GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Topul jocurilor lansate in 2022

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2022 14:06 / Actualizat miercuri, 31 august 2022 14:06

2022 a fost un an excelent pentru jocurile video, cu multe titluri noi și foarte așteptate care au fost în sfârșit lansate. Cu toate acestea, cu atât de multe jocuri, unele titluri au fost inevitabil mai puțin apreciate și nu au primit atenția pe care o așteptau, iar altele mai mult decât se anticipa. De aceea, am alcătuit această listă cu top jocuri lansate în 2022, astfel încât să puteți juca toate titlurile grozave pe care poate le-ați ratat. De la acțiune și aventură, la experiențe de tip open-world, în acest ghid avem câte un joc pentru toate gusturile. Iată care sunt acestea.

God of War (PC)

God of War este unul dintre cele mai celebre jocuri, iar Sony l-a adus în sfârșit pe PC. Acesta este un avantaj uriaș pentru jucătorii de PC, deoarece deschide o altă exclusivitate clasică a consolei către un public mai larg. God of War este aclamat pentru povestea sa strălucită, pentru jocul și scenariul de top, pentru regia artistică superbă și pentru lupta satisfăcătoare. Odată cu venirea jocului pe PC, mai mulți gameri pot experimenta această capodoperă pe propria piele. Astfel, într-o perioadă în care Microsoft domină piața consolelor cu seria Xbox Series X|S, Sony a recuperat decalajul cu versiunea pentru PC a jocului lansată în acest an, devenind primul în topul nostru cu jocuri lansate în 2022.

FIFA 23

Chiar dacă încă nu a fost lansat ,versiunea din acest an, cunoscută sub numele de FIFA 23, se anunță a fi una dintre cele mai bune, cu o mulțime de caracteristici noi și îmbunătățiri. Din această pricină, face parte din topul nostru. Una dintre cele mai așteptate caracteristici pe care le aduce este cross-play, care permite jucătorilor de pe diferite platforme să concureze pentru prima dată unii împotriva altora. O altă adăugire majoră este Cupa Mondială, care le va oferi jucătorilor șansa de a-și conduce țările preferate spre glorie. Cupa Mondială feminină și echipele de club feminine își fac, de asemenea, debutul în FIFA 23, adăugând și mai multă profunzime și varietate jocului. Astfel, cu atât de multe lucruri, FIFA 23 va fi cu siguranță unul dintre cele mai populare jocuri ale anului.

FOTO AICI: fifa23

Topul jocurilor lansate in 2022

Rainbow Six Extraction

Rainbow Six Extraction este un spin-off al modului extrem de popular Rainbow Six Siege Outbreak. În Extraction, jucătorii preiau rolul operatorilor Rainbow Six care trebuie să lucreze împreună pentru a respinge o amenințare extraterestră. Jocul se bazează pe bazele puse de Outbreak, transformând mecanicile PvP din Rainbow Six Siege într-o experiență mai mult decât plăcută, asemănătoare cu cea din Left 4 Dead. Astfel, să desființezi o hivemind extraterestru împreună cu prietenii tăi este o adevărată aventură, iar simpla revenire a jocului, care acum este mult mai îmbunătățit, poate fi la fel de satisfăcătoare. Cu accentul pus pe munca în echipă și pe jocul tactic, Rainbow Six Extraction este astfel un titlu care ocupă un loc în topul jocurilor lansate în 2022 și este pe placul fanilor francizei.

Sugar Rush™

Sugar Rush este unul dintre cele mai populare sloturi online lansate în 2022. Jocul are o grilă de 7x7 și este plin de simboluri delicioase. Dacă reușiți să aliniați cel puțin cinci simboluri identice, veți avea parte de un câștig. Dar adevărata distracție începe atunci când declanșați modul Avalanche. Această funcție se combină perfect cu funcția Multiplier Slots pentru a crea rezultate explozive și pentru a vă crește potențialul de câștig. Jocul este disponibil si cu rotiri gratuite in oferta multor cazinouri. Deci, dacă sunteți în căutarea unui slot cu secvente pline de acțiune, Sugar Rush este cel mai potrivit în acest sens și își merită cu desăvârșire locul în top. Poate fi jucat in majoritatea cazinourilor online de top din Romania

Elden Ring

Elden Ring este unul dintre cele mai așteptate jocuri video ale anului. FromSoftware, creatorii popularei serii Dark Souls, se află în spatele acestui RPG de acțiune dark fantasy. George R.R.R. Martin, autorul serialului Game of Thrones, este implicat în dezvoltarea jocului, ceea ce nu a făcut decât să sporească hype-ul. E3 2019 a reprezentat debutul lui Elden Ring pe scena de gaming, iar acesta a ajuns rapid în fruntea listelor cu cele mai dorite jocuri ale multor gameri. Jocul promite o experiență captivantă și captivantă, plină de mistere întunecate și dușmani periculoși. FromSoftware își respectă promisiunea, așa cum a fost de așteptat și a devenit unul dintre cele mai bune jocuri RPG din 2022.

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Superliga
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
FRF a primit notificarea » Schimbare MAJORĂ la CSA Steaua din sezonul viitor!
Liga 2
FRF a primit notificarea » Schimbare MAJORĂ la CSA Steaua din sezonul viitor!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (1)
ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  02 Septembrie 2022, 11:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close