LA, un televizor OLED certificat oficial pentru jocuri

În categoria televizoarelor cu diagonală medie se găsește Samsung 58AU7172, un ecran de 146 cm, disponibil la prețul de 2699,9 de lei. Acest televizor oferă o serie de funcții unice, precum posibilitatea de a realiza o conexiune wireless direct cu calculatorul (doar sistemele cu Windows 10 Professional, Mac OS 10.5 sau versiuni ulterioare), sau Tap View. Aceasta din urmă oferă posibilitatea de a reda pe ecranul televizorului filme sau muzică de pe telefonul mobil doar cu o simplă atingere. Atunci când atingi cu telefonul mobil televizorul, acesta din urmă detectează automat contactul și poate reda filme sau muzică. Funcția este disponibilă doar pentru telefoanele Samsung Galaxy cu sistem de operare Android 8.1 sau ulterioare.

Samsung 65TU7092, un ecran cu diagonala de 163 cm, la vânzare la prețul de 2899,9 de lei, dispune de compatibilitate HDR, conexiune wireless cu calculatorul, are un mod special pentru jocuri video (Game Enhancer, care optimizează imaginea pentru o latență redusă), dar și funcții precum AirPlay 2 încorporat, cu ajutrul căreia poți transmite sau partaja videoclipuri, muzică, fotografii și multe altele de pe un dispozitiv Apple direct pe ecranul televizorului. 

LG OLED55B13LA este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune televizoare de pe piață din categoria sa de preț. În primul rând, este un ecran OLED, fiecare dintre cele aproximativ patru milioane de pixeli fiind iluminat individual, astfel încât imaginea are o calitate net superioară unui ecran LED obișnuit. Funcții precum Dolby Vision IQ ajustează în mod inteligent setările de imagine în funcție de tipul de conținut și de nivelul de iluminare din cameră, în timp ce Dolby Atmos oferă un sunet surround tridimensional. Este singurul televizor certificat Nvidia G-SYNC și AMD FreeSync™ Premium, oferind o experiență de gaming unică. De altfel, LG este partenerul oficial al consolei Xbox Seria X.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează