GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Tragi din orice poziție și câștigi la Casa Pariurilor: 50 de lei extra la depunere!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 martie 2021 15:15 / Actualizat miercuri, 24 martie 2021 15:15

A sosit ziua cea mare, ziua ta câștigătoare! 

Săptămâna aceasta, România intră pe teren atât la seniori, cât și la U21, cu gândul la cele mai mari premii. Cu același gând intri și tu, dar în aplicația Casa Pariurilor. Te așteaptă pariuri fără risc, extra-câștig la bilete și cote speciale pe cele mai trăznite pariuri!

Știi bine cum e la fotbal, toată lumea zice "Eu sunt cel mai bun!". Așa e și la pariuri! Fiindcă știm ce își doresc cu adevărat jucătorii, la Casa Pariurilor îți oferim zilnic șansa de a câștiga mai mult. Iar de pe 24 până pe 31 martie te premiem când depui și joci pe meciurile naționalelor României! 

Dacă pariezi în preliminariile CM 2020, ai de la noi un Pariu Fără Risc de 50 de lei, dacă depui în ziua meciului echipei naționale minimum 100 de lei. Așa e la națională, trăim împreună emoția, atât pe teren, cât și în aplicație! Un singur lucru trebuie să faci: înainte de a depune, trebuie să te înscrii în campanie, apasând butonul "Mă înscriu"din pagina promoțională.

Te atrag mai mult meciurile echipei U21? Câștigă și cu tricolorii lui Adi Mutu! Joacă un bilet cu minimum 3 selecții, dintre care una să fie de la un meci de la Euro U21. Dacă biletul e câștigător și miza maximă pe bilet este de 100 de lei, atunci îți "prelungim" câștigul cu 20% din el. Bonusurile se adaugă automat pe bilet, deci tu nu trebuie să faci altceva decât să plasezi un bilet "verde"! 

Hai să trecem și la joc, că doar ne așteaptă meciuri tari de tot, atât la Euro U21, cât și în preliminariile Campionatului Mondial. Te-ai gândit să joci pe "hat-trick Adrian Petre"? Cota 100.00. Sau pe gol din lovitură liberă al lui Moruțan? Cota 10.00. Sau poate vrei să pariezi că Pușcaș va fi golgheterul naționalei României în preliminarii? Sau pe totalul punctelor? Ai cote și pentru asta. 

Orice vrei să joci are o cotă mare pe casapariurilor.ro! Și te așteptăm pe site cu 600 de lei din partea Casei. Ce să mai, ești gata de joc! 

Intră acum să vezi ce n-a văzut Parisul, nici măcar atunci când a luat Franța Mondialul!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează