GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Transplantul de păr – soluția permanentă pentru problema alopeciei

Articol de GSP - Publicat marti, 07 noiembrie 2023 17:12 / Actualizat marti, 07 noiembrie 2023 17:12

Numărul de persoane care se confruntă cu probleme precum rărirea și căderea părului sau apariția cheliei este foarte mare. Inclusiv persoanele tinere se confruntă cu astfel de probleme. În cazul multora, chelia este o problemă care afectează stima de sine, încrederea în propria persoană și relațiile sociale. În acest context multe persoane caută o soluție pentru a se bucura de o podoabă capilară sănătoasă.

Din fericire progresul înregistrat în multe domenii permite că în zilele noastre persoanele care întâmpină probleme cu pierderea părului sau rărirea acestuia pot să opteze pentru tratamentul de implant de par.

Principalele cauze în căderea părului

Cauzele care pot duce la pierderea părului și la apariția calvitiei sunt numeroase. Printre cele mai frecvente cauze ale căderii părului se numără ereditatea. Dacă în privința eredității nu se pot schimba foarte multe, sunt și alte cauze care favorizează apariția cheliei. Printre acestea amintim înaintarea în vârstă, leziunile traumatice în zona scalpului sau o serie de afecțiuni medicale.

Procedura transplantului de păr poate fi urmată de orice persoană care dispune de suficient de mulți foliculi de par la nivelul zonei donatoare. Este o procedură care poate fi stabilită și efectuată doar în urma consultului efectuat la un medic specializat.

Tratamentul de implant de par poate fi aplicat cu succes în diferite zone ale corpului, și anume: scalp, sprâncene, barbă sau mustață. Conform statisticilor, căderea părului are un impact asupra unui procent considerabil de bărbați de toate vârstele. Chiar dacă și persoanele tinere se confruntă cu căderea părului, persoanele de peste 50 de ani sunt cele mai predispuse la astfel de probleme cu pierderea părului. Pornind de la acest aspect, transplantul de par este operația estetică cel mai des întâlnită în cazul bărbaților.

Implantul de par și caracteristicile acestei proceduri

Procedura implantului de păr este una foarte eficientă pentru persoanele care își doresc rezolvarea problemei cu chelia. Metodele și tehnicile folosite în transplantul de par au avansat considerabil în ultimii ani. În consecință, în cadrul acestor clinici specializate în procedura de implant de par, pacienții se vor putea bucura de rezultate foarte bune și permanente.

Implantul de par implică transplantarea părului sănătos prelevat de la pacient în zona unde părul lipsește. Este un tratament personalizat pentru fiecare pacient în parte și tocmai din acest motiv pentru fiecare pacient diferă implant de par preț. Mai mult, abordarea personalizată permită că rezultatele să corespundă exigențelor individuale.

Procedura implantului de păr presupune ca foliculii de par rezistenți la cădere să fie colectați din zona cefei și transplantați în zonele unde părul se rărește constant sau lipsește complet. Ca urmare a faptului că transplantul de par apelează la părul propriu al pacientului, aspectul va fi unul natural și omogen. Mai mult, procedura de implant de par este una cu rezultate permanente.

Pentru a te bucura de reușita acestei proceduri, este recomandat să apelezi la o clinică specializată în transplantul de par. Caută o astfel de clinică, solicită o oferta de implant de par preț și beneficiază de o consultație gratuită.

Citește și:

Mircea Rednic a adus la UTA pariul eșuat al lui Gigi Becali la FCSB » Al treilea transfer al verii
Superliga
Mircea Rednic a adus la UTA pariul eșuat al lui Gigi Becali la FCSB » Al treilea transfer al verii
Bate recordul transferurilor all-time de la Rapid?! » „Rrahmani pleacă acum. Am informații, asta e suma”
Superliga
Bate recordul transferurilor all-time de la Rapid?! » „Rrahmani pleacă acum. Am informații, asta e suma”
A venit să-l monitorizeze pe Florinel Coman și a tras concluziile: „E plângăcios”
Superliga
A venit să-l monitorizeze pe Florinel Coman și a tras concluziile: „E plângăcios”

„Băi Ianis bă, ăsta e caracter?!” » Sosirea naționalei i-a lăsat cu gust amar pe românii adunați la Wurzburg: „V-au luat banii mințile!”

Și semafoarele sunt LGBT! Ce a văzut GSP la festivalul Pride din München » Dezmăț total, copii aduși la dansuri provocatoare, evenimente sadomaso pe străzi


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează