GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Trei indivizi au păcălit cazinoul de pe cel mai mare vas de croazieră din lume

Articol de GSP - Publicat marti, 06 septembrie 2022 17:46 / Actualizat marti, 06 septembrie 2022 17:46

Când cel mai mare vas de croazieră din lume a sosit recent în Barcelona, ​​Spania, călătoria a trei pasageri a fost întreruptă subit, autoritățile spaniole arestându-i pentru presupuse înșelăciuni în cazinoul navei.

Garda Civilă a Spaniei a arestat luna trecută doi britanici și un francez după ce Wonder of the Seas din Royal Caribbean a acostat la Barcelona. Se presupune că cei trei s-au înțeles să trișeze la jocurile de poker din cazinou, dar personalul experimentat s-a prins rapid.

După cum au explicat joi autoritățile spaniole, evenimentele au avut loc în timp ce nava se afla pe mare. După ce echipajul a aflat, membrii au contactat poliția spaniolă și i-au pus să aștepte când nava a acostat.

Minunea mărilor

Pentru a-și duce la bun sfârșit planul, doi dintre cei trei infractori s-au așezat împreună la masa de poker, în timp ce al treilea a luat capătul opus. Treaba celui de-al treilea individ era să distragă atenția dealerului, permițându-le celorlalți doi să schimbe cărțile pe care le primeau.

Agenții Unității Fiscale și de Frontieră a Gărzii Civile din Barcelona i-au arestat pe cei trei presupuși infractori aflați la bord, i-au acuzat de fraudă și au confiscat 37.000 de euro (36.918 USD) în numerar.

Poliția nu a dat publicității numele celor trei suspecți, dar cel puțin unul avea un dosar de poliție din 2014 în SUA pentru săvârșirea unor fapte similare.

Mâinile pe timonă

Distragerea atenției este o metodă comună folosită de escroci pentru a încerca să deruteze dealerii de cazinou. În urmă cu câteva luni, un cuplu din Mississippi a înșelat un cazinou Rivers din Pennsylvania, reușind să fugă cu peste 10.000 USD cu o schemă similară.

Peste două zile, perechea și-a făcut magia la masa de ruletă a cazinoului. Unul era deja la masă când celălalt s-a apropiai și i-a distras atenția dealerului. În timp ce mingea s-a așezat într-un buzunar și după ce a primit un semnal de la primul partener, al doilea a plasat un pariu.

Dealerul a acceptat, neștiind că pariul a fost plasat după ce mingea deja a căzut. Escrocheria nu a avut succes 100%, dar a funcționat suficient de des pentru ca perechea să poată face bani ușor.

Cei doi l-au păcălit pe dealer de câteva ori, dar nu și cazinoul. Mii de camere de supraveghere și decenii de experiență fac ca înșelătoriile de acest tip să fie greu de realizat. 

Oraș plutitor

Trei indivizi au păcălit cazinoul de pe cel mai mare vas de croazieră din lume

Wonder of the Seas de la Royal Caribbean este cel mai mare vas de croazieră din lume și primul de acest gen, cu opt „cartiere”. Vasul cântărește 236.857 de tone, are 18 punți și poate găzdui peste 6.000 de persoane în 2.867 de cabine.

Nava oferă camere destul de variate, precum „Ultimate Family Suite”, o suită cu două etaje care poate găzdui familii de până la 10 persoane. Această cabină are propriul tobogan, masă de air hochei și tenis de masă pe balcon.

The Wonder of the Seas are 20 de restaurante și 11 baruri, inclusiv unul cu o trupă de muzică country. Unul dintre cele mai noi locații este Bionic Bar, unde doi roboți pregătesc cocktailuri și băuturi, concepute de pasageri de pe o tabletă.

În interiorul navei există un cazinou VIP, precum și teatre, centre de conferințe, un ecran de film în aer liber și patru piscine. În plus, există evenimente muzicale, cluburi de noapte (care necesită utilizarea căștilor wireless) și karaoke.

Nava are, de asemenea, un teren de baschet, piscină de surf, un carusel și cel mai înalt tobogan de apă instalat vreodată pe o navă de croazieră. Are chiar și propriul Starbucks și un „Central Park” cu peste 20.000 de plante vii.

Încearcă și tu cel mai opulent cazinou online din țară: https://www.princesscasino.ro/

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
Amiralul2022
Amiralul2022  •  10 Septembrie 2022, 10:34

Cum, cei 3 indivizi nu erau români ?! Incredibil...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează