GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Top cele mai interesante lucruri despre Antalya

Articol de GSP - Publicat joi, 19 decembrie 2019 13:57

Tot mai mulți români aleg să își petreacă vacanțele în străinătate, dată fiind scăderea tot mai mare a prețurilor din ultimii ani, iar Turcia este una dintre destinațiile preferate de români. Conform unui studiu, peste 160.000 de turiști români aleg Turcia ca destinație de vacanță, iar această tendință este în creștere. 

Mulți dintre românii care își petrec concediile în Turcia, aleg Antalya ca destinație principală. Iar motivele sunt ușor de înțeles. Această provincie de pe coasta Mării Mediterane și de la poalele munților Taurus, într-un mare parc natural, își întâmpină vizitatorii cu o climă foarte plăcută în cea mai mare parte a anului. Iar dat fiind faptul că distanța dintre România și Antalya nu este numaidecât exagerat de mare, există toate motivele pentru a vizita Antalya.

De aceea, în acest articol ne-am propus să prezentăm mai multe lucruri interesante despre Antalya. 

Astfel, dacă tocmai ai fost convins de prețurile bune de cazare pe care le au cele mai multe hoteluri all inclusive Antalya și dorești să afli mai multe lucruri despre această destinație de vacanță, cu siguranță ai ajuns la locul potrivit. Iată așadar câteva dintre cele mai interesante lucruri pe care trebuie să le știi despre Antalya și despre Turcia în general:

În Antalya vei găsi ceaiuri delicioase

Știm despre englezi că sunt mari iubitori de ceai, însă nici turcii nu se lasă mai prejos. Ba chiar fac o concurență serioasă englezilor, având o medie de cel puțin zece ceaiuri băute în fiecare pe zi. 

Prin urmare, în Antalya vei avea ocazia să încerci multe ceaiuri interesante și chiar delicioase. Așa că nu trebuie să ignori ceainăriile din Antalya.

Vei găsi un litoral cu adevărat imens!

Top cele mai interesante lucruri despre Antalya

Antalya se adaugă și ea pe șirul imens al litoralului Mării Negre din Turcia. Astfel, dacă ești un iubitor al plajelor perfecte, al apusurilor și răsăriturilor petrecute pe malul mării, atunci Turcia și Antalya reprezintă destinațiile perfecte pentru tine. 

 

Ai la dispoziție peste 1600 de kilometri de litoral, ceea ce cu siguranță este grozav!

În Antalya găsiți un oraș perfect pentru iubitorii de plimbări

Îți place să hoinărești pe străzi și să te bucuri de fel și fel de obiective turistice dar și de arhitectura clădirilor din jur? Trebuie să vizitezi orașul vechi, mai exact cartierul Kaleici! Acesta pare un labirint construit special pentru iubitorii de plimbări. Toate casele au fost restaurante în stil otoman, fiind o mare de culori și de hoteluri mici unde te vei putea caza. 

Pentru acest cartier merită cu adevărat să cauți oferte vacanta Antalya. Plimbându-te pe străzile din acest cartier vei simți că ai călătorit în timp și te afli într-o altă lume, mult mai veche și mai plăcută.

Aici nu trebuie să ratezi piața principală, acolo unde vei găsi o poartă de cetate și un turn de ceas din piatră, care cu siguranță te vor cuceri.

Portul Vechi din Antalya, un obiectiv turistic minunat

Portul vechi din Antalya este un alt loc pe care turiștii nu îl ratează niciodată! Este situat într-o nișă în stâncă iar astăzi pot fi găsite aici o mulțime de buticuri, cafenele dar și multe iahturi care îți vor fura privirea. Atmosfera de aici este minunată și cu siguranță vei reuși să faci o mulțime de fotografii reușite!

Servicii excelente pentru turiști

Turcii mai excelează și la capitolul ospitalitate și servicii pentru turiști, iar cei din Antalya merită cu siguranță cel puțin o diplomă pentru acest lucru! Aici, vei găsi cazare de la prețuri de la 60 de lei pentru o cameră la hotel și, în ciuda prețului accesibil, te vei putea bucura de condiții de nota 10! 

Nici prețurile pentru o vacanță de tip all inclusive nu sunt de neatins, așa că vei reuși cu siguranță să mergi împreună cu familia în Antalya fără a te vedea nevoit să faci un credit.

Dar, cel mai bine vei descoperi și cunoaște Antalya vizitând-o, așa că trebuie numaidecât să o alegi ca destinație de vacanță pentru următorul tău concediu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close