GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Trei noi volume în seria de cultură generală „100”

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 aprilie 2022 10:55 / Actualizat vineri, 01 aprilie 2022 10:55

Din 5 aprilie, Gazeta Sporturilor și Editura Orizonturi aduc trei noi volume de cultură generală excepționale: 100 cei mai influenți conducători militari ai lumii, 100 cei mai lideri ai lumii și 100 teme de cultură generală din istoria gândirii.

Cele trei volume fascinante întregesc seria anterioară lansată de Gazeta Sporturilor și fac lumină asupra unor domenii esențiale de cultură și știință. Astfel de lucrări sunt utile în orice bibliotecă.

Cartea 100 cei mai influenți conducători militari ai lumii include atât invadatori, cât și eliberatori, inventatori de arme și genii ale artei războiului. Această ediție cuprinde profilele unor personalități de seamă din istoria poporului nostru, precum: Mircea cel Bătân, Iancu de Hunedoara, Vlad Țepeș sau Mihai Viteazul. Din 5 aprilie, la chioșcurile de ziare.

Cartea 100 cei mai mari lideri ai lumii relevă rolul esențial jucat de o suită de lideri extraordinari pe care omenirea a ales să îi urmeze la bine și la rău. Din 12 aprilie, la chioșcurile de ziare.

Cartea 100 teme de cultură generală din istoria gândirii parcurge nouă momente cheie din istoria gândirii, începând cu moștenirea gândirii grecești și latine și ajungând la curentele contemporane. În plus, cartea cuprinde și reproduceri ale unor opere de artă majore cu trimitere la istoria gândirii. Din 19 aprilie, la chioșcurile de ziare.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează