GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Trei meciuri de fotbal pe care să le urmărești în weekend-ul 28-30 august

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 august 2020 12:26 / Actualizat vineri, 28 august 2020 12:26

Cele mai puternice campionate de fotbal europene, Premier League, Bundesliga, La Liga și Serie A, sunt în vacanță, însă, chiar și așa, ultimul weekend al lunii august 2020 este unul cu meciuri interesante. 

Avem etapă în Liga 1 și Liga 2, se joacă și în Ligue 1, iar cel mai așteptat eveniment este FA Community Shield 2020, partidă în care se întâlnesc Liverpool - campioana din Premier League și Arsenal - câștigătoarea FA Cup.

Pe lângă meciul programat sâmbătă seara pe stadionul Wembley, alte două dueluri ce se anunță a fi foarte interesante sunt cele dintre CFR vs. Sepsi și FCSB vs. Viitorul, ambele programate în Liga 1. 

Toate cele 3 partide sunt deja listate în oferta agenției de pariuri online Unibet, iar cotele afișate sunt foarte atractive.

Mai mult decât atât, sunt ultimele zile în care mai poți participa la super promoția „Câștigă un BMW X4 și alte 2.200 premii extraordinare”, în cadrul căreia orice pariu de minim 25 RON plasat la Unibet până luni, 31 august 2020, ora 01:59, înseamnă o șansă la unul din premii - automobilul BMW X4, premii cash, bonusuri și rotiri gratuite.

Sâmbătă, 29 august

Arsenal vs. Liverpool

Două din cele mai iubite echipe de fotbal britanice, Arsenal și Liverpool, se duelează sâmbătă seara, pe Stadionul Wembley, în cadrul Football Association Community Shield. Acest trofeu este disputat an de an de către câștigătoarele Premier League și FA Cup și poate fi urmărit în direct la Unibet TV.

Liverpool este clar favorita partidei, cu o cotă de 1.35 să ridice trofeul și 1.67 la victorie în timp regulamentar, în timp ce „Tunarii” au cota 3.25 să câștige trofeul și 4.85 pentru un succes în primele 90 de minute. Ultimul meci direct a avut loc pe 15 iulie și s-a încheiat cu victoria lui Arsenal, scor 2-1, pe Emirates Stadium. Am avut goluri de ambele părți în fiecare din ultimele 6 meciuri directe, așa că sunt șanse mari să vedem din nou un meci spectaculos. Cota pentru pariul Ambele Marchează este 1.61 la Unibet.

Trei meciuri de fotbal pe care să le urmărești în weekend-ul 28-30 august

CFR vs. Sepsi Sf. Gheorghe

Campioana ultimelor 3 ediții din Liga 1 joacă sâmbătă seara, de la ora 21:00, pe propriul teren, în compania lui Sepsi Sf. Gheorghe. Partida se desfășoară în cadrul rundei a 2-a din campionatul intern și poate fi urmărită în direct la Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus.

Dacă ardelenii s-au impus destul de greu la Clinceni, în etapa inaugurală, marcând golul victoriei (2-1) în minutul 74, cei din Sf. Gheorghe au reușit o partidă destul de bună în fața vicecampioanei U Craiova, însă au cedat pe final. Elvir Koljic a marcat pentru Craiova singurul gol al partidei în minutul 89, la o fază a care gazdele au cerut ofsaid.

 

Este a 10-a întâlnire directă dintre CFR și Sepsi. Clujenii s-au impus în 8 din cele 9 partide, singurul rezultat de egalitate înregistrându-se pe 17 august 2019, la Sf. Gheorghe. Mai mult decât atât, CFR Cluj a câștigat 15 din ultimele 17 partide disputate acasă, astfel că este favorită certă a partidei de sâmbătă, la o cotă excelentă oferită de Unibet, 1.67. Foarte interesantă este și cota pentru victorie CFR fără gol primit, 2.38.

Trei meciuri de fotbal pe care să le urmărești în weekend-ul 28-30 august

Duminică, 30 august

FCSB vs. Viitorul Constanța

Cel mai interesant meci programat duminică, 30 august, este cel dintre FCSB și Viitorul. Dacă „Roș-albaștrii” au început în forță noul sezon, impunându-se cu 3-0 pe terenul Astrei Giurgiu, nu același lucru se poate spune despre Viitorul. Cu spaniolul Barrera pe bancă, constănțenii au reușit doar un egal în compania noii promovate UTA Arad, consemnând astfel una din primele surprize ale noului sezon. 

FCSB a câștigat 9 din ultimele 12 meciuri disputate acasă cu Viitorul și este favorita partidei, cu o cotă excelentă la victorie, 1.94 la Unibet. Egalul este cotat cu 3.40, iar un eventual succes al puștilor lui Hagi beneficiază de cota 3.90 la aceeași agenție de pariuri online. Pentru amatorii de pariuri pe goluri, notăm faptul că ambele formații au înscris în 4 din ultimele 5 meciuri directe. 1.83 este cota pentru pariul Ambele Marchează în meciul de duminică.

Trei meciuri de fotbal pe care să le urmărești în weekend-ul 28-30 august

Click AICI pentru a consulta oferta completa UNIBET pentru acest weekend!

Unibet detine licența nr. L1160657W000330 emisă de Comitetul de Supraveghere ONJN pentru Unibet (Germany) Limited, Level 6, The Centre, Tigne Point, Sliema, TPO 0001, Malta, valabilă din data de 1.09.2016 până la data de 31.08.2026.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează