GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Transformă pariurile în cea mai frumoasă experiență cu noile Speciale din ofertă! Vezi ce ți-am pregătit!

Articol de GSP - Publicat marti, 18 august 2020 10:49 / Actualizat marti, 18 august 2020 10:50

Te-ai gândit vreodată la un pariu ideal pentru meciurile favoritelor tale? Noi ne-am gândit și ți-am luat-o înainte! Sezonul acesta ai parte de cele mai tari surprize pentru SuperDerby-urile din Liga Campionilor. Acum ai la dispoziție noile mix-uri de Pariuri Speciale pe marcatori, goluri sau echipe, gata să ocupe loc de cinste pe biletul tău de zi cu zi. Începe-ți săptămâna cu dreptul și profită de cele mai bune cote pentru meciurile tale preferate. Aruncă o privire peste noile achiziții din ofertă și vezi care sunt cele mai bune opțiuni pentru tine. Înregistrează-te aici și pariază direct de pe contul tău!

Lyon campioană! O cotă de neegalat!

Umblă câteva zvonuri în rândurile experților că puștii antrenați de Rudi Garcia ar putea câștiga trofeul Ligii Campionilor anul acesta. Noi, iubitorii de sport, știm că în fotbal totul e posibil, iar o victorie în marea finală a francezilor ar fi un asteroid, pentru lumea pariorilor. Dacă și tu crezi în șansa celor de la Olympique Lyon, atunci trebuie să încerci un bilet pe victoria francezilor. Mergi pe mâna talentului latin în acest sezon, iar biletul tău se poate bucura de cota 20.00 doar de pe urma unui singur pariu. Da, ai citit bine! Cota 20.00 dacă istorica echipă a orașului Lyon sparge top-urile în acest sezon al Ligii Campionilor. Dembele, Traore sau Depay te pot duce pe culmile fericirii dacă reușesc meciurile carierei în semifinală și finală. Vezi aici oferta de Pariuri Speciale pentru victoria finală și pariază pe favorita ta!

Prevezi deja cine va juca finala?

Unii ghicesc pronosticul câștigător, alții se bazează pe experiență și oferă întodeauna rezultate exacte. Dacă și tu faci parte din cei ce „simt” finala Ligii Campionilor, atunci pariul pe meciul finalistelor trebuie să apară neapărat pe biletul tău. O finală grandioasă între Leipzig și Lyon ți-ar rotunji miza de pe bilet. Cota 15.00 pentru formațiile care pleacă cu a doua șansă. Sună destul de bine! Cu siguranță, cele două echipe au ajuns cu un motiv în semifinale, iar ambiția și talentul unor jucători dornici de victorie nu pot fi oprite sub nicio formă. Ce părere ai, crezi că vom avea parte de o finală între OL și RB Leipzig?

Neymar, piesa de rezistență pentru biletul tău!

Ai curaj să-ți pui toate șansele în baza formidabilului brazilian? Dacă atacantul minune al lui PSG face parte din favoriții tăi, atunci oferta Superbet are exact ce-ți trebuie! Până în prezent, Neymar a reușit să-și treacă peste 300 de goluri în palmares de-a lungul carierei sale, însă doar o două goluri ale acestuia ți-ar putea aduce profitul la care visezi. Dacă Neymar marchează un gol din lovitură liberă și unul din penalty, tu marchezi instant un bilet câștigător cu cota 45.00. Pare desprins din filmele SF ce-ți spun acum, însă probabilitatea ca Neymar să marcheze e uriașă, mai ales acum când fosta sa echipă, Barca, îl vânează pe o sumă colosală. Mai sunt două meciuri până la verdictul final. Joacă-ți șansele și trăiește frumoasa emoție a pariurilor alături de cele mai spectaculoase meciuri din Liga Campionilor! Descarcă aici aplicația Superbet și plasează pariurile direct de pe smarphone-ul tău!

Bonus de Bun Venit sau Pariul Șansă? Ce alegi?

Vino la Superbet și pariază pe Speciale la ultimele partide ale sezonului din Liga Europa, iar la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Autor: Silviu Elisei, Superbet

Liga Europa s-a redus la un careu de ași! 3 Goliat și un David se luptă pentru un trofeu continental! Tu pe cine pariezi în semifinale?

Un week-end plin pentru românii care au început deja noul sezon. Pariază pe ei la Superbet!

Premiul cel mare la X Jackpot a crescut până la 500.000 de lei. Super Hours, cel mai nou jackpot national, îți aduce până la 16.500 de lei pe zi, între orele 17:00-20!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează