GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Top sloturi de la SYNOT

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 mai 2023 17:39 / Actualizat vineri, 26 mai 2023 17:45

Pe MaxBet.ro găsești sloturi variate, de la cele clasice cu șeptari și fructe, până la cele tematice și jocuri exclusive de la provideri populari. Printre aceștia se numără și Synot, sloturile sale ajungând în atenția jucătorilor prin grafică, tematici variate, structura interesantă și funcții care măresc șansele de câștig, precum Rotirile Gratuite.

Mai jos îți lăsăm o serie de sloturi la care să te distrezi la MAX și să prinzi câștiguri pe măsură.

Harlequin Dice

Primul pe lista noastră este un slot cu 4 role si 3 rânduri, care se combină pentru a forma 81 de linii de plată. Cu fiecare rotire, vei experimenta o multime de simboluri, precum fructe, șeptari, clopoței și cel mai important, Harlequin, care înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția celui Bonus. Iar dacă te simți norocos și declanșezi funcția Gamble, îți poți dubla câștigurile.

Lightning Spell

Cea mai nouă lansare de la Synot, care a fost disponibilă în exclusivitate pe MaxBet.ro, îți aduce 5 role și 10 linii de plată, simboluri magice și rotiri gratuite și câștiguri de până la 4.500x miza. 

Dacă norocul este de partea ta și trei sau mai multe simboluri Bonus se vor alinia, vei fi răsplătit cu runde extra. Wild-urile sunt cele mai generoase și mai puternice simboluri din joc! Acestea le înlocuiesc pe toate celelalte, cu excepția simbolurilor Scatter. Dacă sunt aliniate în combinații de 3, 4 sau 5 simboluri, Wild-urile plătesc 5x, 10x sau 50x pariul total. Book of Magic, Potion Bottle, Hourglass și Ring sunt celelalte simboluri de mare valoare și plătesc până la x20, x15, x10 și x8. 

Tot ce îți rămâne de făcut este să descoperi vraja câștigătoare!

Aztec Jaguar

Există două funcții principale în acest joc - Hold and Win și funcția Free Spins. Hold and Win este declanșată dacă prinzi șase sau mai multe simboluri aurii, care îți aduc trei respin-uri. Există patru jackpoturi fixe care pot fi câștigate pe parcursul acestei funcții, Marele Jackpot fiind câștigat prin umplerea rolelor cu simboluri. De asemenea, poți câștiga jackpoturile fixe: Mini, Minor sau Major. 

Poți declanșa funcția Free Spins atunci când pe role îți apar trei sau mai multe simboluri Scatter. 

Nu mai sta pe gânduri! Intră pe MaxBet.ro și descoperă comorile Imperiului Aztec!

Respin Joker

Acesta este un slot cu 3 role a câte 3 rânduri fiecare. Clopoțelul este cel mai valoros simbol, aducând un câștig de până la 50x miza. Apoi, vin pepenii (15x miza), strugurii (10x miza), prunele (8x miza), lămâile (4x miza) și nelipsitele cireșe (2x miza).

Singura funcție specială este „demascată” de denumirea slotului: Jokerul care poartă o mască așa cum sunt cele de la carnavalul din Veneția. Acesta declanșează și substituie alte simboluri pe liniile de plată. Totodată, jocul are și multiplicatori care îți dublează miza atunci când apar nouă simboluri de același fel într-o rundă.

6 Fruits

Fructele tale preferate pot face din tine un câștigător atunci când îți aterizează pe role combinația perfectă. Ceea ce îl face unic, este faptul că nu există niciun simbol Wild, dar există un simbol Scatter. Acesta nu declanșează o rundă bonus ca în multe sloturi moderne, dar plătește oriunde îți aterizează pe role.

Simbolurile sunt fructele tradiționale, începând cu cireașa care îți dublează miza atunci când apare de două ori, ajungând până la 30x pentru cinci simboluri. În plus, Șeptarul îți plătește de 20x, 200x și chiar 1.000x miza, în timp ce Scatter-ul în formă de stea oferă 2x, 8x și 50x pariul.

6 Fruits este un joc care este perfect pentru toți cei cărora le plac sloturile ca la aparate cu fructe norocoase și șeptari în linie.

Alege-ți favoritul

Distrează-te pe MaxBet.ro cu peste 2.000 de sloturi de la cei mai importanți furnizori cu jocuri ca la aparate sau dintre cele mai moderne pentru o experiență completă! În plus, pentru mai multă adrenalină, acceptă Provocarea MaxRoyale și poți avea parte de premii la Alt Nivel! 

Vezi toate știrile Maxbet

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează