GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Tottenham - Liverpool: Întrerup „cormoranii” seria slabă? Cotă mărită la 50 pentru victoria gazdelor

Articol de GSP - Publicat joi, 28 ianuarie 2021 00:49 / Actualizat joi, 28 ianuarie 2021 09:36

Tottenham și Liverpool se întâlnesc azi, de la 22:00, în derby-ul etapei cu numărul 20 din Premier League. „Cormoranii” încearcă să oprească seria de cinci meciuri fără victorie în campionat chiar în fața lui Jose Mourinho.

Liverpool e în picaj total în Premier League, după cinci etape în care n-au mai reușit să câștige. Campioana Angliei a ajuns până pe poziția a 5-a și poate cădea încă un loc dacă va pierde derby-ul cu Tottenham, vecina de clasament. Echipa lui Mourinho e pe locul șase, la un singur punct în spatele lui Liverpool, dar și cu un joc mai puțin. Londonezii alternează victoriile cu remizele în ultima perioadă și o primesc pe Liverpool după succesul din campionat cu Sheffield, 3-1, și victoria cu Wycombe din Cupa Angliei, 4-1.

Liverpool a pierdut, în campionat, cu Burnley, 0-1, chiar pe Anfield, iar „cormoranii” au cedat și în Cupa Angliei, 2-3, pe Old Trafford, în fața lui Manchester United. Totuși, chiar dacă stă prost acum, Liverpool are avantajul moral al întâlnirilor directe cu Tottenham. Echipa lui Klopp a câștigat ultimele cinci meciuri directe cu Tottenham, ba chiar șase, dacă punem la socoteală și succesul din finala Ligii Campionilor, din 2019, 2-0.  Pariorii pot profita dacă Liverpool obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 50 pentru un succes (detalii AICI)!

  • Tottenham a câștigat ultima dată cu Liverpool în 2017, 4-1;
  • Lo Celso, Alli, Davies și Doherty nu vor juca pentru Tottenham;
  • Liverpool nu se va putea baza în continuare pe Van Dijk, Jota, Keita, Gomez, Henderson și Matip;

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul lui Liverpool a fost mărită la 50, în loc de 2,20. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează